davi10 írta: Nem értem, hogy ő meg Batman miért szuperhősök, amikor annyi a képességük, hogy gazdagok...
???
olvass azért utána hogy mit jelent hősnek lenni.
Nekem a Marvel filmek közül Bosszúállók,X-First Class,Thor,Vasember 1-2,CapAm a sorrend. Pókember nem jött be a sorba a stúdiós jogok miatt,de az első 3 nem jó,bár az első még úgy ahogy,viszont az új reboot az elég jó lett,tetszett.
Batman meg nem ez az univerzum,sokkal komorabban is nyúltak a témához,mint FILM,jobb mint a Marvel filmek,az biztos. Más téma,hogy csak az első részben drukkoltam Batmannek,kicsit a másodikban is neki,de ott Joker mindent vitt,a harmadikban meg abszolút Bane drukker voltam. de persze mindhárom után a padlóról kapargattam fel az állam.
Ha jól tudom jövőre új Vasember és Thor rész jön,'14ben CapAm,'15ben Bosszúállók újabb rész.
Mindet várom,szerencsére minden évben érkezik valami
Jah plusz jövőre új Superman,trailer alapján abszolút várós az is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."