Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Michael Sheen és kb. egy hete írtam le, hogy a generációjának a legjobb színésze!lui1698 írta:Martin Sheen
Én egy részletet láttam belőle. Lebilincselő film, egyszer tervezem is végignézni, de nem mostanában, mert tényleg kilenc órás...REMY írta:Shoah
Ezt ismeri valaki? Azt nem kérdezem meg, hogy látta-e már valaki mert kétlemcsupán 544 perces
Sátántangó se volt rövid, de ez azon is túltesz
Olvasgattam az 1001 filmes könyvemet és abban volt benne. Érdekes lehet. Elkezdtem tölteni, de csak angol felirat van hozzá. Belenézek majd. Ha lenne magyar felirat akkor lehet nekiülnék
láttuk, de nem ő volt a színen, ergo nekem az a főgonosz aki ellen a film alatt harcolnak. nah. nem kötözködnisjd írta:Ha szerintetek Loki a főfőgonosz, akkor nem figyeltetek eléggémiihii írta: Ahogy VEB írta,furi,h Loki a főfőgonosz,érdekes választás![]()
(+stáblista utáni jelenetet is ajánlom figyelmetekbe)
egyrésztsjd írta:Ha szerintetek Loki a főfőgonosz, akkor nem figyeltetek eléggémiihii írta: Ahogy VEB írta,furi,h Loki a főfőgonosz,érdekes választás![]()
(+stáblista utáni jelenetet is ajánlom figyelmetekbe)
Ha szerintetek Loki a főfőgonosz, akkor nem figyeltetek eléggémiihii írta: Ahogy VEB írta,furi,h Loki a főfőgonosz,érdekes választás
Kiegésziteném.csababarca írta:
Ha jól tudom jövőre új Vasember és Thor rész jön,'14ben CapAm,'15ben Bosszúállók újabb rész.
Mindet várom,szerencsére minden évben érkezik valami![]()
Jah plusz jövőre új Superman,trailer alapján abszolút várós az is.
Mondjuk ez is kinéz egy trilógiának, mert az első rész felvezetés lesz egy viszonylag gyenge ellenféllel -> General Zodcsababarca írta: Jaja,azért az a két név sejteti,hogy nem lesz rossz![]()
igen a legutóbbi az nagyon gyenge volt,nem méltó semmire.
Úgyhogy,ideje egy normális Superman filmnek.
Jaja,azért az a két név sejteti,hogy nem lesz rosszREMY írta: Nolan mint Producer. Ő azért nem adja minden selejthez a nevét. + Hans Zimmer adja a zenéket.
Trailer alapján a hangulata és a képi világa a filmnek brutális lesz. Remélem felérhet majd a Nolan féle Batman filmek mögé.
Superman nagyon régóta nem kapott normális filmet. Utoljára Reeve volt fantasztikus Clark Kent. A 2006-os remake egy adag semmi volt.
Hős,aki épített magának egy szuper páncélt. az a képessége hogy meg tudta építeni,és tudja használni. Jóra használni.davi10 írta:
Hős NEM = SZUPERHŐS.
Okés, Batman tanult harcművészetet, Tony Stark meg tudományt, és midenféle 'mit is' ? össze tud rakni. Semmilyen "természetfeletti" képességük nincs.
Hős NEM = SZUPERHŐS.csababarca írta: ???
olvass azért utána hogy mit jelent hősnek lenni.
Nolan mint Producer. Ő azért nem adja minden selejthez a nevét. + Hans Zimmer adja a zenéket.csababarca írta: Jah plusz jövőre új Superman,trailer alapján abszolút várós az is.
???davi10 írta: Nem értem, hogy ő meg Batman miért szuperhősök, amikor annyi a képességük, hogy gazdagok...
Már azt nem értem, hogy egy Vasembert, hogy lehet 1 lapon emlegetni Batmannel???krosz31 írta:
azért batmant ne hasonlítsd össze vasemberrel...batman harcművészetet is tanult mielőtt batman lett azért harcol nagyon jól....
azért batmant ne hasonlítsd össze vasemberrel...batman harcművészetet is tanult mielőtt batman lett azért harcol nagyon jól....davi10 írta:Na mivel a Bosszúállók már "elérhető" normális minőségben, ezért elkezdtem bepótolni a képregény-filmes lemaradásaimat, mielőtt nekiülök.
Vasember
Jónak jó volt, de nem nagy cucc. Nem értem, hogy ő meg Batman miért szuperhősök, amikor annyi a képességük, hogy gazdagok...
7/10