Stalkyard írta:De könyörgöm, egy El Clásicón szükség van valódi védekezésre, és valódi védőkre! Itt nem csak annyi lesz a dolga, hogy a hátrapasszolt labdákat minél jobban osztogassa előre felé, itt versenyt kell majd futni, párharcokat nyerni, jól helyezkedni.
Szerintem nem kell emlékeztetnem senkit sem a tavaszi Clásicón Roncika góljára. Az alacsony argentin barátunk ott is akkora helyezkedési hibát vétett, mint a Camp Nou... És akkor Ramires gólját még nem is említettem a Chelsea elleni visszavágón.
De nem baj.
Azért nekem ez kicsit erős.

Bár én nem értek az ilyesmihez, nem is szoktam okoskodni, hogy mithogykéne, de most mégis megpróbálok okosat szólni.
Szerintem Mascherano tett annyit mióta itt van, hogy bízzunk benne. Gyakorlatilag, mióta hozzánk került középső védőt játszik és szinte hibátlanul.

Most lehet, hogy ez a két hiba amit kiemeltél fontos, sorsdöntő meccseken született, de azért lejátszott ő például BL döntőt is a Manchester ellen, hiba nélkül. Ha jól emlékszem, akkor Puyol, már egészséges volt, mindenki azt várta, hogy kezdő lesz, aztán nagyot néztünk, mikor az argentin volt Piqué mellé nevezve.
Meg, ha a nagy hibákat nézzük, azért Messi sem rúgott be egy 11-est a legfontosabb pillanatban, pedig azzal minden eldőlt volna.

Puyol is hibázott a Real ellen, pont az említett meccsen. Mai napig nem értem, mire várt Khedira gólja előtt, mi a tökömért nem rúgta ki a lelátóra a labdát.
Na szóval, hat szó mint száz én úgy gondolom, hogy tett annyit a srác, hogy bízzunk benne, ha ő kezd.

Nálam ő kezdene, Piqué mellett.
Aztán szóljatok, ha hülyeséget beszélek, nem sértődöm meg.