blupatrik írta:Én biztos nem engedném el,de megvan a kivásárlási ára,és bármennyire tiszteli szereti imádja és lojális a barca felé,szerintem ha felkínálnának neki egy heti mondjuk 10 billió eurót nem tudom mit szólna:D Szerintem megköszönné a részvételt a barcában,
hazudik aki azt mondja hogy nem így tenné a helyében,de szerencsére nem vagyunk ebben a helyzetben

Lehet, hogy neked nem számít a becsület, de Messit ebbe ne keverd bele. Biztos nem lehetek benne, de én akkor is azt mondom, hogy akármennyi pénzt kínálna neki bármely más klub, vagy akárki más, nem menne el. Nem olyan ember, aki szembeköpi azokat, akik megmentették az egészségét. Nem csak karriert adtak neki, hanem megadták a lehetőséget a normális élethez akkor, amikor csak egy ígéret volt... Lehetett volna akár egy két ballábas Keirrison is, de a Barca mégis bízott benne és segítette a bajban, és ezért mindig is hálás lesz a klubnak. Az hogy keres 12 millió eurót egy évben, az egy dolog, kölcsönösen honorálja egymás segítségét és megbecsülését, a klub és Leo.
És nem hazudok. Nem adná el a lelkét, annál rendesebb srác. Legalábbis a látottak és a nyilatkozottak egyáltalán nem tanúsítanak valamit is az ellenkezőjéről. A fent kiemelt demagóg mondatokat meg légyszíves hanyagold a továbbiakban. Ja és nincs olyan szó, hogy unszimpatikus. Peace.