REMY írta:visca el barca írta:
ahogy olvasom a tuloldalt, tul sokan nár nem reménykednek benne. amugy nem tudom h a valencia elleni x miatt vagy másért, de elég "depresszív" hangulat uralkodik odáát.
Tipikus az ilyen hangulat amikor jön egy pofon.
De szerintem hülyeség. Mindig nehéz a szezon elő tétmeccse. Én meccs előtt már mondtam, hogy simán lehet X a meccs.
de ahogy néztem az miatt is megy a para, hogy kevés a játékos. lényegében a balhátvéd (marcelo/coentrao), meg a csatár posztot (benzema/higuain) leszámítva senkinek nincs minőségi cseréje.
én tavaly is "aggódtam" h mi lesz veletek ilyen szűk kerettel, de lényegében nagyobb sérülés nélkül hoztátok le az idényt, egyedül talán máriára emléxem h volt egy nagyobb kihagyása.
azért valld be, ha nálatok kidőlne félévre ramos, özil, meg mondjuk xabi alonso nálatok lenne akkor pánik h hihetetlen. kivel helyettesítenétek? carvalho, granero, meg callejon? nálunk ha mondjuk kidőlne piqué, xavi meg mondjuk villa, simán előkapjuk mascheranot, fabregast, meg pedrot/afellayt/stb.
tavaly nagyon reménykedtem h az idény végére elfáradtok, ami meg is történt, csak már volt akkora előny h belefért...