Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Toni mar 28Rivaldinho írta:nem mondomh nem jo csatár! de azt mondom h van nála TEHETSÉGESEBB, nem jobb, csak igéretesebb emberke....
Nem utálom Eto'o, csak vannak nála sztem sokkal tehetségesebbek is, akik ha ide kerülnének biztos bizonyítanának, de ezrt Toni már meg is tetteCharlie írta:RivaldinhoRivaldinho írta:mér ne? sztem jobb lenne mint Eto'o, nézd meg milyen csapatban van és hány gólt lőtt..... ilyen szemmelantiimperialista írta:Én bírom Tonit, de ne igazoljon a Barcába!nagyon jo csatár
Attól hogy még nem szereted Eto'o-t,ilyet ne írj.Eto'o 1 félisten.
C.
en pont ot mondtam a tavaly telen... es igazad van... szerintem o a vilag 1ik legjobb vedekezo kozeppalyasa !Taibi írta:Ha már álmodozásról is szó van, akkor én szívesen látnám néhány éven belül a csapatban Xabi Alonso-t.
Igaz, hogy jelenleg teljesen fölösleges lenne megvenni, de azért egyszer el tudnám képzelni majd pl Deco helyén.
RivaldinhoRivaldinho írta:mér ne? sztem jobb lenne mint Eto'o, nézd meg milyen csapatban van és hány gólt lőtt..... ilyen szemmelantiimperialista írta:Én bírom Tonit, de ne igazoljon a Barcába!nagyon jo csatár
TE jobb vagy mint Nostradamussimi007 írta:![]()
Pfuj Pfuj Barca Hajrá chelsea A chelsea agyonveri a barcát idegenben 0-2 chelseanak hazain 3-1
Hát ezért nem lehet csak Ronniera építeniSaviola007 írta:simi007 írta:![]()
Pfuj Pfuj Barca Hajrá chelsea A chelsea agyonveri a barcát idegenben 0-2 chelseanak hazain 3-1
![]()
Álmodozni jó dolog. Majd Roni legyalázza az egész cselszit aztmajd az a vászonkabátos megint vicsoroghat, és a maffiózó meg majd megint sikkaszt 100 millát murinnyónak hogy vegye a játékosokat. cselszi csak arra jó hogy az antifocit tökéletessé fejlessze
simi007 írta:![]()
mér ne? sztem jobb lenne mint Eto'o, nézd meg milyen csapatban van és hány gólt lőtt..... ilyen szemmelantiimperialista írta:Én bírom Tonit, de ne igazoljon a Barcába!
Hát én sem igazán látnám itt szívesen! Tegnap láttam egy Blackbourn meccset, ott volt egy Morten Pedersen nevű ballábas (nagylövÖ és fiatal játékos, elég jól mozgott, de nem barca szintű, nincsenek meg a képességei ahhoz hogy itt játszon, de még nagy játékos válhat belőleantiimperialista írta:Én bírom Tonit, de ne igazoljon a Barcába!