Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ez egy rendkívül okos hsz volt. De most komolyan. Nem akarok személyeskedni, de mi az, hogy ti jobbulást kívántok? Mert mi nem??? Abidal mezben feszítettek a játékosok, az nem volt az? azért ezeket ne feledjük elMihu írta:Ezért més que un club...mi nem sérülést okozunk, hanem jobbulást kívánunk...ezért mondom mindig azoknak, akik jönnek a színész Barcával, hogy inkább színészkedjen egy csapat, minthogy megpróbálja -szó szerint- a földbe taposni az ellenfelét...a színészkedésben még senkinek se tört el az ujja, vagy a lába...Erxy írta:Dícséretes! Gerard Piqué @3gerardpique I've just seen the TV images. They're scary. I hope Pepe will play again soon! #AnimoPepe
Ezért més que un club...mi nem sérülést okozunk, hanem jobbulást kívánunk...ezért mondom mindig azoknak, akik jönnek a színész Barcával, hogy inkább színészkedjen egy csapat, minthogy megpróbálja -szó szerint- a földbe taposni az ellenfelét...a színészkedésben még senkinek se tört el az ujja, vagy a lába...Erxy írta:Dícséretes! Gerard Piqué @3gerardpique I've just seen the TV images. They're scary. I hope Pepe will play again soon! #AnimoPepe

Bennem is az fogalmazódott meg meccs közben, (ahol egyértelműen sokkal jobb volt végig a Madrid) hogy ez a Valencia nem fog odaérni az első 4-be év végén. Borzasztó gyengék voltak, de pont ettől lehet még inkább értékelni a végén kialakult 1-1et, ráadásul Madridban. A Real most bemutatta azt, ami általában mi "erősségünk". Azaz, hogy 20 helyzetből képesek 1 gólt belőni...mess2009 írta:én ellen drukkerként néztem a Real meccset, de még így is azt mondom, hogy ez a Valencia totál béna egy csapat. nem is értem, hogy hogy húzhatták ki de elképesztően gyenge és gyáva (deffenzív) focit mutattak be. a Madridi támadó alakzat ezuttal sebességben nem állt top-on, márpedig ha le lassulnak akkor bizony oda a hatékonyság, igaz volt egy kapufájuk és néhány ziccer, de a góljuk meg piszok szerencse volt.
Enyhe paradoxont érzek a mondandódban!:D nem tudod sajnálni,patkánynak nevezed,de jobbulást kívánsz? hogy is van ez?Kon547 írta:Én sérülést sose kívánok senkinek de amikor tegnap ott maradtak a földön Ikerrel akkor Casillast nagyon sajnáltam de őt nem tudtam.... Épp beszélgettem este madridista haverommal/barátommal és mondtam neki hogy én azt a patkányt nem tudom sajnálni azt mondta hogy ő se.... Így valószínűleg nem lesz a Classicon aminek örülök legalább nem rúgja szét az embereket.... Egyébként jobbulást Pepe!HAnonymus írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... lt-2166245
Egy féregnek tartom ezt a fickót, de nehogy már komoly baja legyen.
Én sérülést sose kívánok senkinek de amikor tegnap ott maradtak a földön Ikerrel akkor Casillast nagyon sajnáltam de őt nem tudtam.... Épp beszélgettem este madridista haverommal/barátommal és mondtam neki hogy én azt a patkányt nem tudom sajnálni azt mondta hogy ő se.... Így valószínűleg nem lesz a Classicon aminek örülök legalább nem rúgja szét az embereket.... Egyébként jobbulást Pepe!HAnonymus írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... lt-2166245
Óriási kacsa.... Intubálás meg lélegeztetőgép, meg intenzív....hagyjuk már...szenzációhajhász cikk.HAnonymus írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... lt-2166245

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theaterMihu írta:Biztos hogy lesen volt...egyetlen egy kameraállást mutattak, előről, a kapu felől, tehát finoman szólva sem volt vonalban a kamera, viszont az egyértelműen látszott a fű csíkozásából, meg egyébként is, hogy Soldado legalább 1 méteres lesen volt az indítás pillanatában. Nem értem egyébként, hogy miért lassították vissza legalább 5x a félpályánál lévő kameraállást, mikor azon nem fért fel a képre Soldado és a leghátsó védő...Kon547 írta:Szerintetek Soldado lesen volt? Egyébként szép volt Valencia

Ez az év fórumozója nem takarja az legjobb, legszimpatikusabb fórumozó címet. Egyértelmű, hogy az kapja akiről a legtöbbet van szó. Akit mindenki ismer. Mivel minden regisztrált tag szavazhat, így egyértelmű, hogy sokan arra szavaznak akit egyfolytában hallanak. Mivel ő marad meg bennük.visca el barca írta:remy, faust
aruljatok mar el nekem, ez a R.M.F.C gyerek hogy lett nalatok az ev forumozoja.
megjartam mar egy par netes sportforumot, de én ekkora arrogáns, taplo, lenéző emberrel még sehol nem találkoztam. ennek a gyereknek mire van ekkora arca?
Erre én is kíváncsi lennék.visca el barca írta:remy, faust
aruljatok mar el nekem, ez a R.M.F.C gyerek hogy lett nalatok az ev forumozoja.
megjartam mar egy par netes sportforumot, de én ekkora arrogáns, taplo, lenéző emberrel még sehol nem találkoztam. ennek a gyereknek mire van ekkora arca?

Biztos hogy lesen volt...egyetlen egy kameraállást mutattak, előről, a kapu felől, tehát finoman szólva sem volt vonalban a kamera, viszont az egyértelműen látszott a fű csíkozásából, meg egyébként is, hogy Soldado legalább 1 méteres lesen volt az indítás pillanatában. Nem értem egyébként, hogy miért lassították vissza legalább 5x a félpályánál lévő kameraállást, mikor azon nem fért fel a képre Soldado és a leghátsó védő...Kon547 írta:Szerintetek Soldado lesen volt? Egyébként szép volt Valencia

kedvenc számom a 10(%)es...MessiFan91 írta:Minek ide nyugtató?Initom írta:na most mindenki vegyen be egy-két nyugtatót,mert 90% hogy nyer a real!
Úgyhogy jó ha,normálisan lehetne itt beszélgetni.
Lehet kiakadni,én is mindig kiakadok,de itt vegyünk vissza...
Minek kiakadni?
Szép volt, Valencia! Remélem mi nyerünk, és akkor nagyon jó 1. forduló lesz ez