Carles Puyol
-
- Jugador d'estrella
Legnagyobb hősnek és bajnoknak tartom az öreget. Törött állkapoccsal megint lefocizott még negyed órát. Viszont ha aztmondom, hogy a legjobb védőnk, akkor már lehet, hogy az elfogultság beszél belőlem, de én tényleg így gondolom.
http://www.youtube.com/watch?v=i_082VrdT8o
http://www.youtube.com/watch?v=i_082VrdT8o
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
- lui1698
- Llegenda del Barça
Tolta ő már maszkban:

Ne feledjük kiről van szó, szétlőtt térdekkel is kimenne a pályára, ha rajta múlik.

Ne feledjük kiről van szó, szétlőtt térdekkel is kimenne a pályára, ha rajta múlik.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- neobarca
- Director del Fútbol
Sajnos fáradnak már azok a csontok, azok az izmok... Lassan kezd eljárni a kapitány fölött az idő...messideco írta:Sajnos sok kicsi sokra megy, és az utóbbi egy-két évben rengetegszer volt maródi, vagy játszott akár sérültenJobbulást Puyi!

Pedig emléxem még amikor megkapta a szalagot. Régi szép idők!

Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
blupatrik írta:Nagyon sajnálom,ami vele történt az elmúlt 1 évben,szegény sose tud 1 hónapot végigjátszani...Ez valami hihetetlen,ahogy olvastam hogy eltört az állkapcsa,kicsordult a könnyem
Azért fel ne akaszd magad...

Nincs szerencséje! Évekig "elnyűhetetlen" volt, most viszont nagyon peches. Remélem hamar felépül, az ereje és vezéregyénisége nagyon hiányozni fog.
Szegény Puyol! Jobbulást!
Még szerencse hogy a katalán turbódízel mellett van egy Mascherano is, aki tudja olyan szinten hozni a meccseket, mint a kapitány. De persze várom a mihamarabbi felépülést!

-
- aka Game90
Szépen lekönyökölték őt, jobbulást neki!
Although club didn't yet announce for how long Puyol will have to recover from his broken cheekbone, he could be out for 3 to 4 weeks. [tv3]
Although club didn't yet announce for how long Puyol will have to recover from his broken cheekbone, he could be out for 3 to 4 weeks. [tv3]
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Nagyon sajnálom,ami vele történt az elmúlt 1 évben,szegény sose tud 1 hónapot végigjátszani...Ez valami hihetetlen,ahogy olvastam hogy eltört az állkapcsa,kicsordult a könnyem 

- ab1daL
- Director del Fútbol
Meccs végén, Lamah, vagy az a Leo, nemtom melyik a két feka közül volt a tettes...visca el barca írta:ez mikor volt? csak fél szemmel néztem a meccset és nem emléxem rá..Tomsa írta:Sajna van, eltört az állkapcsa...
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- visca el barca
- Presidente del Barça
ez mikor volt? csak fél szemmel néztem a meccset és nem emléxem rá..Tomsa írta:Sajna van, eltört az állkapcsa...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Sajna van, eltört az állkapcsa... 

- ab1daL
- Director del Fútbol
Szép gyerek úgy lekönyökölte, simán mehetett volna piros érte... Remélem Puyinak nincs komoly baja!Kon547 írta:Puyolnak elvileg kórházba kellet menni a meccs után! Csúnyát kapott! Jobbulást kapitány!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
Puyolnak elvileg kórházba kellet menni a meccs után! Csúnyát kapott! Jobbulást kapitány!
- BritishKnight
- Capitá del Barça
Puyol most tette ki facebookra:
Hola a todos! Hemos empezado la Liga con buen pie!! Muy contento por el gol!! Os dejo esta foto con el Guaje.
Mañana os esperamos al Gamper! Saludos!
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 6129_n.jpg[/url]
Hola a todos! Hemos empezado la Liga con buen pie!! Muy contento por el gol!! Os dejo esta foto con el Guaje.
Mañana os esperamos al Gamper! Saludos!
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 6129_n.jpg[/url]
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
Az ő nyilatkozataiból azt érezni, h a közeljövőben még nem fog visszavonulni.Kash írta:Mennyire súlyos Puyol térdsérülése?
Ugyanis valamelyik nap olvastam, hogy a Spanyol szövetségi kapitány nem zárja ki Puyol részvételét az EB-n. Persze azóta jött a hir nem is 1 oldalon, hogy nem lesz kint.
Ezt csak azért kérdezem, mert volt vele régebben egy interjú, ahol azt mondta, hogy megfordult a fejében a visszavonulás lehetősége, ami a térdműtét miatt volt.
Ezek után még akar hosszútávra tervezni, vagy 1-2 éven belül visszavonul...?
- Kash
- Entrenador del Barça
Mennyire súlyos Puyol térdsérülése?
Ugyanis valamelyik nap olvastam, hogy a Spanyol szövetségi kapitány nem zárja ki Puyol részvételét az EB-n. Persze azóta jött a hir nem is 1 oldalon, hogy nem lesz kint.
Ezt csak azért kérdezem, mert volt vele régebben egy interjú, ahol azt mondta, hogy megfordult a fejében a visszavonulás lehetősége, ami a térdműtét miatt volt.

Villát esetleg... Puyolt biztos,hogy nem sajnaBarca96 írta:én remélem, hogy Del Bousque elviszi Puyolt is, és David Villat is. A csoportkörből biztosan továbbjutnak a spanyolok, aztán szükség lehet rájuk. De ez elég nagy kockázat.

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
mar nemgeridoss írta:Maldini is 41 évesen vonult vissza, Sol Campbell 37 évesen, Roberto Carlos még játszik (39 éves)...szóval nem olyan hihetetlen dolog az, hogy Puyol még folytatja. Bár az igaz, hogy ez a szint már előbb-utóbb sok lesz neki.
szerintem kovi szezonban kap annyi lehetoseget, mint iden, utana meg 1-2 evig csere , majd visszavonul.
- geridoss
- Director del Fútbol
Maldini is 41 évesen vonult vissza, Sol Campbell 37 évesen, Roberto Carlos még játszik (39 éves)...szóval nem olyan hihetetlen dolog az, hogy Puyol még folytatja. Bár az igaz, hogy ez a szint már előbb-utóbb sok lesz neki.
Meglátjuk, hogyan reagál a sérülésre.
Meglátjuk, hogyan reagál a sérülésre.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
-
- aka Game90

-
- aka Game90
Szerintem 5-6 év múlva már úgy kéne őt betolni a pályára.Messidona10 írta:Ha valóban azt nyilatkozta, hogy még 5-6 évet futballozni szeretne, az nem vicces. Vannak, akik már 32 évesen azon gondolkodnak és visszavonulnak, és egyesek meg is teszik. Óriási lenne, ha valóban teljesítené. Én szurkolok neki.
Egyébként is sokszor sérült mostanában, de ez a mostani lehet a legfájóbb neki, valószínűleg ez lett volna az utolsó EB-je.
- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Meglátásom szerint sajnos a térdei valamiért már nem bírják úgy a terhelést, és teljesen tönkremennek az utóbbi két évben a szezon végére. Tavaly bal, most jobb. Nem lesz jó, ha minden év végén műteni kell. Sokba kerülhet ez neki így! Én most nem tudom mi lenne számára a legjobb, de az biztos, hogy jövőre csökkenteni kell a meccseit Tito-nak főleg az újév (2013) elején, mert ott a nagy menetelésben lehet a gond, ami mindig előhozza a sérülést nála. Valakit bevetni a helyére a kupában, mint a Pinto-Valdes dolog, talán jó lehetne. Legalább szép lassan kifejlődne egy jó középhátvéd egy saját nevelésű játékosból.
Persze, ha igazolni fognak egy középső védőt a nyáron, akkor az egyértelmű, hogy miért történik. Az pedig csak másodlagos kérdés, hogy lassul, az a legkevesebb, mert rutinja van, és megoldja a legtöbb helyzetben, de a sérüléseket nem tudja már úgy elkerülni.
Bár reménykedem benne, hogy a két egymásutáni térdsérülés csak véletlen, és aktív játékos lesz legalább addig, amíg Stanley Matthews!
Mielőbbi felépülést a Kapitánynak!
Meglátásom szerint sajnos a térdei valamiért már nem bírják úgy a terhelést, és teljesen tönkremennek az utóbbi két évben a szezon végére. Tavaly bal, most jobb. Nem lesz jó, ha minden év végén műteni kell. Sokba kerülhet ez neki így! Én most nem tudom mi lenne számára a legjobb, de az biztos, hogy jövőre csökkenteni kell a meccseit Tito-nak főleg az újév (2013) elején, mert ott a nagy menetelésben lehet a gond, ami mindig előhozza a sérülést nála. Valakit bevetni a helyére a kupában, mint a Pinto-Valdes dolog, talán jó lehetne. Legalább szép lassan kifejlődne egy jó középhátvéd egy saját nevelésű játékosból.
Persze, ha igazolni fognak egy középső védőt a nyáron, akkor az egyértelmű, hogy miért történik. Az pedig csak másodlagos kérdés, hogy lassul, az a legkevesebb, mert rutinja van, és megoldja a legtöbb helyzetben, de a sérüléseket nem tudja már úgy elkerülni.

Bár reménykedem benne, hogy a két egymásutáni térdsérülés csak véletlen, és aktív játékos lesz legalább addig, amíg Stanley Matthews!

Mielőbbi felépülést a Kapitánynak!

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Ha valóban azt nyilatkozta, hogy még 5-6 évet futballozni szeretne, az nem vicces. Vannak, akik már 32 évesen azon gondolkodnak és visszavonulnak, és egyesek meg is teszik. Óriási lenne, ha valóban teljesítené. Én szurkolok neki.