Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
én úgy vagyok vele, hogy szintén tetszik Alba játéka - elől! hátul a posztján viszont enyhén szólva is - hogy is nevezzem: bizonytalan, nem akadályozza meg a beadásokat, és le is maradt gyakran a szélsőjéről. nem vagyok telhetetlen, de azért úgy tűnik a kettő együtt nem megy, itt (főleg az edzőnek) meccsenként is alkalmazkodni kell. a másik oldalunk sajnos(Alves_Pedro) nem működött, sem az összhang, sem az egyéni teljesítmények tekintetében. Alves egyszerűen nem figyel eléggé a beadásaira és Pedrot meg egyszerűen "lesajnálta" eleinte a srác még futkosott lukra de aztán megunta és "elment" a szokásos hol itt-hol ott módszerére.nonomo írta:Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon tetszett Jordi Alba játéka. Különösen Tellovak együtt. Nagyon gyors volt a bal szél, ott mentek a támadások. Előző szezonban pedig, emlékszem, mindig Alvesnek tették ki a labdákat. Ez a változás jó lehet, mert sokkal kiegyenlítettebb lehet a pálya, ha mind a kettő szélt igénybe veszi a csapat a támadásnál.
Az a Tello beadás tegnap Pedronak...!
Például azért mert Tello csak a kisebb csapatok ellen tud érdemlegeset felmutatni.Egy Sevilla,Atma,Vale' csapatokba beletörne a bicskája.Subinho írta:ami érthetetlen számomra: Tello miért nem került fel a nagyok közé (még mezszámot sem kapott)??? sztem jól tolta, többször nagyon szépen elment a szélen!!! közben olyanok kaptak mezszámot, mint Bartra, Montoya, Muniesa, Dos Santos....
Az jó lenne.Megkérdeztem a facebookon sport tv-től,hogy mi lesz.Hátha válaszolnak.S.Agüero írta:Látom én is, hogy végül nem egy időpontba tették.BritishKnight írta:Most akkor a következő forduló meccsét adni fogja a sport tv?
19:00:CA Osasuna-:-FC Barcelona
21:00:Getafe CF-:-Real Madrid
Elvileg tudná adni!
Gondolom akkor adják mindkettőt élőben.
Látom én is, hogy végül nem egy időpontba tették.BritishKnight írta:Most akkor a következő forduló meccsét adni fogja a sport tv?
19:00:CA Osasuna-:-FC Barcelona
21:00:Getafe CF-:-Real Madrid
Elvileg tudná adni!
Cuenca sérült, még egy ideig nem játszhat.Bob_Marley írta:Wow az első forduló van, könyörgömKelemen Berti írta:A Madrid botlásának csak akkor örülhetünk igazán, ha ezt a meccset behúzzuk.
Teljesen lényegtelen mit játszott a RM.
Egyértelmű sűrű a program, már most forgatni kell a csapatot, meg még "idény eleji forma" van.Cucu-t azért megnéztem volna, de mindegy is a kezdő, okos játékot várok, kicsit lassút, de biztos 2:0nal maximálisan kiegyeznék, hajrá