Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

én nem tudom, de én személy szerint felvételről utálokmeccset nézni... mert már tudom az eredményt... persze vannak kivételek..blupatrik írta:De ebből most miért van ekkora felhajtás?Ha egyszerre is adnák,akkor a real meccs után nyilván az lenne az első,ennyit meg mindenki tud várni,főleg hogy szerintem nagyon sok barcás is megnézni a madridi rangadót.

Állítólag végül áttették másik időpontba, így mindkettőt tudják adni élőben.G.Gabe írta:néztem a szavazást: a realosok élénkebbek. Az ő szavazataik százzal nőttek, a mienk meg alig. Naneee........
Nem is a holnapi meccs a kérdéses, hanem a második forduló Barca meccse.G.Gabe írta:Nokérem!
Most mondta a sporttv riportere, hogy holnap a Barca-meccset közvetítik.
Továbbá, hogy Song jön, ez már hivatalos, bejelentették.

hát ismerve a helyet,foglalni kell előtte helyet,biztos ami biztos. én úgy még sose mentem,hogy nem foglaltam.San Andrés írta:Sziasztok!
Újonc vagyok itt a fórumon - egyébként már 18 éve Barca-szurkoló.
Kérdéseim: mit kell tudni a holnapi közös meccsnézésről a Paulaner Sörházban? Kell-e valami regisztráció? Kapunk-e kedvezményt az ottani fogyasztásra? Stb.
Kösz a választ: San Andrés / Jenei Balázs
Ha látsz olyan cikket a főoldalon, hogy "Szurkoljunk együtt...", akkor az adott cikkben mindig van kupon az adott meccshez. Azt kinyomtatod és azzal kapsz valamennyi kedvezményt. Én a holnapi meccshez nem láttam ilyet, csak a Szuperkupához...San Andrés írta:Sziasztok!
Kérdéseim: mit kell tudni a holnapi közös meccsnézésről a Paulaner Sörházban? Kell-e valami regisztráció? Kapunk-e kedvezményt az ottani fogyasztásra? Stb.

Ha jól tudom nem kell, csak jobb, ha le van foglalva az asztal, mert sokan szoktak lenni. Ki kell nyomtatni azt a kupont ami 10%-os kedvezményt ad.San Andrés írta:Sziasztok!

sajnos volt, hogy pont a kihagyott tizije miatt ment el a meccs. Az, hogy hébe-hóba kihagyja, az nem érdekelne, azon is csak bosszankodtam, és rohadtul fájt, hogy a cselszkij ellen kimaradt, de hát van ilyen, ugye. De az, hogy sorozatban hagyja ki őket.....Rabbid írta:Erre pontosan akkora esély van, minthogy mi kapjuk meg a '18as olimpiát. Egyszerűen ő az egyetlen ember aki versenyben van másokkal a góljai számát tekintve, és még mindig ő lövi a legtechnikásabban.G.Gabe írta:remélem az új idényben nem Messi fogja rúgni a tiziket. MEgint kihagyott egyet.
sajna 1200-zal le vagyunk még maradva, most néztem.razor1592 írta:
https://www.facebook.com/questions/10151105911432351/
Erre pontosan akkora esély van, minthogy mi kapjuk meg a '18as olimpiát. Egyszerűen ő az egyetlen ember aki versenyben van másokkal a góljai számát tekintve, és még mindig ő lövi a legtechnikásabban.G.Gabe írta:remélem az új idényben nem Messi fogja rúgni a tiziket. MEgint kihagyott egyet.
Remélem meglesz!! De szerintem kikéne rakni a főoldalra mindenképpen hogy megnyerjük!Kon547 írta:Még mindig vezet a Madrid de már szépen feljött a Barcelona ! Remélem meglesz Visca El Barca!kisadrian írta:Ha szeretnétek hogy a Barcelona meccsét adják élőben, ne a Real Madridét, akkor szavazzatok a Sport TV műsorán ennek érdekében!
http://www.facebook.com/questions/10151105911432351/
Kéne a szavazat mert levagyunk maradva nagyon sajnos..
Mindenki aki tudja ossza meg kérem és a főoldalra se ártana kirakni szerintem!!
Visca!!
Még mindig vezet a Madrid de már szépen feljött a Barcelona ! Remélem meglesz Visca El Barca!kisadrian írta:Ha szeretnétek hogy a Barcelona meccsét adják élőben, ne a Real Madridét, akkor szavazzatok a Sport TV műsorán ennek érdekében!
Visca!!
Sajnos nemtudom.Kon547 írta:Meddig van a szavazás?kisadrian írta:Ha szeretnétek hogy a Barcelona meccsét adják élőben, ne a Real Madridét, akkor szavazzatok a Sport TV műsorán ennek érdekében!
Visca!!