2012.08.18. 21:14:23
Az Arsenal szurkolók a jó szereplést kb Van Persie,Song,Vermaelen és Arteta jó játékának tulajdonítják. Songot választották vP után a szezon legjobbjának, az se véletlen. Sztem Song sokkal jobb játékos, mint Keita. Van ereje, elég fegyelmezett, de sokkal technikásabb Keitánál. Az se véletlen h a transfermarkt is igen sokra taksálja. Én inkább középső védőt láttam volna szívesen, de ezek szerint Bartrában bíznak. Így Song remek választásnak tűnik. Az ára pedig rendkívül alacsony. A nagy csapatokra, ha felkapott játékosról van szó, akkor az jellemző h a piaci ár felett tudnak játékost szerezni. Mi kb a reális ár kétharmadáért szereztük meg Songot. Rosellék lenyűgözően tárgyalnak.
Rendkívül erős a jelenlegi keret. Talán a valaha volt legerősebb. Minden csapatrészre van bőven ember.
A tavalyi szezon elsősorban a sérüléseken ment el. Abidal,Villa,Afellay,Sanchez mind sokat voltak sérültek, míg egészségene Abidal,Villa és Sanchez kezdők, míg Afellay a legveszélyesebb cserénk. Ez bizony nagy érvágás volt. További probléma volt Pique rossz formája, illetve Xavi krónikus sérülése(akit azért Thiago már hatékonyabban pótolhatna).
A legutóbbi szezonban minden összeesküdött a csapat ellen, így is nyertünk jópár kupát.
Optimistán tekintek erre az évre. A Madridnak minden bejött, nekünk semmi és így is hasonló szezont zártunk.
A Fifa egy szégyen