ozsimiki írta:Kicsit se örülök ennek az igazolásnak, de elviselem, és szorítok neki, ahogy tettem azt Alvesnél is a Barca esetében.
Gondoltam, hogy nem lesz RvP az avatarodon, de hogy ennyire nem örülsz neki... Rooney - RvP elöl, azért na, valahogy csak megszokod majd...
barca99 írta:Távozók ellenére továbbra is tartom, hogy Wenger egy nagyon jó Arsenalt rakhat össze a mostani szezonra.
Szerintem ha jön Sahin + egy DM (nálam Song eladása után M'Vila a minimum, ilyen Biglia-féléket inkább ne), akkor jobbak lehetünk, mint tavaly.
16:00kor indul a szezon, Digin WestBrom - Liverpool, stream-en meg Arsenal - Sland
Arsenal: Szczesny - Jenkinson, Vermaelen, Mertesacker, Gibbs - Diaby, Arteta, Cazorla - Walcott, Gervinho, Podolski.
Subs.: Mannone, Djourou, Coquelin, Santos, Ramsey, Arshavin, Giroud.
Új fiúk miatt nagyon kíváncsi leszek erre a meccsre, Cazorla középen, ahogy vártam, viszont Podolski középcsatárként kezd, mert Giroud nem elég fitt. És Jenkinson, Gibbs, Diaby, Gervinho is kezd, mondanám, hogy örülök, de mégsem... Középpályás védekezés érdekes lesz
Tippem:
1. ManUnited
2. ManCity
3. Chelsea
4. Arsenal
5. innentől igazából nem tudok különbséget tenni, de legyen egy Spurs, Newcastle, Liverpool sorrend.
Kiesők: Norwich, Southampton, Reading/Wigan.
És amit már egy ideje hangoztatok, Torres-től jó szezont várok, szerintem ő lehet a "meglepetésember".