A keretünk tavaly is a világ legjobbja volt,ha nem lett volna rendre 4-5 kulcsjátékosunk sérült,vagy sérülésből visszatérő állapotban,akkor nem lett volna kérdés itt...Azért Villa kb egész szezon 0,plusz Alexis kb egyszer játszott,aztán megint nem,Pedro is mindíg húzta a lábát azért is volt ennyire gyatra szezonja...Villa reméljük helyrejött ténylegesen,de sztem tuti mert nem kockáztattak vele,jóval tovább nem játszatták mint előzetesen várható volt...Ő azért meg egy laza 20gólt formán kívül is szállít ez tuti...Messi az Messi...Alexisban meg azért rengeteg lehetőséget látok,érzi Messit, a többieket,zseniális megmozdulásai vannak,jól helyezkedik robban be...Sztem ez lesz neki az első nagy szezonja...Elől nem lesz itt baj...mess2009 írta:ez a középpálya.... ott már tavaly is verhetetlenek voltunk, de mi lesz a 16-os és a kapu között?! ez itt a kérdés, nem a középpálya, főleg ha még néhány gólvágónk - alibiből többnyire - szintén a középpályán villog, passzolgat hátra nagy szorgalommal, ahelyett, hogy a kapu felé venné az irányt! én ebben várnék nagyon változást!!!! ha ezt Tito meglépi akkor de csak akkor feljebb léphet.
Jah és Alba azért legalább akkor igazolás mint anno D.Alves volt,nagyon dúrván érzik egymást Ininvel a balon,meg ugye kb az egész csapattal...Olyan a gyerek mint egy örökmozgó,oda vissza futkos marha gyorsan egész meccsen,hasonló balszélső mint Alves jobb...Amúgy én évek óta hiányoltam hogy legyen egy felfutó balkebbünk...Abi jó védekezésben,de ő nem a klasszikus felfutó ember...Adriano nem rossz,de sokszor nagyon fentmarad...Alba viszont ésszel csinálja,és mivel sokkal gyorsabb,azért vissza is ér...És Titonak ez lesz a nagy újítása sztem,hogy eddig azért is lehetett levédekezni minket,mert jobb oldalon ment a támadások zöme,Alves-Messi-Xavi trióval,mert nem volt egy veszélyes bal szélsőnk...Viszont most Albával a balon szét fogjuk zilálni az ellenfelek figyelmét...
Nem lesz itt elől baj,és sokan mondják biztonságosabb lett volna igazolni egy nagy karaktert előre,mert mivan ha Villa nem épül fel,de én bízok Titoban,ő látja edzéseken Villát,azért nem véletlen mondják hogy ő volt Pep mögött a fej...És azért David Villa,az David Villa,egy legenda...Ha ő nekikezdd,zokognak madridban az tuti...