Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fifti-fifti, A nővérem húgabence-barca írta:Egy maximum 1ó45 perces minőségi drámát tudnátok ajánlani?
Az a gond, h csak 2óra pluszos filmeim vannak most, azoknak meg nincs kedvem nekiállni.
spongyabobbowlinggolyo írta:Tudnátok vmi olyan filmet ajánlani, amit csak nézek, de nem kell hozzá agy?
The Collector ?REMY írta:tudtok olyan filmeket mondani (horror, thriller) amik olyan helyszínen játszódnak?
Ha már vastagon kiemelted, akkor megjegyzem, hogy számomra az Amerikai szépség minden, csak nem szatíra...BritishKnight írta:Amerikai szépség
(American Beauty)
A neve ellenére egy nagyon jó film.Színes, magyarul beszélő, amerikai filmszatíra.8oszkár,6golden globe.
Szerintem nagyon jó film.Fordulatos...a végén nagy meglepetés van!Az ilyeneket szeretem és Kevin Spacey ismét nagyot alakított!
Bár nem útszéli moteles, de eléggé romos - lepusztult tájon játszódik a Sziklák szeme. Bár szerintem láttad , ha mégsem, kukkantsd meg.REMY írta:Pokoli édenkert jónak tűnikvisca el barca írta:pokoli édenkert, az utlosó ház balra, magaszfeszültség, a romokmagasfeszültséggel szemeztem már anno, de nem néztem meg. Vélemény?
a többi megvoltthx
én nem vagyok oda ezekért a filmekért, nekem mind egy kaptafa, de egyszer nézhetőek. a pokoli édenkert az inkább ilyen thrilleres, a magasfeszültség meg klasszikus hentelős, sikongatósREMY írta: Pokoli édenkert jónak tűnikmagasfeszültséggel szemeztem már anno, de nem néztem meg. Vélemény?
Pokoli édenkert jónak tűnikvisca el barca írta:pokoli édenkert, az utlosó ház balra, magaszfeszültség, a romok
Eden lake.REMY írta:tudtok olyan filmeket mondani (horror, thriller) amik olyan helyszínen játszódnak? Mint pl. útszéli Motelek, vagy fiatalok nyaralni készülnek, vagy menekülni kell valami elől.
példák rá: Elhagyott szoba, Texasi láncfűrészes, halálos kitérő, tüske,
minőség lényegtelen csak filmcímeket dobjatok
ezért utálom feltenni az ilyen kérdéseketbence-barca írta:Egyik, ha nem a kedvenc horror filmem a Barlang. Ha nem láttad azt nagyon ajánlom! Imdbn is meglepően jól áll, 7 fölött.
szintén zenészEden lake.
Péntek 13 - Csak az új részét láttam ( talán 2010-es?! ) de gondolom a régi(ek?) is ilyen témában folynak, mivel a történet azt hiszem ugyanaz.REMY írta:tudtok olyan filmeket mondani (horror, thriller) amik olyan helyszínen játszódnak? Mint pl. útszéli Motelek, vagy fiatalok nyaralni készülnek, vagy menekülni kell valami elől.
thx, de megvolt az összes részebence-barca írta:MotelREMY írta:tudtok olyan filmeket mondani (horror, thriller) amik olyan helyszínen játszódnak? Mint pl. útszéli Motelek, vagy fiatalok nyaralni készülnek, vagy menekülni kell valami elől.
minőség lényegtelen csak filmcímeket dobjatok![]()
Fiatalok nyaralni mennek egy motlbe, kettő kívánságod is teljesül benne
MotelREMY írta:tudtok olyan filmeket mondani (horror, thriller) amik olyan helyszínen játszódnak? Mint pl. útszéli Motelek, vagy fiatalok nyaralni készülnek, vagy menekülni kell valami elől.
Arra értettem, de akkor tévedtemBritishKnight írta:Ezt miért írtad?::lol: 50/50?soadroli írta: az melyik filmben volt.
Már szétszab az ideg.50/50?
Ha arra értetted,hogy abba a filmbe van-e ez a zene akkor a válaszom NEM.legalábbis nem hinném ugyanis most néztem meg a filmet.
Ha nem arra értetted akkor mire?
Ezt miért írtad?::lol: 50/50?soadroli írta: az melyik filmben volt.
Már szétszab az ideg.50/50?