persze. de első filmnek, hogy megmutassa mire képes, tökéletes volt. akárcsak a following nolannál.REMY írta:Hát 1-nek elment. Érdekes film az tény, de szerencsére annál csak jobb filmeket csinált Aronofsky.visca el barca írta: faust, a pí meg durván jó film. ananászok vagytok mind.
Mozi & Filmek
- visca el barca
- Presidente del Barça
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- BritishKnight
- Capitá del Barça
Fifti-fifti
Lehet-e, szabad-e viccelődni a rákkal? A Fifti-fifti című, drámába oltott vígjáték – dramedy – egyértelműen felel: lehet és szabad. Sőt: kell.
Lehet-e, szabad-e viccelődni a rákkal? A Fifti-fifti című, drámába oltott vígjáték – dramedy – egyértelműen felel: lehet és szabad. Sőt: kell.
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
Hát 1-nek elment. Érdekes film az tény, de szerencsére annál csak jobb filmeket csinált Aronofsky.visca el barca írta: faust, a pí meg durván jó film. ananászok vagytok mind.
Blog - Supernatural Movies
- Mihu
- Director del Fútbol
Ahogy messideco is írta, nálam akkor jó egy film, ha semmi kedvem közbe mást csinálni. Ott volt A kör, emlékszem kiöntöttem a kólát, mert csak öntöttem a pohárba, de közben néztem a filmet, és csak azt hallottam, hogy csöpög lefele a padlóra. Aztán ott van a Keresztapa, aminek megnéztem az első részét, éjjel 3-ra végeztem, de egyszerűen annyira magával ragadt, hogy gyorsan meg is kellett nézni a 2. részt is. Az viszont már nem ért meg nekem annyit, hogy fél7kor belekezdjek a harmadik részbe. Ha olyan lett volna, mint az első, akkor simán beteszem a lemezt és megnézem. Vagy pl a Dexter 2. évad, amit este fél7kor kezdtem el, és másnap reggel fél7ig néztem, egészen az utolsó előtti részig. Akkor is csak azért kapcsoltam ki, mert délelőtt mentünk születésnapra, és nem akartam úgy kinézni, mint a mosott kaka, így inkább aludtam pár órát. Vagy említhetném a Vörös sárkányt, és a Bárányok hallgatnakot. Eszembe nem jutott, hogy kimenjek a WC-re, vagy megnézzem hogy jött-e új értesítés facebook-on...De ehhez nekem az kell, hogy az első fél óra-40 percben elkapjon a film. Ha addig nem, akkor megette a fene. Persze vannak kivételek, amikor baráti társasággal nézünk filmet, és akkor ugye végig kell nézni. Ilyen volt pl a Paranormal Activity, aminek az utolsó 15 perce ér valamit, de az nagyon. Addig meg dög unalom a film. Ha azt nem baráti társaságban nézem, akkor tuti hogy 40 perc után elkalandoznak a gondolataim másfelé. De ettől függetlenül végignézem, mert lehet hogy olyan mint a Paranormal, hogy az utolsó 15 perc beüt. A Requiem-nél egyedül az rázott meg, mikor a vénasszonyok bementek a Sara-hoz, és az meg megjelent olyan kinézettel, tekintettel, amilyennel. De ezen kívül a többi nem volt olyan hatással rám.visca el barca írta: mihu, ez így nem neked, hanem általánosságba.
hogy a francba nem lehet egy filmre "nem eléggé" odafigyelni. máshol is olvasom h hu ház közben facebookoztak, kakáltam, meg játszottam stb.
soha nem értettem h ennek mi értelme, így aztán té nyleg nem tud beszippantani magába a film. ha meg annyira rossz h 10 perc után unja az ember, kapcsolja ki és akkor nincs probléma.
faust, a pí meg durván jó film. ananászok vagytok mind.

- BritishKnight
- Capitá del Barça
Azthiszem ez a megfelelő topic erre!
Ezer szó!
Jack McCall (Eddy Murphy) egy gyors beszédű, nagy dumás ügynök, aki szinte bármikor, bármilyen megállapodást képes tető alá hozni. Önös érdekekből udvarolni kezd egy guru-nak is, Dr. Sinja-nak is, ám amikor rájön hogy ki akarja használni, egy mágikus fát ültet Jack kertjébe. A fán éppen 1000 levél van, és minden egyes szó után, amit Jack kiejt, egy levél lehullik róla – amint pedig az utolsó levél is lehullik róla, meg fog halni. Jack kénytelen lesz abbahagyni a süketelést, és új módszert kifejleszteni a kommunikációra…
Nagyszerű film.Aki már látta leríná a véleményét róla?Aki meg nem látta az nézze meg
Ezer szó!
Jack McCall (Eddy Murphy) egy gyors beszédű, nagy dumás ügynök, aki szinte bármikor, bármilyen megállapodást képes tető alá hozni. Önös érdekekből udvarolni kezd egy guru-nak is, Dr. Sinja-nak is, ám amikor rájön hogy ki akarja használni, egy mágikus fát ültet Jack kertjébe. A fán éppen 1000 levél van, és minden egyes szó után, amit Jack kiejt, egy levél lehullik róla – amint pedig az utolsó levél is lehullik róla, meg fog halni. Jack kénytelen lesz abbahagyni a süketelést, és új módszert kifejleszteni a kommunikációra…
Nagyszerű film.Aki már látta leríná a véleményét róla?Aki meg nem látta az nézze meg

"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
- visca el barca
- Presidente del Barça
mihu, ez így nem neked, hanem általánosságba.Mihu írta:vagy nem figyeltem eléggé oda, vagy valami,
hogy a francba nem lehet egy filmre "nem eléggé" odafigyelni. máshol is olvasom h hu ház közben facebookoztak, kakáltam, meg játszottam stb.
soha nem értettem h ennek mi értelme, így aztán té nyleg nem tud beszippantani magába a film. ha meg annyira rossz h 10 perc után unja az ember, kapcsolja ki és akkor nincs probléma.
faust, a pí meg durván jó film. ananászok vagytok mind.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Nem, mivel nem szinkronizálták le. De az csak elrontaná, szóval lessed nyugodtan, nagyon jó filmmessideco írta:Az Ip Man c. filmet valaki megtalálta szinkronnal?

Az Ip Man c. filmet valaki megtalálta szinkronnal?
Hasonlóképp vagyok vele, de azt azért nem mondanám, hogy gyenge film, inkább hatásvadász (de utálom ezt a szót). Viszont az egészben Christopher McDonald jelenetei a legjobbak...Faust írta:Nekem a Requiem először baromira bejött, teljesen a hatása alá kerültem, aztán minnél többször megnéztem, annál kevésbé tetszett, mostanra már Aronofsky egyik leggyengébbikének tartom (mert a Pí nem tetszett).
Persze sokan igen elégedettek lennének, ha ez lenne a leggyengébbik filmjük.

Your village called. Their idiot is missing.
Nekem a Requiem először baromira bejött, teljesen a hatása alá kerültem, aztán minnél többször megnéztem, annál kevésbé tetszett, mostanra már Aronofsky egyik leggyengébbikének tartom (mert a Pí nem tetszett).

- Mihu
- Director del Fútbol
Igen, én is ezeket hallottam előzetesen, hogy majd magával ragad a film, és teljesen le fogok döbbenni, stb. stb. Hát nem így voltkanty írta:
Nem szenvedsz elmebajban, csak szokatlan a reakciód.Nem mindenkinek tetszik, de az nagyon ritka, hogy valaki azt mondja, hogy nem fogta meg a film, nem szippantotta magába a hangulata. Engem anno eléggé rendesen földhöz vágott, nem mondom, hogy tetszett, de utána egy kis ideig csak néztem, hogy mivan.

@shutter:
A zenéje nálam is top 5-ös. Akárhányszor meghallgatom, a hideg futkos végig a hátamon...nálam az utolsó néhány perc se tudta kijavítani, az előtte lévő 1 óra 30-35 perc csalódását

Clint Mansell - Requiem for a Dream filmzenéje a mai a napig számomra az egyik legjobb filmzene amit valaha hallottam. Olyan hatást tud kelteni amit kevés filmzene. Ráadásul a képek is a filmben fantasztikusan összeillettek.
Tegnap a Hattyú tava is nagyon jó filmzene volt. Nagyot dobott az addig is nagyon jó filmen.
Tegnap a Hattyú tava is nagyon jó filmzene volt. Nagyot dobott az addig is nagyon jó filmen.
Blog - Supernatural Movies
- shutterisland
- Director del Fútbol
a requiem az utolsó néhány perc és a zenéje nélkül egy átlagos dráma lenne, nálam azok emelik az elitbe.
Nem szenvedsz elmebajban, csak szokatlan a reakciód.Mihu írta:Tegnap bepótoltam egy újabb klasszikusnak nevezett filmet, a Requiem for a dream-et. Súlyos elmebajban szenvedek, ha szerintem egy kalap kaka?![]()
![]()
Én szeretem a drámai filmeket, meg át is szoktam érezni őket miközben nézem, de valahogy ez a film annyira nem fogott meg, hogy hihetetlen...sokkal többet vártam tőle. Talán még sosem csalódtam ekkorát egy filmben, mint most...

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Mihu
- Director del Fútbol
Tegnap bepótoltam egy újabb klasszikusnak nevezett filmet, a Requiem for a dream-et. Súlyos elmebajban szenvedek, ha szerintem egy kalap kaka?
Én szeretem a drámai filmeket, meg át is szoktam érezni őket miközben nézem, de valahogy ez a film annyira nem fogott meg, hogy hihetetlen...sokkal többet vártam tőle. Talán még sosem csalódtam ekkorát egy filmben, mint most...

- visca el barca
- Presidente del Barça
anno nekem is ajánlották, lehet belelesek én is. azért ezek a testépítő tehenek nem gyengék 

Égetett magyar felirattal. Szerintem nem volt gond vele, az eleje kicsit lehet csúszik, de utána minden rendben volt. Bár a belga nyelv nem az erősségem.Faust írta:Kanty, angol felirattal nézted, vagy végigszenvedted a belga égetett subon lévő magyar verziót? Felcsigáztál, de nem találok értelmesen időzített feliratot.

Ncore-n egyetlen verzió van, azt szedtem le.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Barça B
akkor keresgélek 

- sjay
- Entrenador del Barça
A Feláldozhatók éppen azért jó, mert nem az 'újabb' akciómozikra hasonlít. De ha valami hasonlót keresel, Jason Statham filmográfiáját kell fellapoznod, van néhány agyatlan, ám annál szórakoztatóbb akciófilmje.Alexis Sanchez7 írta:Újabbakra gondoltam,de köszi

-
- Barça B
Újabbakra gondoltam,de köszi 

Keress rá a nyolcvanas, kilencvenes évek akciófilmjeire
Schwarzenegger, Stalone stb.
Itt egy pár:
http://www.imdb.com/list/p9iK_2iwYiI/
http://www.imdb.com/list/8ecy9Nz1x-A/
De főleg ez:
http://www.imdb.com/list/OqyevIZGep8/

Itt egy pár:
http://www.imdb.com/list/p9iK_2iwYiI/
http://www.imdb.com/list/8ecy9Nz1x-A/
De főleg ez:
http://www.imdb.com/list/OqyevIZGep8/
-
- Barça B
Valaki tudna mondani a Feláldozhatók c. filmhez hasonló filmeket?
Előre is köszönöm !
Előre is köszönöm !