Ha Song jön akkor JDS-t hátraléptetik epizótszereplős kupa középpályássá,

bár Song megbízhatóbb rutinosabb játékos szóval szíveen látnám ha nem is őt tartom a legjobb megoldásnak. Mindegy a keret bőnek tűnik bár Albán kívül csak fiatalok kaptak elsőcsapatos szerződést, és a bizalom feléjük nem tudom mennyiben változott ettől. Még mindíg nem tekintem őket egyenértékűnek a tavalyi kerettagokkal. Szóval ha kidőlnek az alap emberek egy fontos meccsen nem szívesen látnám Bartrát vagy Fontást a kezdőben. Az összes fiatal közül engem Montoya győzött meg. Őt nyugott szívvel nézném komolyabb csapatok ellen is ha Daninak pihenésre van szüksége. Bartra, Fontás (sélülés miatt), Jds kicsit halovány. Muniesa a legtehetségesebb talán, de jót fog tenni neki legalább még egy év az ifik közt.
Amúgy valaki javítson ki ha tévedek de ügye Spanyolországban él a 25 fős keret limit az A csapatnál. Ha Muniesa nem dőlt volna ki a sorból és a többi ifivel eggyüt szerződést kap akkor Song nem fért volna el a keretbe.
Szóval a fiatalok : 12 Dos Santos, 15 Bartra, 19 Montoya, 23 Cuenca, 24 Fontás, 25 Muniesa lett volna. A többi adott.