Bob_Marley írta:
Nem Bynumot képzeltem volna el hanem Howardot a Sixersben
Azért van itt még 1-2 használható emberke.Blatcheből talán valahol lesz játékos, Kenyon Martin padról pár pattanóra jó, Delfino szerintem ezután az olimpia után megérdemelne, Pietrus azért még valamennyire használható ha térdei is úgy akarják, Barbosa-Meeks tűzerőnek jó lehet, T-Mac meg szintén pár pontra 1-2 assistra jó ha a háta is úgy akarja
Miért emlékeztem Bynum-ra? Na mindegy
Csak azért emeltem ki T-Mac-et, mert őt bírom, a többieket nem
Eazzy írta:
Én tényleg Hardent tudnám elképzelni mint a kirakós utolsó darabja jövő nyáron.
Harden brutális fit lenne ide. Helyében én is elgondolkodnék, hogy aláírjak max-ért Philly-be.
Amikor először olvastam a cseréről, egy enyhe hányinger jött rám.
Na, de akkor komolyan, kezdjük a "mellékszereplőkkel":
1. Nuggets: nálam a csere legnagyobb nyertesei. Afflalo korrekt játékos, de Igoudala felé billen a kacsacsőr, Harrington meg kb. csak teher volt. Igu - Gallo nagyon jól hangzik, az olasz miatt amúgy is szurkoltam a Denver-nek, de most még jobban oda fogok rájuk figyelni, erős ez a keret, sima PO. Osztályzat: 5.
2. 76ers: már egy ideje pletykálták, hogy Igu-t cserélnék, szerintem ennél jobb értéket nem kaphattak volna érte. Bynum szerintem nagyon jó lesz Philly-ben, végre kiléphet Kobe árnyékából, egy 23/12-re simán képes lesz.
Since 1980, centers with a better career PER than Andrew Bynum thru age 24: Shaq, Hakeem, Zo, Dwight, Yao. That's it. És nem tartom elképzelhetetlennek, hogy hosszabbítani fog. Harkless és Vucevic szerintem nem akkora veszteség, J-Rich pedig még valamennyire még használható is. Ha Holiday és Turner normálisan fejlődik, akkor nem lehet baj. Osztályzat: 4.
És akkor jöjjenek a csere "főszereplői":
3. LAL: részükről egyértelmű deal, kb. Bynum for Howard. És egy rossz szerződést sem kellett benyelniük. Nevek alapján bőven bajnokesélyes banda, de mi lesz a chemistry-vel? Visszavesz-e Kobe? Ki lesz az edző? Támadásban ok, hogy Bynum > Howard, de szerintem jobban fognak járni, hogy DH kevésbé labdaigényes, neki majd maradnak Kobe dobásai után a lepattanók

Viszont védekezésben mondani sem kell, hogy DH > AB, Superman védekezése kelleni is fog Nash és Kobe mellé.
When including Howard's expected maximum contract, the Lakers will have approximately $92 million committed to just six players. Osztályzat: egyelőre úgy néz ki, hogy 5.
4. Magic: ez mi volt? A Nets csomagja egyértelműen jobb volt. Az alap Turkoglu borzasztó szerződésének a kipucolása lett volna és/vagy fiatal tehetségek/lottery pick szerzése. Aztán igazából egyik sem jött össze, pedig ők adták a legnagyobb értéket. És akkor maradt egy Nelson - Afflalo - Türk - Harrington - Pig Baby kezdő, a frontcourt-on azért visítok a röhögéstől

Egyébként nem lepődnék meg, ha övék lenne jövőre az 1/1... Osztályzat: mivel jó szívem van és nem akarom megbuktatni a GM-et, 2.