Na kezdo5 összegzés a "horrorról"
http://kezdo5.hu/index.php/nbakueloenve ... me-is-volt
Továbbra is annyira bosszantó, hogy hihetetlen

a Magic ezt elcseszte, nem jött szinte senki, s a pickek sem lottery pickek....
Oké nincs olyan, hogy lemegy egy csere főleg egy 4 csapatos és mindenki jól jár, de az hogy a legnagyobb értéket adó, jár a legrosszabbul az azért elég ritka....
Nagyon érdekes lesz még a maradék FA piac, Lakers még úgyis elcsábít valami dobógépet (Meeks, Barbosa???) a konkurencia meg szerintem megy a maradék magas emberekre, Kenyon Martin, Blatche azért felértékelődik!Mindenki beijedt, hogy mi lesz a Gasol-D12 párosból ha Nash adja a labdákat
Sources say Orlando also gets Lakers forward Josh McRoberts in the Dwight Howard deal.
Mondjuk valahol meg tök jó, mert így a nagy öregek azért kapják ezen a nyáron a plusz motivációkat

PP is mondta, még nem 100%os a lába, de nagyon várja a szezont, s izgatott az új csapat miatt, s Allen elmenetele plusz dolog nekik, hogy megmutassák, s akkor még a Lakers is "bevásárol".
Lakers-Celtics döntő a nekünk halál....Persze nekünk ott a Miami keleten, s az OKC is rémálom matchup, ahol jó magasak vannak s okosan használják ott nagy mínuszban vagyunk.Mondjuk Jason Collins jó Howardra
Egy dolog viszont megint nem tesz jót, hogy így megint elvesztettünk egy csapatot erre az évre aki mindig ott volt a PO-ban

És tovább folytatódik a tendencia, hogy igaz több bajnokesélyes csapat van, de ezzel párhuzamosan a kicsik nagyon leszakadnak, Orlando-Charlotte küzdhet ki éri el a 10-15 győzelmet a szezonban...
szerk: Ja meg Mike Brown ül a padon (vagyis inkább Kobe Bryant

) nem kell berezelni!!!!

Védekezésük mondjuk nagyon jó lesz, de ezt idén is szépen összerakták, Howarddal még erősödik a védekezés, elől voltak problémák, hog nem lehetett kiszedni a 24es kezéből a bogyót, hiába volt ott a legjobb magasember kettős.
Izgalmas lesz a szezon,d e koránt sem adnám oda a Lakersnek a bajnoki címet sőt!Thunder-Miami előttük van szerintem.Én legalábbis "nyugtatom magam" azzal, hogy Brown az edző meg Kobe, meg nem lesz ez sétagalopp