Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha PM, akkor ez:Victor_Valdes írta:Mondjatok már nekem olyan magyar szerelmes számokat, amelyeknek jó a szövege is egymagában. Ilyen vontatottabb burkoltabb lenne a jó ( vmi olyan stílusra gondolok mint az akph, vagy a pm) de igazából bármilyen jó lenne, előre is köszi.
Nem igazán hallgatnak erre felé a népek altert vagy indie rockot, én is ritkábban, bár azért szeretem ezeket a rock alfajokat is.Facsy írta:Novemberben Muse koncert Budapesten. Megy esetleg még valaki rajtam kivül?:D Remélem nem off :S
Nálam ennél szokott majdnem előfordulni (természetesen a beat miatt, nem pedig a csávók miatt)Eazzy írta: Egy kis muzsik:
https://www.youtube.com/watch?v=wqDFJt0CSAo
mindjárt ráfröccsenek a monitorra olyan jó ez az alap
Lehet, hogy pl. Busta is tudna olyan számot írni, mint pl a AKPH (bár kétlem), csak lehet, hogy Ő ezt az utat választotta amit. Nem tudom Majka kinek mennyire rapper, nekem inkább nem, mint igen. Ő például elmondta, hogy Ő ebből kíván megélni és ebbe beletartozik, hogy olyan számokat is ír, amiknek szerinte sincs sok értelme, nulla a mondanivalója, de a közönségnek bejön, a tini csajok imádják a Bon csika vát (a pontos cím nem ugrik be).albicelesteX írta:Üdv Mindenkinek!
Kíváncsi lennék a véleményetekre.
A következő dolog pattant ki az agyamból,nem olyan rég miközben az NKS TDI promót hallgattam.
A magyarországi rapp-erek többféle megközelítésből írják a szövegeiket,ki erről ki arról más más stílusban.De szerintem egy valami megkülönbözteti őket...mégpedig az intelligencia.Nem arra gondolok,hogy ki mennyi vulgáris kifejezést használ egy egy nótában,hanem arra,hogy a vannak olyanok akik olyan egyszerűek,mint pl. Busta...szerintem ő egy barbár ember és a zenéi a hasonló szintű hallgatókat fogják meg,ezek a hallgatók szerintem például nem értik se Siska,se Funk, se Phat semelyik hasonló előadó dalait,maximum csak azokat amiken sokat gondolkodni nem kell.Nem tudom hogy jól írtam e le amit le szerettem volna lehet nem és akkor félreérthető,és akkor bocsánat.meg a Bustás részhez csak annyit hogy Ő csak EGY példa meg a hallgatói közt is minden bizonnyal vannak értelmes emberek szóval tisztelet a kivételnek.Ez egyébként onnan jutott az eszembe hogy van egy ismerősöm aki Bustat hallgat főleg azokat amik ezek a "gengszter" feelinges zenéi vagy a "csajozós" zenék és neki mutattam az említett NKS promot amire azt mondta szär mert semmit nem ért belőle.Róla tudni kell hogy egy végtelen buta ember nulla iq-val...Szóval ha valaki jobban ki tudja ezt fejteni az kérem tegye meg vagy reagáljátok le.Minden jót!
http://www.mtv.com/shows/jersey_shore/s ... eID=171240Hunter91 írta:A segítségeteket szeretném kérni. Keresek egy számot, de nem tudom mi a címe. Az amerikai női kosárlabda meccsen(kína-amerika) szünetében szólt egy szám, amiből csak ennyi szöveget halottam: one two three
Ugyan ez a szám a Jersey Shore 2. évadjának 12. részében is felcsendül a főcímzene után és tart egészen Snooki monológjáig. Nem tudtam azonosítani a zenefelismerő progikkal sem. Valaki tudja melyik ez? Segítsetek!!!