Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Asafa az életben nem nyert semmilyen komoly versenyt, értem ezalatt a vébét és az olimpiát. Remek adottságai vannak, de Ő csak, akkor tud futni, ha nincs rajta nyomás. A Bolt éra előtt magasan Ő volt a legjobb, de képtelen volt elviselni a nyomást.Bob_Marley írta:Egy bohóc, én utálomMeg igazából Asafat szeretem és addig nem is volt gond ő nyeregetett, amíg nem jött humorjohhny
Annyit mondott Szabó Gábor, hogy ő nem ismer olyan embert aki ne kedvelné Bolt-ot, meg szerinte nincs is ilyen, egyszerűen ezt az embert nem lehet, nem szeretni.kanty írta:Miért is? BBC-n néztem.Game90 írta: Szabó Gábornak ajánlom Bob-ot, ő nem szereti Bolt-ot![]()
Miért is? BBC-n néztem.Game90 írta: Szabó Gábornak ajánlom Bob-ot, ő nem szereti Bolt-ot![]()
Már írtam 1x, USA-ban az úszóknál, sőt még a tornászoknál is nagyobb a felhajtás, mint a kosarasoknál.kanty írta: Egyértelműen ismét Ő az olimpia legnagyobb sztárja, még az NBA sztárok körül sincs ekkora felhajtás, mit körülötte.
Dopeman írt valami olyasmit, hogy gangbangelni valókkanty írta:Brazil női röplabda csapat, minden téren ott van a szeren.Érdemes meglesni őket.
Asafa nem lesz ott a sérülése miatt, de még így is szerintem meglesz a rekord.ozsimiki írta:1.Bolt![]()
Jamaicai 4x100 bődületes világrekordot tartogat, csak legyen meg a bot!
egy jól működő zóna, jól védő kapussal aranyat érhet, lásd a lányok spanyolok elleni meccsének második félideje, mikor megvolt ugyanaz a kapuscsere, ami ma is.Mihu írta:Nem is értem, hogy vízilabdában mi értelme van a zónának...csak kifáradunk, mert állandóan oda kell úszni az emberhez. Csak megyünk a labda után, és ez folyamatos úszást jelent.
Édes AnyukámBob_Marley írta:Az biztos, Jaque óriási tehetségkanty írta:Brazil női röplabda csapat, minden téren ott van a szeren.Érdemes meglesni őket.
Az biztos, Jaque óriási tehetségkanty írta:Brazil női röplabda csapat, minden téren ott van a szeren.Érdemes meglesni őket.