Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát akkor te sem ezt a meccset nézted... első félidőben csakis rajta múlott, h nem 5 góllal mentek...KingSimon írta:Nagyon gyenge ez a Szécsi, innen már kikapunk.
Hát igen... kicsit sok... de meglehet csinálni, de ahhoz nagyon nagyot kell játszanunk...visca el barca írta:sztem sok már ez a -3
Azért az látszik,hogy ami a VÍZILABDÁT illeti,effektíve a játékot,abban még mindig jó pár lépéssel mindenki előtt járunk,hihetetlen a technikai képzettségben megnyilvánuló fölény amivel mi rendelkezünk.Bob_Marley írta:Jól védekezünk, támadásban 1-2 tiszta helyzet kimaradt, de a védekezésre bőven lehet építeni, jó lesz ez.
A legintelligensebb edző a világon kb. és ezt rengetegen elmondják,akik dolgoztak vele,hogy eszméletlen a pali,olyan szakmai tudása van,mint nagyon kevés embernek,soha egy csúnya szó nem hagyja el a száját,mégis iszonyat mód tudja tűzelni a csapatot,tényleg elképesztő a krapekBob_Marley írta:Mocsait annyira nem bírom vannak baromságai,
Most ez hülyén jött kiS.Agüero írta:Talán a francia-horvát páros egyikével?
Talán a francia-horvát páros egyikével?Castiel írta:egyelőre a Svéd-Dán meccs győztesével találkozunk, utána nem tudom kit kaphatunk, ha esetleg onnan továbbjutunk...Deus írta:Az a spanyol - francia kézi... nagyon kemény volt az az utolsó 10 mp...
Melyik ország ellen fogunk játszani akkor?
egyelőre a Svéd-Dán meccs győztesével találkozunk, utána nem tudom kit kaphatunk, ha esetleg onnan továbbjutunk...Deus írta:Az a spanyol - francia kézi... nagyon kemény volt az az utolsó 10 mp...
Melyik ország ellen fogunk játszani akkor?
Ez nem helyes, erre írtam sport-politika-üzlet órákig lehetne erről értekezni ismét csak csúnyát mondok, de egy Módos Péterre lehet 1 év múlva senki sem fog emlékezni, pedig nem az hogy megérdemelné, de kötelezően kijárna neki, s akkor olyanokról, akik nem szereztek érmet már nem is beszélek, ez mondjuk egy rossz alapfelfogás szerintem, mert tényleg látni kell olyan szinten "iparág" a sport, s annyira sokat fektetnek be más helyeken, hogy minden egyes pontszerzőt, kijutót meg kell becsülni.Mert 0 pénzből várja el mindenki hogy eredmény legyen, s nem annyira népszerű sportágakban már egy dobogó is simán a feledés homályába kerül.S bizton mondhatom 1-1 Olimpia túlélés nem egy sportágunknak, hogy megmaradjon a térképen, mert tényleg elapad az összes támogatás ha nincs eredmény, gonosz, s aljas egy világ ez, de így működik.Mezner2 írta:Bob! ebben igazat adok és ezzel teljesen tisztában is vagyok de akkor is undorítónak tartom,hogy annyi megbecsülést ne kapjon egy magyar élsportoló illetve anyagi támogatást(2xvilágbajnok,2x európabajnok) ,hogy eltudja magát tartani az alapozás alatt,persze utána majd az elnök bá széles mosollyal fog pózolni vele a "tisztelt házban" miközben semmiben nem járult hozzá a sikerhez,na én ettől okádok...