Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kérdezték, válaszolt. Idén nyáron nem az első eset volt, hogy újságírók ilyeneket kérdeztek. Mindenesetre az Arsenal-drukkerek nagyon sajnálnák, remélem tényleg _annyira_ jó. Nekem egy okosabb box-to-boxnak tűnik, kb. annyira illeszkedne a csapatba, mint Keita. Ha jön, jó, ha más jön, vagy senki nem jön, az sem igazán probléma.S.Agüero írta:Song pedig egyre biztosabb, hogy jön.
Ha már Iniesta is nyilatkozik róla, biztos van valami alapja.
Ő szerintem körülbelül 20 milliót ér, annyiért még megéri elhozni.![]()
Viszont a Liverpool állítólag 27 milliót kér Aggerért.ab1daL írta:Ugye régebben is szóba került, hogy Tello-t esetleg vinné a Pool. A SPORT szerint ismét érdeklődik iránta a Liverpool, esetleg belehetne vonni az Agger féle bizniszbe, ha úgy alakulna a dolog.
Egy 8m + Telloban benne lennékab1daL írta:Ugye régebben is szóba került, hogy Tello-t esetleg vinné a Pool. A SPORT szerint ismét érdeklődik iránta a Liverpool, esetleg belehetne vonni az Agger féle bizniszbe, ha úgy alakulna a dolog.
Aggert nem túdnám elképzelni nálunk, nem is szeretném, hogy idejöjjön. Songot visszont szívesen látnám.ab1daL írta:Eddig szkeptikus voltam vele kapcsolatban, mondván biztos nem engedik el, és akar ő egyáltalán itt játszani. De a SPORT ma arról ír, hogy Jonathan dos Santos iránt nagyon érdeklődik a Sevilla, és a mexikói is hajlana a váltásra. Elvileg leül majd Titoval, hogy mennyi szerepet szán neki. Ha elmenne, akkor tényleg kéne Song.
Agger-el kapcsolatban az a hír, hogy a Pool hajlandó megválni tőle, de 27 millióért cserébe. A City is érdeklődik iránta, aki még játékost is bevonna. SPORT szerint a Barca nem hajlandó ennyit fizetni érte.
Barca B-s hír, de akkor már leírom ide: Rodri távozik a B csapattól!
Ennyire jó Bartra? Nem néztem idén Barca B meccseket, így 1-2 A meccsén kívül nem igazán láttam a srácot. Tavaly nagyon felkaptátok Fontást, hogy jöjjön már, mert ő az új Piqué stb... Bartra is hasonló? De tényleg tavaly minden második kom arról szólt, hogy Fontás kapjon már szerződést, idén meg mintha meghalt volna a srác. Tudom sérülés, de mikor egészséges volt se játszott szinte semmit.MichaaBee írta:En Kolo Tourenak vagy Aggernek orulnek a legjobban. Vedekezo kozeppalyast ne hozzunk alkalmi vedonek, az semmilyen szempontbol sem jo. Egyreszt Songot en sose lattam meg hatvedet jatszani, vagyis nem biztos, hogy megfelelne hatul, masreszt milyen erzes lenne Bartranak, hogy itt van 4. szamu bekknek es egy vkp-t teszunk be inkabb hatra... Nem egy onbizalom bomba, ami megtorheti a tovabbi fejlodeset
Léfe írta:Valahol azt olvastam, hogy a Barca a Sevillából egy évre kölcsönvett valakit.
Brazilos neve van most nem jut eszembe, baloldali támadó. De a Barca honlapon erről nem irnak.
B csapathoz jött, én ennyit tudok még adalékban, játszani még nem láttam sajnos.Erxy írta:Megszereztük a Sevilla B csapatának támadóját, Luis Alberto-t. Egy éves kölcsönszerződést írtak alá a felek, vásárlási opciónk is van rá.
Mondjuk én Abidal esetében két lehetőséget tudok elképzelni. Vagy egyáltalán nem tér vissza, amire inkább látok reális esélyt, vagy pedig ha visszatér, akkor teljes értékű munkával. Mivel csak akkor játszhat, ha megkapja az engedélyt a játékra, márpedig akkor nem csak "néha-néha beállhat játszani".Subinho írta:ha nem igazolunk sem olyan nagy gáz, mert vkp-t tud játszani Busi, Javier és szükség esetén JDS.
hátul ott van Gerard, Javier és Puyi is, ezen kívűl én bízom Abidal visszatérésében, persze nem folyamatos játékkal, de néha-néha beállhat játszani. + a fiatalok: Fontas, Muniesa, Bartra...
elől pedig végre lesz megint Villa, kiegészülve vele Affelay és Pedro... szóval lesz társa Messinek és Alexisnek!!!
én inkább attól aggódok, hogy és mikor fog játszani ennyi ember???