Juhúú,micsoda ötletelések mennek továbbra is,eeeeez igen
Am a felvetés jogos Bob részéről,mert valóban ki lehet következtetni,h melyik mű kié,ha az összeset sorrendbe állítjuk és a sajátra az előzetes megegyezés szerint NEM.
Van olyan gondolatom is,h mivel elvileg 10+ mű fog születni,mi csak 10ig rangsorolunk,így néhány kimarad,ami mégsem egyértelműsíti,h melyik a saját.
De nem kell itt túlbonyolítani.Egyben kinyomom a cuccokat,aztán szépen minden résztvevő elküldi PÜ-ben a sorrendjét.Azért preferálom a teljes sorrendet,nem csak az első 5-öt,mert ha már fáradt vele az illető,akkor legyen már mindenkié értékelve.(Vagy leértékelve

) Nem nagy kaland,mivel lényegében nem kell naponta nézegetni meg külön figyelmet sem igényel.Elég egyszer,a szavazás lejárta után egyben azt is kiírni és pont. Akkor meglátja mindenki a dolgokat,jöhet az összesítés,pontozás és meg is van a kanyar

Meg közben kiírom a szavazást,aztán aki szeretne,tud szavazni a külsősök közül is. Eeeeennnyi.
Én vállalom a lebonyolítását,meg majd a későbbiekben Luinak is segítek természetesen,de majd inkább a karmesteri,döntéshozói pálcát neki adnám,mivel beindul a szezon,lesz a Tippjátékkal is pötyögnivalóm ezen kívül
SZERDA 19:00 a leadási határidő (aki még folyamatban lesz,szóljon és természetesen megvárom a leközléssel). Ezután kirakom a kész műveket és kiírom a Szavazást. A tagok SZOMBAT 19 óráig elküldik nekem PÜ-ben a sorrendjüket (a sajáton kívül). Miután mindenkitől megkaptam leközlöm azt is itt. Átnyálazzuk,matekozunk (a pontok: 10 , 8 , 5 , 3 , 1 ),csiszolunk ha van min,majd vasárnap jöhet a kövi kör.
Oké így?
Am eddig 7 versenyző adta le.