Csak Trefilov miatt is érdemes belenézi, igazi old school.

Az még egy dolog...de én kint leszek a meccsenfcbarca0827 írta:
Ez a mai este szívrohamgyanús lesz a csajok vízilabda meccsével, meg Lőrincz bírkózásával. A holnapról nem is beszélve... kézi/vízi negyeddöntő, meg 3 kajak-kenu finálé sima éremeséllyel.
szerk.: Ráadásul a Loki meccse is lesz, azt is figyelni kell valahogy közben.
100-on volt egy előselejtező, ahol az olyanok versenyeztek, akik alig tudnak bemenni 11 mp alá. Így azok megtudtak egymással mérkőzni, de a nagyok ott még nem csatlakoztak be, csak 1 körrel később. Arra gondolt miihii, hogy ilyen volt-e délelőtt.piton írta:Az előfutamokban is kell futniuk a nagyoknak (miért ne kellene nekik?), és már futottak is ma 200-on, és pár napja (szombat kora délután) 100-on is!
Az előfutamokban is kell futniuk a nagyoknak (miért ne kellene nekik?), és már futottak is ma 200-on, és pár napja (szombat kora délután) 100-on is!miihii írta:A férfi 200 sík előfutamai itt is a nagyok nélkül zajlottak,ahogy 100-on?És Bolt-ék csak holnap kapcsolódnak be az elődöntőknél?
Ugyanez volt a reakcióm. Elképesztően látványos volt. Na ez már sport.visca el barca írta:jesus...![]()
néztem most a férfi szertorna nyujtó döntőjét, elképesztő...
aki szereti a látványos cuccokat, az vhonnan keresse majd meg az aranyérmes holland (érted, nem kínai) Zonderland gyakorlatát. vmi félelmetes mikre képes az az ürge
hálabowlinggolyo írta:Itt megtalálod az összes programot időrendben és ami magyar érdekeltségű a jobb oldalon írja a neveket.Initom írta:ma milyen magyar érdekeltségek lesznek?tudja valaki idő szerint is?
Itt megtalálod az összes programot időrendben és ami magyar érdekeltségű a jobb oldalon írja a neveket.Initom írta:ma milyen magyar érdekeltségek lesznek?tudja valaki idő szerint is?
Ahogy mondani szokták nem tett jót a szünet, bealudtamGame90 írta:
Spanyoloknak csak összejött, hogy egy fantasztikus 4. negyeddel kikapjanak a braziloktólÍgy csak a döntőben találkozhatnak az USA-val...
Az igenGame90 írta:
CAN - USA női foci![]()
És ezt is átaludtam, jó lesz így 7 kor újra felkelniGame90 írta:
Team USA szenved, a félidőben csak 1 ponttal vezetnek Argentína ellen. CP3 hot, de kb. ennyi, Bob ezt a meccset sem élvezné, a védekezés kuka![]()
a női kajak 4es valamelyik távon,plusz a kovács-janics kettős szerintem aranyesélyes.ozsimiki írta:Kajak-Kenuban mennyi versenyzőnk aranyesélyes? De úgy komolyabban, olyan szinten, mint kb volt az Gyurta,Berki, vagy akár Pars.
Ráadásul az egyéni csúcs még nemzeti csúcs is.ozsimiki írta:Kirani James nagyot futott, talán még a legvégén hagyott is benne, de így is egyéni rekord.
Nem semmi karrier áll előtte még így is. Azért kár,h lesérült az Amcsi esélyes, nagy döntőt futottak volna.