43 millió euróért. A francia bajnokság maradék 19 csapata eddig összesen 50 milliót költött igazolásokra. Egyenlő esélyek.ab1daL írta:Hivatalos: Lucas Moura a PSG-hez igazol, de csak 2013 januárjában csatlakozik!
Európai játékospiac
- ab1daL
- Director del Fútbol
Gabriel Heinze
AS Roma
Newell’s Old Boys
David Pizarro
AS Roma
Fiorentina
AS Roma

David Pizarro
AS Roma

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
-
- Az Év fórumozója 2013
Alberto Botía
Sporting Gijón
Sevilla (kölcsönbe)
Cristián Zapata
Villarreal
AC Milan (kölcsönbe)
Sporting Gijón

Cristián Zapata
Villarreal

- ab1daL
- Director del Fútbol
Hivatalos: Lucas Moura a PSG-hez igazol, de csak 2013 januárjában csatlakozik!
Olof Mellberg
Villarreal CF
Olof Mellberg

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
-
- Az Év fórumozója 2013
Aleandro Rosi
AS Roma
Parma
Paul Scharner
West Bromwich
Hamburg
Markus Rosenberg
Werder Bremen
West Bromwich
AS Roma

Paul Scharner
West Bromwich

Markus Rosenberg
Werder Bremen

- ab1daL
- Director del Fútbol
Hivatalos: Santi Cazorla
Arsenal FC
Carlos Marchena
Villarreal
Deportivo

Carlos Marchena
Villarreal

Estigarribia
Sampdoria (kölcsön)
Jose Angel
Sociedad (kölcsön)
Fú, ha belegondolok, hogy tavaly még JA-t a Barcával boronálták össze..
Bár lehet, hogy csak Romában nem jött be neki az élet, mindenesetre örülök, hogy végül Alba kötött ki itt.

Jose Angel

Fú, ha belegondolok, hogy tavaly még JA-t a Barcával boronálták össze..
Bár lehet, hogy csak Romában nem jött be neki az élet, mindenesetre örülök, hogy végül Alba kötött ki itt.
Rondon (Malaga)
Rubin Kazan
Hát ennyi volt a nagy projekt. Cazorla is, Rondon is.. Kár érte. Ráadásul erősebb csapatba is szerződhetett volna, nem rossz játékos Rondon.

Hát ennyi volt a nagy projekt. Cazorla is, Rondon is.. Kár érte. Ráadásul erősebb csapatba is szerződhetett volna, nem rossz játékos Rondon.

- Varatrix
- Director del Fútbol
Pogba
Juventus

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- ab1daL
- Director del Fútbol
Várható volt, hogy elmennek az emberek a Villarrealból. Amire viszont fel lehetne hívni a figyelmet, az a Fiorentina!kurdt írta:Közben pedig a Fiorentina elvitte Gonzalo Rodriguezt és Borja Valerot is a Villarrealból...
Eddig érkezett hozzájuk Cuadrado, Gonzalo, Borja Valero, Matías Fernández, Viviano, El Hamdaoui és most lett hivatalos, hogy Aquilani is érkezik a Fiohoz. Jó csapat lehet belőlük jövőre Montella vezetésével szvsz!
A Juventus Elia után a másik, túloldali vonalszélsőjét is elpasszolta:
Krasic
Fenerbahce (7 millió euró)
Közben pedig a Fiorentina elvitte Gonzalo Rodriguezt és Borja Valerot is a Villarrealból...
Krasic

Közben pedig a Fiorentina elvitte Gonzalo Rodriguezt és Borja Valerot is a Villarrealból...

Your village called. Their idiot is missing.
Az üzlet nem jött létre, ugyanis Vila megbukott az orvosi teszteken. Ez sem túl gyakori..Initom írta:Dídac Vila MilanValencia (kölcsönbe)
hova gyengül még a Milán?
Kevin de Bruyne-t pedig a Chelsea kölcsönadta a Werder Bremennek.

-
- Az Év fórumozója 2013
Xavi Torres
Málaga
Levante
Joseba Llorente
Real Sociedad
Osasuna (kölcsönbe)
Málaga

Joseba Llorente
Real Sociedad

- Varatrix
- Director del Fútbol
Balzaretti
AS Roma

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Az Év fórumozója 2013
Steven Pienaar
Tottenham
Everton (4,5 millió euró)
Kár, hogy nem maradt, jó játékos, csak Redknapp nem igazán számolt vele, így végül is érthető a döntése.
Tottenham

Kár, hogy nem maradt, jó játékos, csak Redknapp nem igazán számolt vele, így végül is érthető a döntése.
-
- Llegenda del Barça
Na ma ért egy szomorú hír
Egyik kedvenc játékosom (nem tudom, miért lőtte magát ilyen magasra a szememben), de Taye Taiwo kölcsönbe egy évre a Dinamo Kijevbe ment. Ő is a pénzt választotta, ami azért zavar, mert szerettem volna jobban előtérben látni. Legszívesebben Angliába láttam volna (najó, igazából újra az OM ben
), de annyi vigaszom van, h a BL ben ott lesz. Legalábbis remélem ott van a -most már- kedvenc csapatom Ukrajnából! 

Egyik kedvenc játékosom (nem tudom, miért lőtte magát ilyen magasra a szememben), de Taye Taiwo kölcsönbe egy évre a Dinamo Kijevbe ment. Ő is a pénzt választotta, ami azért zavar, mert szerettem volna jobban előtérben látni. Legszívesebben Angliába láttam volna (najó, igazából újra az OM ben

- ab1daL
- Director del Fútbol
Manuel Almunia
Arsenal
Watford
Arsenal

-
- Az Év fórumozója 2013
Nélson Oliveira
Benfica
Deportivo
Kíváncsi leszek rá a La Ligában.
Benfica

Kíváncsi leszek rá a La Ligában.
Taiwo
Milan
Dinamo Kijev (kölcsön) Milannak ennyire nincs szüksége a játékosokra?
Källström
Lyon
Szpartak Moszkva
Destro
Genoa
Roma (kölcsön)
Milan

Källström
Lyon

Destro
Genoa

- lui1698
- Llegenda del Barça
Taye Taïwo Milan
Dynamo Kyiv (kölcsönbe)
Sajnálom, hogy nem jött össze neki Milánóban.
Marseille-ben láttam pár meccsen, bírtam a játékát. Volt pár olyan bomba gólja, hogy csak nézett az ember, emellett még jó felépítésű is a srác.
Akár még nálunk is elnéztem volna.

Sajnálom, hogy nem jött össze neki Milánóban.
Marseille-ben láttam pár meccsen, bírtam a játékát. Volt pár olyan bomba gólja, hogy csak nézett az ember, emellett még jó felépítésű is a srác.
Akár még nálunk is elnéztem volna.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Az Év fórumozója 2013
Basszus, tényleg.
Úgy emlékeztem, hogy az öreg Cicinho visszatért Brazíliába, nem tudtam, pontosan hova, erre olvasom, hogy Cicinho, a brazil jobbhátvéd a Palmeirasból a Sevillába igazol. Meg sem fordult a fejemben, hogy létezhet egy másik Cicinho is.
Kösz a felvilágosítást.

Úgy emlékeztem, hogy az öreg Cicinho visszatért Brazíliába, nem tudtam, pontosan hova, erre olvasom, hogy Cicinho, a brazil jobbhátvéd a Palmeirasból a Sevillába igazol. Meg sem fordult a fejemben, hogy létezhet egy másik Cicinho is.

Kösz a felvilágosítást.
- Forcabarca8
- Capitá del Barça
Cicinho visszatér a La Ligába:
Palmeiras
Sevilla[/quote]
Ez nem aza Cicinho
http://www.transfermarkt.de/de/cicinho/ ... 99632.html
Ő még csak mx nyaralni volt itt Európában
Palmeiras

Ez nem aza Cicinho

http://www.transfermarkt.de/de/cicinho/ ... 99632.html