Game90 írta:
Spanyoloknak csak összejött, hogy egy fantasztikus 4. negyeddel kikapjanak a braziloktól

Így csak a döntőben találkozhatnak az USA-val...
Ahogy mondani szokták nem tett jót a szünet, bealudtam

, nézem 31-16 volt az utolsó negyed, azért elég látványosan sikerült ezt leadni.Várható volt, a lebonyolítás ebből a szempontból elég szerencsétlen, mindegyik labdás játékban folyamat megy a sakkozás.
Game90 írta:
CAN - USA női foci
Az igen

Jó lehetett a hosszabbítás, nézem azért hirtelen hajnali 1 körül "megijedtem" ki lőtte a győztes gólt???Alex Mor(g)an, BMS
Game90 írta:
Team USA szenved, a félidőben csak 1 ponttal vezetnek Argentína ellen. CP3 hot, de kb. ennyi, Bob ezt a meccset sem élvezné, a védekezés kuka
És ezt is átaludtam, jó lesz így 7 kor újra felkelni

Amcsikat döntőig nem nézem

Csak felidegesítenek

De egy jó kis kosaras reklám:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... J9fi3UkNbg
Amúgy a 4 negyeddöntőből az USA-AUS sima lesz, de a többiben sikerült összehozni szép csörtéket.
BRA-ARG bármilyen sportágban a legnagyobb Dél-Amerikai rangadó, utálják egymást, azonos játékerőt képviselnek, nagy meccs lesz.
ESP-FRA
Tavalyi EB döntő, ráadásul a franciákban van kakaó, s szépen fejlődnek, nem várok olyan simát mint az EB döntőben, sőt
RUS-LIT
Mondani sem kell mennyire szeretik a litvánok (is) az oroszokat

Kirilenkoék elég erősek, nem jelenthet gondot a litván csapat, viszont őket leírni soha nem szabad, s ha megnyílik a triplacsapat, akkor képesek bárkit megverni.
Szóval ment a taktikázás a spanyol részről, de azért a sors annyiban visszaadja, hogy már a döntőig vezető út is a legnehezebb.

Ez óriási ez a fej, Asafától