Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
nem. vagy legalabb is nem tudom.messideco írta:Amúgy veb:
rajta volt az Észvesztő a watchlistemen?
Pszichiátria: A haláliparBob_Marley írta: Amúgy meg nekem ismerősöm pszichiáter, s pl voltam már bent pszichiátrián, s eléggé téveszme, hogy attól hogy valaki beteg, érzelmileg sérült stb gondjai van, attól még nem "zárják el" a külvilágtól.Vannak súlyosabb esetek, komoly skizofréniával küzdők, mély depresszióban szenvedők stb ők nem mehetnek nagyon ki, sőt külön osztályon vannak, de pl mint a filmben is Susanna "csak" személyiségileg zavarodott volt, de attól még simán lehet mászkálni jobbra-balra a klinikán ahogy a való életben is így működik, ezt arra írom, hogy nem éreztem komolytalannak ezt a filmben, mert a valóságban is így működik, egyedül Lisa volt súlyosan beteg, rá figyeltek is (amennyire tudtak)
Ne kezdjük elREMY írta:kövi körben Terminatort ajánlokBob_Marley írta:Viszont a filmklub létét, értelmét tekintve meg nagyon jól választott szerintem mert a látókör szélesítése a cél, s megtalálni a művészetet a szépséget, egy adott alkotásban.![]()
vagy valami ufósat
csak, hogy a te látókörödet is szélesítsük egy kicsit
![]()
Cowboyok és űrlények?REMY írta:kövi körben Terminatort ajánlokBob_Marley írta:Viszont a filmklub létét, értelmét tekintve meg nagyon jól választott szerintem mert a látókör szélesítése a cél, s megtalálni a művészetet a szépséget, egy adott alkotásban.![]()
vagy valami ufósat
csak, hogy a te látókörödet is szélesítsük egy kicsit
![]()
kövi körben Terminatort ajánlokBob_Marley írta:Viszont a filmklub létét, értelmét tekintve meg nagyon jól választott szerintem mert a látókör szélesítése a cél, s megtalálni a művészetet a szépséget, egy adott alkotásban.
oh, felesleges, én azon a 7végén uis épp nyaralokkanty írta:Majd egy esős, hosszú, őszi hétvégén újra megpróbálom Neked elmagyarázni, hogy miért is annyira jó film.
Igen, ha jobb napom van, akkor 7-es.A Keresztapa szigorúan 10 pontos film.visca el barca írta:reméltem is h nem gondolod komolyan... nálad még a keresztapa is csak 6.5, de az is csak akkor ha nem épp nem vagy morcos hangulatba
Végére tettem egy szmájlit, azzal azt próbáltam szemléltetni, hogy nem gondolom komolyan.visca el barca írta:6 pont? tőled? erre? mond h csak viccelsz és nem akarod h előd öngyilkos legyen...kanty írta:VEB kolléga dicsérő szavait megkönnyeztem majdnem. Hogy lett ez mégis 4 pont?![]()
Ha Owen Wilson nem lenne benne, akkor nálam úgy 6 pontos film lenne. Ezt csak Előd lelki békéje érdekében írom le.
jó, akkor tegyük fel, hogy nem owen wilson, hanem marlon brando, vagy kis pista játszik helyette, whatever, aki neked szimpatikus.
ez a film, leszámítva a főszereplőt, miben adna többet számodra mint a hosszú nagypéntek, az eastern promises, az észvesztő, vagy a napola? (ezek azok, amelyek szerintem "tartalommal" rendelkező filmek, és kevesebb mint 6 pontot adtál rá. chopper, engedj be és a többi nem is említve)
Na ez pont a legkevésbé sem érdekel, egyszerűen idegesített a jelenléte a vásznon, pedig elég sok idegesítő karaktert elviselek, sőt, még élvezem is őket (Joffrey Baratheon), most pont az volt a baj, hogy itt egy elvileg pozitív szereplőt utáltam, azaz a megvalósítás teljesen szembement az írói szándékkal.REMY írta:tehát ha hiteles volt akkor egy nagyon jó színészi játékot láthatunk tőle.sjd írta:Owen Wilson engem is nagyon irritált ebben a filmben, a többiben talán annyira nem, de itt olyan gyökérre volt megírva, hogy az már fájt, és ráadásul hitelesen is adta elő.
6 pont? tőled? erre? mond h csak viccelsz és nem akarod h előd öngyilkos legyen...kanty írta:VEB kolléga dicsérő szavait megkönnyeztem majdnem. Hogy lett ez mégis 4 pont?![]()
Ha Owen Wilson nem lenne benne, akkor nálam úgy 6 pontos film lenne. Ezt csak Előd lelki békéje érdekében írom le.
tehát ha hiteles volt akkor egy nagyon jó színészi játékot láthatunk tőle.sjd írta:Owen Wilson engem is nagyon irritált ebben a filmben, a többiben talán annyira nem, de itt olyan gyökérre volt megírva, hogy az már fájt, és ráadásul hitelesen is adta elő.
Az egész lénye. Olyan tenyérbemászó a csávó. Sok filmjét nem láttam(miért is nézzem meg, ha nem bírom), az alapján amiket láttam, egy középszerű színész.REMY írta:
Owen Wilsonnal mi a bajotok?én bírom
Biztosan a diszlokálódott orra.REMY írta:Owen Wilsonnal mi a bajotok?kanty írta:VEB kolléga dicsérő szavait megkönnyeztem majdnem. Hogy lett ez mégis 4 pont?![]()
Ha Owen Wilson nem lenne benne, akkor nálam úgy 6 pontos film lenne. Ezt csak Előd lelki békéje érdekében írom le.én bírom
Owen Wilsonnal mi a bajotok?kanty írta:VEB kolléga dicsérő szavait megkönnyeztem majdnem. Hogy lett ez mégis 4 pont?![]()
Nem tudom miért, de itt hangosan felnevettemvisca el barca írta: - utálom woody allent. egy beképzelt, arrogáns f.fej
- utálom woody allen filmjeit. ez nem feltétlenül kapcsolódik az első ponthoz