Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehetett érezni ez leszvisca el barca írta:röplabdázó kiscsaj mekkorát mentettminden összefoglalóban benne lesz...
![]()
http://www.nemzetisport.hu/olimpiai_szt ... re-2158349
Problem?FtcSikiHun írta:most ti az m2n nézitek az ismétlést? mert a meccset fél órája adta le élőbe az m1
Ezzel mind egyet értek, amit írtam igaz az összesre az első bekezdésedre gondoltam, csak te szépen kifejtettedmiihii írta:
A "segítség" részhez meg nem tudok mit mondani,ez benne van,ahogy mindig is benne volt,mindenkinél.Ilyen ez a popszakmaÉs amikor odaáll a "szintén zenészek" közé és egy rövid távon,ahol minimális a javítás lehetősége, mégis ritka,h nem ő nyer (gyakran láthatóan kieresztve a végén) ,az mutatja,h a segítségen kívül azért nagyon tud vmit.
Aztán ezt vki szereti,vki nem,de ettől függetlenül mindenkinek látnia kell
Sztem azért is ilyen szeretetreméltó a bohóckodása,mert amíg mondjuk a többiek feszült,koncentrált arccal állnak oda a rajtgépbe,addig ő még az utolsó pillanatokban is a "közönségnek játszik",mintha nem is egy döntőben szerepelne. Lazán odamegy,grimaszolgat,majd a legjobbakkal az oldalán,könnyedén repeszt egy brutálisat,aztán máris folytatja a műsorozást. És ez a lazaság,komolytalankodás teszi még kiemelkedőbbé,h nem görcsöl meg feszeng,hanem a teher alatt hatalmasra nő a pálma és még vicces is közben.Bob_Marley írta:Köszönöm az átfogó magyarázatot miihii
Számomra nagyon antipatikus figura, pont a komolytalansága miatt, de az biztos róla szól minden mostanság akár pozitív, akár negatív dologban, úgyhogy valamit tudhat.Pl ugye 9:58De én ezzel kapcsolatosan maradok a klasszikus 10 alatt csak valami "segítséggel" lehet futni.S ez igaz az összesre, ezért sem szeretem az atlétikát, meg az úszást.
De egy Olimpián kötelező megnézni a 100at, 400at, maratont stb klasszikus számokat
szerk: Serena kivégezte Sharapovát, teljesen megérdemelten nyerte a döntőt az amerikai.
Kézenfekvő: a világ legjobbja.Bob_Marley írta:Bolt mitől ilyen népszerű???Szabó Gábor is ilyet mondott, ő mentette meg a sportágat???Ez mondjuk elég költői túlzásnak érzem vannak atlétikai számok, amiket "kötelező" megnézni s ez nem csak a 100 méter.
Én nem nagyon szeretem, ismerem az atlétikát, de azért a fontos számokat én is megnézegetem, s pl Bolt a kifejezetten antipatikus kategóriába tartozik nálam, a gyerekes viselkedésével.
Néztem, mit szerencsétlenkedtek a 2., 3. negyedben, de az utolsó negyedben is vezettek 5-6 ponttal. Spanyol szöv. kap. nem erőlteti Ibaka-t most is játszott kb. 10 percet.Bob_Marley írta: Közben nézem Oroszország-Spanyolország 77-74
Ráadásul az amerikai ágra kerül a csoport második eredménnyel Spanyolország
Zsolti95 írta: lehet hülyeséget kérdezek, de pl.ha Bolt vagy az ilyen kigyúrt sprinterek közül elindulna valamelyik egy maratonon ahol az ilyen kenyaiak meg hasonló nagyon vékonyak futnak ők végig bírnák a 42 km-t úgy h komoly eredményt érnek el?
Nem bírnák végig futni.PPP írta:minden bizonnyal végigbírnák valahogyan, mivel ők se csak ilyen 100 métereket futkorásznak edzésen, nekik is megvan a kilométerszámuk. de hogy komoly eredmény nélkül az szerintem biztos. eléggé besavasodnának ezek a nagy izmok.Zsolti95 írta: lehet hülyeséget kérdezek, de pl.ha Bolt vagy az ilyen kigyúrt sprinterek közül elindulna valamelyik egy maratonon ahol az ilyen kenyaiak meg hasonló nagyon vékonyak futnak ők végig bírnák a 42 km-t úgy h komoly eredményt érnek el?
minden bizonnyal végigbírnák valahogyan, mivel ők se csak ilyen 100 métereket futkorásznak edzésen, nekik is megvan a kilométerszámuk. de hogy komoly eredmény nélkül az szerintem biztos. eléggé besavasodnának ezek a nagy izmok.Zsolti95 írta: lehet hülyeséget kérdezek, de pl.ha Bolt vagy az ilyen kigyúrt sprinterek közül elindulna valamelyik egy maratonon ahol az ilyen kenyaiak meg hasonló nagyon vékonyak futnak ők végig bírnák a 42 km-t úgy h komoly eredményt érnek el?
Hmmm.Fura világ ezcsababarca írta: Pont a gyerekes,laza viselkedése miatt népszerű.
lehet hülyeséget kérdezek, de pl.ha Bolt vagy az ilyen kigyúrt sprinterek közül elindulna valamelyik egy maratonon ahol az ilyen kenyaiak meg hasonló nagyon vékonyak futnak ők végig bírnák a 42 km-t úgy h komoly eredményt érnek el?PPP írta:ilyen rövid távon nyilván minden egyes izomnak a lehető legerősebbnek kell lenni (az ésszerű határokon belül, tehát hogy a tömeg már ne hátráltassa őket) hiszen pl a karokkal is lendületet kell nyerni. azok mozgatásához meg kell a váll, mell, hát, szóval kb minden. a hosszabb távokon elszaladgálnak a "véznább" csávók is, de ott nem is kell ilyen rövid idő alatt minden testrészedből kinyerni a maximumot. szóval nem csak a láb kell a gyorsasághoz a maximális gyorsasághoz.daffy írta:a 100as futók miért edzenek felsőtestre? annyi izomra van szükség a futáshoz?
Asafa-nak arra egy új fejre lenne szüksége.Deus írta:
Asafa -ra és Blake -ra leszek kíváncsi nagyon. Megverik -e Boltot vagy nem...