Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
Luca Toni: "I would love to play for Barcelona!"
Én is szeretnék sok mindent...
Én is szeretnék sok mindent...

-
- Llegenda del Barça
Maniche felejtős. őt már megvette a szovjet.
most van 35 millánk
nyárra lenne legalább 70 és akkor jöhetne "kötésben" a Cole is!
tuti, h nyáron elm1 az Arsenalból, ha nem mi visszük, akkor más! (pl.:Madrid)
most van 35 millánk

tuti, h nyáron elm1 az Arsenalból, ha nem mi visszük, akkor más! (pl.:Madrid)
-
- Llegenda del Barça
azt mondják maniche-re rányúltak a londoni ruszkik, sztem szaladna is a faterjához, a murinnyóhoz.
bár lehet, h elege van már a tré időjárásból és inkább választaná a mediterrán éghajlatot.
bár lehet, h elege van már a tré időjárásból és inkább választaná a mediterrán éghajlatot.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
rajottem en arra magatol is h a joan az janosBoixos írta:hát a joan, az jános![]()
mondjuk elhozhatná a kóllal kötésben, azt a gyereket állítólag úgyis akcióztatják.

na de maniche-t en is tamogatom !
O tudna a legjobban helyetesiteni Xavi-t
Tiziano Crudeli fan 

- Subinho
- Director del Fútbol
sztem gallas mindenképp csak középre jöhet, mert bal oldalon nem szeret játszani, ezért jönne el a cselziből. jobb oldalt meg nem tudom ki találta ki...
fabio aurelo jó gyerek, láttam már játszani, elég jól tör előre, van olyan jó sztem mint sylvinho, de ott van még gio is akkor meg minek??? mert fiatalabb??? és akkor syl, vagy gio közül vkinek mennie kéne??? akkor inkább ne jöjjön. sztem most nincs bal oldali védő gondunk!!!
jobb oldalra meg télleg nem lennénk beljebb alvessel, mert akkor belletti is játszhatna...
sztem ez lenne a frankó 4-es:
puyol - marquez - gallas - sylvinho
és cserének ott lenne belletti, oleguer, gio
a középpályára meg mióta mondom, hogy jöhetne Maniche, mert ő nagyon bele illene a játékba. tud védekezni, de kapura is veszélyes és miután a porto száműzte moszkvába most nagyon jönne vissza európába. a cselzi persze egyből rástartolt!!! ő nagyon jó gyerek!!!
fabio aurelo jó gyerek, láttam már játszani, elég jól tör előre, van olyan jó sztem mint sylvinho, de ott van még gio is akkor meg minek??? mert fiatalabb??? és akkor syl, vagy gio közül vkinek mennie kéne??? akkor inkább ne jöjjön. sztem most nincs bal oldali védő gondunk!!!
jobb oldalra meg télleg nem lennénk beljebb alvessel, mert akkor belletti is játszhatna...
sztem ez lenne a frankó 4-es:
puyol - marquez - gallas - sylvinho
és cserének ott lenne belletti, oleguer, gio
a középpályára meg mióta mondom, hogy jöhetne Maniche, mert ő nagyon bele illene a játékba. tud védekezni, de kapura is veszélyes és miután a porto száműzte moszkvába most nagyon jönne vissza európába. a cselzi persze egyből rástartolt!!! ő nagyon jó gyerek!!!
-
- Llegenda del Barça
de akkor meg mi a francért költenének rá(juk) pénzt Laporta-ék?!
most is van annyi pénz, hogy lehetne "venni" egy komolyabb bunkót. -nyárig pedig még több lesz.
vagy annyira tartalékolják a pénzt valakire???
most is van annyi pénz, hogy lehetne "venni" egy komolyabb bunkót. -nyárig pedig még több lesz.
vagy annyira tartalékolják a pénzt valakire???

-
- Llegenda del Barça
én úgy gondolom, h Fabio Aurelioval is csak a keret létszáma nőne!
igaz, h annyira nem követem figyelemmel a játékát (csak annyi emlékem van róla, h a Valencia egyik meccsén [idén] a 84. percben állították be csereként...).
talán jobban járnánk, ha nem annyira erőltetnénk a megvételét.
vagy esetleg valaki lát benne fantáziát?
igaz, h annyira nem követem figyelemmel a játékát (csak annyi emlékem van róla, h a Valencia egyik meccsén [idén] a 84. percben állították be csereként...).

talán jobban járnánk, ha nem annyira erőltetnénk a megvételét.
vagy esetleg valaki lát benne fantáziát?

Én is gallasnak örülnék a legjobban de én a mostani helyzetben inkább jobb oldalra tenném. aztán ha jön alves estleg akkor jöhet középre is akár ha jönne persze. de ez legyen a Rijkaard gondja. 

- Subinho
- Director del Fútbol
miguelt én is mondtam már, de igazából ő sem tud védekezni, viszont a támadásokat jól segíti.
ha jönne egy igazi klasszis középső védő marquez mellé, akkor puyol visszamehetne eredeti helyére jobbra. ez akár gallas is lehetne, mert ő ha kell bal oldalon is megállja a helyét. balra meg van 2 jó szélső védőnk!
ha jönne egy igazi klasszis középső védő marquez mellé, akkor puyol visszamehetne eredeti helyére jobbra. ez akár gallas is lehetne, mert ő ha kell bal oldalon is megállja a helyét. balra meg van 2 jó szélső védőnk!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Gattuso nem is jobb oldali védőmerx írta:Na akkor mondjatok egy olyan jobb oldali védőt akit érdemes lenne most leigazolni (alvesen kívül)!
Aki játszhat a bl-ben is.
-Én gattuso-t gyűűűlölöm.-

- balboa7
- Entrenador del Barça
...Miguel-t is meg kellett volna környékezni a Valenciából...merx írta:Na akkor mondjatok egy olyan jobb oldali védőt akit érdemes lenne most leigazolni (alvesen kívül)!
-Én gattuso-t gyűűűlölöm.-
...én is gyűlölöm Gattuso-t, meg úgy a Milan-t ahogy van!

Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

- balboa7
- Entrenador del Barça
...ez a Barca szintezés egy nagy hülyeség sztem...mindig is azok játszottak és azok is fognak a Barcába játszani akik valami alapján kiérdemelték, hogy magukra öltsék a csapat mezét, és nem véletlenül kérte az edzői kar a szerződtetését!!!
...egy csapat az kell, hogy a legjobb legyen, hogy együtt lélegezzenek, gondolkodjanak a pályán és alárendeljék magukat a csapat érdekeinek...
...védelemben Daniel Alves-t én is szívesen látnám, sztem nyáron érkezni is fog, a brazil Alex a PSV-ből, tavaji BL meccseken amit láttam tőle tetszett...annak idején meg Sorín-t nem kellett volna elküldeni a bal-szélről...

...egy csapat az kell, hogy a legjobb legyen, hogy együtt lélegezzenek, gondolkodjanak a pályán és alárendeljék magukat a csapat érdekeinek...
...védelemben Daniel Alves-t én is szívesen látnám, sztem nyáron érkezni is fog, a brazil Alex a PSV-ből, tavaji BL meccseken amit láttam tőle tetszett...annak idején meg Sorín-t nem kellett volna elküldeni a bal-szélről...

Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

Na akkor mondjatok egy olyan jobb oldali védőt akit érdemes lenne most leigazolni (alvesen kívül)!
-Én gattuso-t gyűűűlölöm.
-
-Én gattuso-t gyűűűlölöm.

Marquez, hm... van sokkal jobb, bárkit mondhatok!
Pirlo, Gattuso, Emerson, Viera, Essien, még Makelele is öregen!!! csak ennyi!!! semmi bajom vele, csak azt mondom, hogy védőnek jobb lenne, és én is látom Olequert, hogy nem barca szintű, és azt is látom, hogy él- hal a barcáért, és a szivét kiteszi a pályára, de ezek akkor sem ide valók!! Ja és Belletti, meg nem nagy durranás!!! Mert... nem!! Technika 0!!! Sőt még beadni sem tud rendesen!!! Felfutásai megvannak, de minek, alig játszik igyis, mert sérülékeny, na meg Rijkaard is tudja, hogy nem az igazi jobb hátvéd ő a barca számára!!!
Pirlo, Gattuso, Emerson, Viera, Essien, még Makelele is öregen!!! csak ennyi!!! semmi bajom vele, csak azt mondom, hogy védőnek jobb lenne, és én is látom Olequert, hogy nem barca szintű, és azt is látom, hogy él- hal a barcáért, és a szivét kiteszi a pályára, de ezek akkor sem ide valók!! Ja és Belletti, meg nem nagy durranás!!! Mert... nem!! Technika 0!!! Sőt még beadni sem tud rendesen!!! Felfutásai megvannak, de minek, alig játszik igyis, mert sérülékeny, na meg Rijkaard is tudja, hogy nem az igazi jobb hátvéd ő a barca számára!!!
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
hát ha irreális dolgot akarsz hallani, akkor középre megszerezném, Puyol mellé Terry-t.
ha nem irreálisat, akkor talán Gallas, meg Daniel Alves
ha nem irreálisat, akkor talán Gallas, meg Daniel Alves
Sziasztok!A véleményetekre vagyok kiváncsi!Szerintetek kit kellene megszerezni a védelembe!Csak álmodjatok nyugodtan!Komolyan érdekel!B.U.É.K. 

Szabolcs írta:Sziasztok!!!
Boldog új évet mindenkinek!!!!![]()
![]()
Remélem jól telt a szilveszteretek!!!![]()
Ami a szinetet illeti dórynak válaszolva: Barca szint, ebben igazad van , hogy egy összeszokott társaság, és egy egységes gépezet!!! De technikailag nincsenek olyan szinten, hogy a Barcelonába focizzanak egyes játékosok, ha még ott is vannak... Nálam ez a Barca szint!!! De igaz azt is nézhetjük, hogy ki illik, avagy nem illik bele a képbe!!!
Mutass nekem még egy olyan technikásvédekező középpályást, mint Motta! vagy egy jobb oldali védőt, aki úgy tud játszani mint Belletti...
szidtad még Marquezt és Oleguert...Rafa a világ 5 legjobb középső védőjének egyike (szvsz)
Oleguerben egyet értönk, hogy nincs helye a csapatban, de látszik rajta, hogy mindene a Barca...nem kéne így beszélni róla