Ennyire jó Bartra? Nem néztem idén Barca B meccseket, így 1-2 A meccsén kívül nem igazán láttam a srácot. Tavaly nagyon felkaptátok Fontást, hogy jöjjön már, mert ő az új Piqué stb... Bartra is hasonló? De tényleg tavaly minden második kom arról szólt, hogy Fontás kapjon már szerződést, idén meg mintha meghalt volna a srác. Tudom sérülés, de mikor egészséges volt se játszott szinte semmit.MichaaBee írta:En Kolo Tourenak vagy Aggernek orulnek a legjobban. Vedekezo kozeppalyast ne hozzunk alkalmi vedonek, az semmilyen szempontbol sem jo. Egyreszt Songot en sose lattam meg hatvedet jatszani, vagyis nem biztos, hogy megfelelne hatul, masreszt milyen erzes lenne Bartranak, hogy itt van 4. szamu bekknek es egy vkp-t teszunk be inkabb hatra... Nem egy onbizalom bomba, ami megtorheti a tovabbi fejlodeset
Örülnék ha Bartra megütné a Barca szintjét, de lássuk be, nem fognak szezononként kinevelni 2-3 Barca szintet megütő játékost.
Ráadásul tegyük fel, hogy Puyol és Piqué egyszerre lesérül mondjuk 1 fontos bl meccs előtt (ha ez bekövetkezik mágjára velem!!!), mondjuk 1 City ellen, akkor teljes mértékben megbíznátok Bartra játékában? Nyugodtabb lennék, ha 1 rutinos védő állna ott Masch mellett.
Azért hajrá Bartra, drukkolok neked, nem mind1, hogy ingyen van-e 1 tehetség, vagy drágán 1 korosodó játékos.