Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2012.08.03. 00:04:42

Az milyen hogy Nolannek nincs meg Oscar dija? :shock: Rossz filmje nem volt es sok kiemelkedoen jo...Nagyon megerdemelne mar. :)
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
kanty
Llegenda del Barça

2012.08.02. 21:35:59

sjd írta:
Itt nem is beszélt arról senki szerintem, hogy olyan hű de rossz filmekről lenne szó, egyszerűen csak abszolút középszerű a felhozatal. És ez már az igénytelen embereknek megfelel. Ez a másik fele annak, hogy az emberek nem is nagyon küzdenek ellene.
(Amúgy meg nem volt lehetőségem hazamenni kajálni, de ezzel a párhuzammal már lassan ott tartunk, hogy ha nem tetszik, amit a moziban látok, menjek haza és forgassak én filmet :D )
Ne menj haza filmet forgatni, hanem keress egy olyan filmet, ami az ízlésednek megfelel. Most már nem probléma, hogy egy filmet valaki ne tudjon megszerezni/megnézni.
Túltárgyalva. :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
sjd
Llegenda del Barça

2012.08.02. 21:33:06

kanty írta: DE ha nem szereted a hamburgert, akkor hazamész és kajálsz otthon. Pont így van a filmekkel is. Senki sem kényszerít egy film megnézésére. Ha valami nagyon nem tetszik, akkor továbbállsz és megkeresed, azt ami számodra a legmegfelelőbb
Itt nem is beszélt arról senki szerintem, hogy olyan hű de rossz filmekről lenne szó, egyszerűen csak abszolút középszerű a felhozatal. És ez már az igénytelen embereknek megfelel. Ez a másik fele annak, hogy az emberek nem is nagyon küzdenek ellene.
(Amúgy meg nem volt lehetőségem hazamenni kajálni, de ezzel a párhuzammal már lassan ott tartunk, hogy ha nem tetszik, amit a moziban látok, menjek haza és forgassak én filmet :D )
kanty
Llegenda del Barça

2012.08.02. 21:21:06

sjd írta:
A filmnézés nem egy alapvető létszükséglet, a Maslow-piramisban sem állhat annyira alul, ennek megfelelően aztán az emberek nem fognak a Kossuth téren rohamrendőrökkel verekedni csak azért, hogy legyenek jobb filmek. És meg kell, hogy mondjam, az emberek 95%-a meg van elégedve azzal, amit a mozikban lát. De ezt én még nem tenném egyenlővé azzal, hogy nem is vágynak jobbra.
Én pl. tegnap nagyon jó étvággyal megettem 3 hamburgert, de ha nem muszáj, messzire elkerülöm a McDonaldsot egyébként. Akkor viszont nem volt jobb alternatívám, és mivel alapvetően megfelelt a célnak a gyorskaja, azt választottam. A filmipar most úgy néz ki, mint egy hatalmas sétálóutca, tele McDonaldsokkal jó látványosan kitáblázva, és néhány sikátorban megbújik egy-egy jó étterem.
Sztem az emberek is így vannak, alternatívát nagyon a stúdiók, ill. elsősorban a marketingesek nem adnak, ami van, az még így is megfelelő szórakozást nyújt, úgyhogy beérik vele.
DE ha nem szereted a hamburgert, akkor hazamész és kajálsz otthon. Pont így van a filmekkel is. Senki sem kényszerít egy film megnézésére. Ha valami nagyon nem tetszik, akkor továbbállsz és megkeresed, azt ami számodra a legmegfelelőbb.
Igen, tényleg nagyjából egyetértünk, lehet, hogy az egész kicsit szőrszálhasogató is.

Még annyit jegyeznék meg, hogy a filmipar midig így nézett ki. Most a látvány a felkapott, a '80-'90-es években a gengszterfilmek.

Nekem azzal van igazán gondom, hogy sokan úgy tüntetik fel, hogy a filmipar most változásokon ment át és minőségi romlás ennek a következménye. Ezzel nem értek egyet. Kisebb, belső változásokon természetesen átment, de szerintem csak annyi történt, hogy most több a film. Plusz még a kommunikáció sokkal fejlettebb, ennek köszönhető, hogy egy-egy film körül ekkora hű-hó van. Ez nem is gond, ha egy olyan film van terítéken, ami az adott nézőnek tetszik, akkor van baj, ha nem jön be neki és ilyenkor már kényelmetlen, hogy szinte még a csapból is az a bizonyos film folyik.
Na a végére kicsit elkalandoztam. Nem is teljesen a Te véleményedre reagáltam, de így továbbvíve nekem ez a véleményem.
sjd
Llegenda del Barça

2012.08.02. 20:34:43

kanty írta: Azt eszi, amit elé tesznek, de azt nagyon jó étvággyal eszi. Ha nem tetszene, akkor nem enné. Ebből következik, hogy erre van igény.
Alapvetően egyetértünk, csak ezt az egyet nem tudom elfogadni.

A filmnézés nem egy alapvető létszükséglet, a Maslow-piramisban sem állhat annyira alul, ennek megfelelően aztán az emberek nem fognak a Kossuth téren rohamrendőrökkel verekedni csak azért, hogy legyenek jobb filmek. És meg kell, hogy mondjam, az emberek 95%-a meg van elégedve azzal, amit a mozikban lát. De ezt én még nem tenném egyenlővé azzal, hogy nem is vágynak jobbra.
Én pl. tegnap nagyon jó étvággyal megettem 3 hamburgert, de ha nem muszáj, messzire elkerülöm a McDonaldsot egyébként. Akkor viszont nem volt jobb alternatívám, és mivel alapvetően megfelelt a célnak a gyorskaja, azt választottam. A filmipar most úgy néz ki, mint egy hatalmas sétálóutca, tele McDonaldsokkal jó látványosan kitáblázva, és néhány sikátorban megbújik egy-egy jó étterem.
Sztem az emberek is így vannak, alternatívát nagyon a stúdiók, ill. elsősorban a marketingesek nem adnak, ami van, az még így is megfelelő szórakozást nyújt, úgyhogy beérik vele.
kanty
Llegenda del Barça

2012.08.02. 20:11:57

sjd írta:
kanty írta:Filmiparról van szó, a hangsúly az iparon van, olyan filmeket gyártanak többségben, amire most a legnagyobb a kereslet.
Szerintem továbbra is csak divatos ráhúzni ezt napjainkra, régebben is volt rengeteg pocsék film, csak mivel nem akkor éltünk, mi már csak a klasszikusokról hallunk. Minden évtizednek megvolt a zsánere, amiből százszámra nyomták ki a bűnrossz fércmunkákat, csak nézőknek nem volt igénye. Most sem lehet azt mondani, hogy a képregényadaptációkra van igény, csak azért, mert ezeket nyomatják és nézik is. Gyakolatialg nincsen másik oldal, hogy mihez képest van igény rájuk. Ha évi 4-5 gengszterfilmbe, sci-fibe stb. fektetnének bele komolyabb, akkor reális lehetne az összehasonlítás. Így csak azt lehet mondani, hogy az átlagembere azt eszi, amit elé tesznek, attól függetlenül, hogy tetszik-e neki.
Azt eszi, amit elé tesznek, de azt nagyon jó étvággyal eszi. Ha nem tetszene, akkor nem enné. Ebből következik, hogy erre van igény. Maradjunk a Batmannél. Hatalmas felhajtás van körülötte, tényleg már unalmas, hogy akárhány fórumra felmegy az ember, csak a Batman a téma.
Lehet azzal jönni, hogy az embereket senki sem kérdezi meg, hogy Batmant néznék szívesebben vagy mondjuk egy gengszterfilmet. DE erre nincs is szűkség, mint már mondtam filmiparról beszélünk, nem pedig valami kívánságlistáról. Ha nagyon megfigyeled, akkor az élet más területein sincsenek nagy volumenű közvélemény kutatások (termékekre gondolok).
Nincs évi 4-5 sci-fi amibe hasonló pénzeket fektetnének bele, mert egyszerűen az csak az egész ipart megtörné, megosztaná. Most van képregény adaptáció agyba-főbe, hatalmas sikerrel, amikor ez lecseng, akkor jön majd valami más, aminek pont ekkora sikere lesz.

Az egész onnan indult, hogy egy film mitől és mikor válik klasszikussá. Innen jött, hogy egyesek szerint jelenleg a tengerentúli filmgyártás kisebbfajta gödörbe van (szerintem nincs, le is írtam, csak szemléltettem egy más véleményt is). Erre mondtam, hogy lehet akár gödörben is, lehet a hatalmas felhajtás adott műfaj körül, de remek, minőségi filmek ma is ugyanúgy készülnek, mint 20-30 évvel ezelőtt. Lehet, hogy nem mindegyik kerül reflektor közelbe, de attól még vannak, csak meg kell találni őket.
sjd
Llegenda del Barça

2012.08.02. 19:58:21

kanty írta:Filmiparról van szó, a hangsúly az iparon van, olyan filmeket gyártanak többségben, amire most a legnagyobb a kereslet.
Szerintem továbbra is csak divatos ráhúzni ezt napjainkra, régebben is volt rengeteg pocsék film, csak mivel nem akkor éltünk, mi már csak a klasszikusokról hallunk. Minden évtizednek megvolt a zsánere, amiből százszámra nyomták ki a bűnrossz fércmunkákat, csak nézőknek nem volt igénye. Most sem lehet azt mondani, hogy a képregényadaptációkra van igény, csak azért, mert ezeket nyomatják és nézik is. Gyakolatialg nincsen másik oldal, hogy mihez képest van igény rájuk. Ha évi 4-5 gengszterfilmbe, sci-fibe stb. fektetnének bele komolyabb, akkor reális lehetne az összehasonlítás. Így csak azt lehet mondani, hogy az átlagembere azt eszi, amit elé tesznek, attól függetlenül, hogy tetszik-e neki.
kanty
Llegenda del Barça

2012.08.02. 18:06:31

REMY írta:
ez tény. Minden bizonnyal a mostani Batman trilógia is klasszikus lesz (csak, hogy a legújabbat írjuk). Viszont már így pár év távlatából a Gyűrűk ura már klasszikusnak nevezhető. Az a film nagyon össze lett rakva.
Szerintem nincs gödörbe. Csak most más kell a nézőknek. Régebben halom számra tolták ki a gengszter filmeket. Most a Képregény adoptációkon van a sor. Amikor elfogynak akkor úgy is jön más.
Remake-ekről nem kell beszélni. Azok mindig is voltak és mindig is lesznek. Hol jobb hol rosszabb fajta. Vannak olyan filmek amiket érdemes felújítani és vannak amiket nem. Nem fontos megnézni őket.
Ha jól emlékszem Bob-al volt erről egy kisebbfajta eszmecserém. Én is így gondolom. Filmiparról van szó, a hangsúly az iparon van, olyan filmeket gyártanak többségben, amire most a legnagyobb a kereslet.
REMY
Madridista

2012.08.02. 17:58:43

kanty írta: Mostani filmek között is vannak páratlanok. Csak el kell teljen egy bizonyos időnek, hogy valamit klasszikusnak nevezzük. Nem hiszem, hogy 1973-ban azt mondták volna, hogy a Keresztapa klasszikus.

Lehet, hogy most egy kicsit gödörben van az amerikai filmipar(erről nem olyan rég volt szó), de napjainkban is vannak remek filmek, amik x idő eltelte után klasszikusnak lesznek titulálva.
ez tény. Minden bizonnyal a mostani Batman trilógia is klasszikus lesz (csak, hogy a legújabbat írjuk). Viszont már így pár év távlatából a Gyűrűk ura már klasszikusnak nevezhető. Az a film nagyon össze lett rakva.
Szerintem nincs gödörbe. Csak most más kell a nézőknek. Régebben halom számra tolták ki a gengszter filmeket. Most a Képregény adoptációkon van a sor. Amikor elfogynak akkor úgy is jön más.
Remake-ekről nem kell beszélni. Azok mindig is voltak és mindig is lesznek. Hol jobb hol rosszabb fajta. Vannak olyan filmek amiket érdemes felújítani és vannak amiket nem. Nem fontos megnézni őket.
kanty
Llegenda del Barça

2012.08.02. 17:54:30

messideco írta:Szerintem még a 80-90-es filmekben is vannak páratlan alkotások.

Hogy érthetőbb legyen: a 20 éves generáció jelenleg az ezredforduló fociját tekinti mérvadónak. Akkor ismerték meg a játékot, játékosokat, érzik a különbséget az akkori kor és a jelenkor között.

Sokan nosztalgiával tekintenek vissza az akkori filmekre, életük meghatározó filmélményeit téve a lista elejére.
Most már sikerült jó helyre írni. :P

Mostani filmek között is vannak páratlanok. Csak el kell teljen egy bizonyos időnek, hogy valamit klasszikusnak nevezzük. Nem hiszem, hogy 1973-ban azt mondták volna, hogy a Keresztapa klasszikus.

Lehet, hogy most egy kicsit gödörben van az amerikai filmipar(erről nem olyan rég volt szó), de napjainkban is vannak remek filmek, amik x idő eltelte után klasszikusnak lesznek titulálva.
messideco
Presidente del Barça

2012.08.02. 17:51:29

Szerintem még a 80-90-es filmekben is vannak páratlan alkotások.

Hogy érthetőbb legyen: a 20 éves generáció jelenleg az ezredforduló fociját tekinti mérvadónak. Akkor ismerték meg a játékot, játékosokat, érzik a különbséget az akkori kor és a jelenkor között.

Sokan nosztalgiával tekintenek vissza az akkori filmekre, életük meghatározó filmélményeit téve a lista elejére.
Kép
"And my heart will leave you never."
REMY
Madridista

2012.08.02. 17:39:25

messideco írta:És ez a baj az amerikai filmakadémiával is. Rengeteg vén, aki még mindig a múltban él, és nem nyitottak az új dolgok felé...
Ez mindig is így volt. Mindig is a régi filmek lesznek a lista élén. Persze sok jó régi film van én például szeretem őket, mert tényleg eredeti story volt akkoriban, meg szinte minden dolog új volt, DE azért az elmúlt 30-40 évben is készültek filmtörténeti remekművek. Amik szintén eredetiek.
Régi időkből a legnagyobb kedvencem a Rakparton. Marlon Brandoval.
De ide sorolom a Frankenstein filmeket is. A sima és a menyasszonyosat is. Boris Karloff egy isten volt akkoriban(Még a Múmiát is szerettem tőle). De Lugosi Drakulája is nagyon jó volt. Meg persze a legelső vámpír film a Nosferatu is nagyon jó film.

Például egy Terminator egy filmtörténeti klasszikus, Alien szintén. A sci-fi filmek csúcsa.
És itt lényegtelen, hogy 70 éves vagy 20 éves szemmel nézzük a dolgokat. Amit el kell ismerni azt ismerjük is el. Persze ez nem azt jelenti, hogy szeretni is kell.

Amúgy ilyen listákat felesleges összeállítani. Mert jönnek új filmek amik szintén vannak olyan jók és eredetiek mint a régiek. Például a Gyűrűk ura is ide tartozik, de az ilyen listákba nem nagyon említik meg. Pedig azért na...
Tehát ilyen listát max úgy lehet összeállítani, hogy kedvenc. De nem úgy, hogy 50-100 stb legjobb film a világon. Kinek mi a legjobb....
messideco
Presidente del Barça

2012.08.02. 17:26:31

És ez a baj az amerikai filmakadémiával is. Rengeteg vén, aki még mindig a múltban él, és nem nyitottak az új dolgok felé...
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.08.02. 17:18:07

Azért érdekes, hogy 1980tól kezdve a mai napig kb. 2 jó filmet csináltak szerintük. (Mondjuk akiknél az 1979es Apoklipszis most "contemporary"-nek számít....) Gondolom az 1982-es listájukon meg az Aranypolgár volt a legfrissebb film..
messideco
Presidente del Barça

2012.08.02. 16:23:53

http://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/2 ... olgar.html

Érdekes lista. Na ezek a filmsznobok :D
Amúgy Hitchcock a király 8)

Az első tíz sorrendje:
1. Vertigo (Hitchcock, 1958)
2. Citizen Kane (Welles, 1941)
3. Tokyo Story (Ozu, 1953)
4. La Règle du jeu (Renoir, 1939)
5. Sunrise: a Song for Two Humans (Murnau, 1927)
6. 2001: A Space Odyssey (Kubrick, 1968)
7. The Searchers (Ford, 1956)
8. Man with a Movie Camera (Dziga Vertov, 1929)
9. The Passion of Joan of Arc (Dreyer, 1927)
10. 8 ½ (Fellini, 1963)

A teljes lista:
http://blogs.indiewire.com/theplaylist/ ... -20120801#
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.08.02. 11:58:06

REMY írta: Az a csóka egy teremtő volt és a Földre érkezett aztán megitta a fekete szmötyit és abból lettünk mi emberek. Feláldozta magát, hogy megteremtsen minket.
(Egyébként egyszer Scott meglebegtette, hogy az nem is biztos, hogy a Föld volt)

mihii: sztem ez az a grafika, amire gondoltál
http://m.blog.hu/fi/filmdroid/image/pet ... lyamat.jpg
PCsabi
aka Game90

2012.08.02. 11:46:31

Kedden én is megnéztem a TDKR-t, kicsivel gyengébb, mint az előző, de ez várható volt, én 8,5-et adnék rá. Vége nekem annyira nem jött be, vártam volna, hogy Batman meghal. Gondolom Nolan-nek is ez lett volna az elképzelése, csak a Warner közbeszólt. Amikor a robbanás előtt x perccel még Bruce és Selina lazán smárolnak, akkor azért visítottam egyet. Na, de nem is akarok többet írni, 1. már csomóan leírták a véleményüket, 2. már mindenki unja ezt a témát. 1x még mindenféleképpen megnézem majd és akkor lehet, hogy felmegy a pontszám 9-esre.

Ja, 2013. májusában jön a Hangover 3.
Bob_Marley írta: Project X-et én is láttam, egy esti kikapcsolódásnak egyszer jó, de valóban nem egy hű de nagy film.
Pár hete megnéztem én is, néha olyan érzésem volt, mintha egy 18+os videóklippet néznék. Végén meg, amikor a csávó a faterral áll a ház előtt, fater azzal fenyegetőzik, hogy akkor házimunka meg a zsebpénznek annyi. Na mondom, jól van :lol: De azért 1x elment, egy gyenge közepest adnék rá.
Inkább egymás után kétszer a Sátántangó :mrgreen: De Carmen Electra meg Brooke Hogan szúrható.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
miihii
KHAL

2012.08.02. 02:30:22

[quote="REMY"][/quote]

Ahhhaaa.Köszi a gyors választ,így már sokkal világosabb ;)

De akkor h lettek azok a kígyószerű arctámadók a szmötyiből,amik megtámadták a két ottrekedt csávót?
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
REMY
Madridista

2012.08.02. 01:25:29

miihii írta: A legelején mi volt az amit evett a csóka és egyáltalán mi volt a szerepe annak a jelenetnek,ahogy lezuhan a vízbe?Azt vágom,h mutálódott,de volt annak vmi jelentése,lényege is? Aztán akkor ha jól vágom,akkor jöttek ezek a Teremtők erre a bolygóra,h kifőzzék a vázákban azt az "anyagot",ami elpusztít minket,de ellenük fordult? És azok ellen a kis csúszómászó,kezdetleges Arctámadók elől menekültek a holo-képeken,amik megölték őket végül? Vagy esetleg azzal a bizonyos szerves anyaggal kísérletezni akartak rajtunk,mutálni minket,azért akarhatták a földre hozni? Lehet,h kérdezek hülyeséget is,mert igazából a most kapható legjobb HDcam verziót néztem,de még ezen is nehéz volt kivenni időnként a sötétebb részeket.
Az a csóka egy teremtő volt és a Földre érkezett aztán megitta a fekete szmötyit és abból lettünk mi emberek. Feláldozta magát, hogy megteremtsen minket.

Azzal a fekete szmötyivel létre lehet hozni életet, de nem mind1, hogy mivel keveredik. Láthattuk, hogy mi lesz ha már a teremtett emberrel keveredik. Aztán ha az még tovább terjed -> vagyis belekerül a nő testébe a férfin keresztül akkor szintén láthattuk mi jön létre.
miihii
KHAL

2012.08.02. 01:15:16

Prometheus

Megkésve bár,de végre sikerült pótolnom a cuccot. Nos,megértem a viaskodást a nézők között,mert annak valóban egy nagy pofáraesés,aki Alien filmet várt,mivel lényegében előzményfilmként volt beharangozva.De ahogy látható,nem közvetlenül velük foglalkozik a film,hanem annál azért többről van szó.
Nagy segítség volt,h tudtam,nem kell közvetlenül Alienekre számítani,így más szemmel ültem le elé.És ezért nem is fanyalgok,hanem inkább azt mondom,h nagyon jó film és kíváncsian várom a folytatást,mert tényleg sok kérdést hagyott maga után.

Mivel most kapcsoltam ki,ezért még egy kicsit ülepednie kell,de aki képben van,válaszolhatna pár kérdésemre.
A legelején mi volt az amit evett a csóka és egyáltalán mi volt a szerepe annak a jelenetnek,ahogy lezuhan a vízbe?Azt vágom,h mutálódott,de volt annak vmi jelentése,lényege is? Aztán akkor ha jól vágom,akkor jöttek ezek a Teremtők erre a bolygóra,h kifőzzék a vázákban azt az "anyagot",ami elpusztít minket,de ellenük fordult? És azok ellen a kis csúszómászó,kezdetleges Arctámadók elől menekültek a holo-képeken,amik megölték őket végül? Vagy esetleg azzal a bizonyos szerves anyaggal kísérletezni akartak rajtunk,mutálni minket,azért akarhatták a földre hozni? Lehet,h kérdezek hülyeséget is,mert igazából a most kapható legjobb HDcam verziót néztem,de még ezen is nehéz volt kivenni időnként a sötétebb részeket.

Plusz asszem még talán sjd dobott be ide egy linket,ami segít az értelmezésben.Azt elkérhetném?Múltkor nem néztem meg,de most sztem már jól jönne. Köszi ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
messideco
Presidente del Barça

2012.08.01. 23:13:06

Woody Allen maraton II

Fogd a pénzt és fuss
Egyre jobb. Tisztán látszik, h W.A. kezd ráérezni a filmgyártás ízére. Már felbukkannak az őt jellemző stílusjegyek, technikák stb.
Azt gondoltam, h az egyik kedvenc filmem lett, de a közepe táján unalmassá vált.
Egyik ismerősöm -film szakon diplomázott az idén- figyelmeztetett, hogy egy idő után unalmassá válnak az öreg filmjei, sajnos igaza volt... Nem nyújtanak olyan élvezetet, mint az általam látott Annie Hall vagy Manhattam, vagy akár a filmklubos ajánlásom :D
Mindent összevetve nem nevezném rossz filmnek, vannak jó, már-már zseniális momentumai, de nem váltotta meg a világot.
Az egyik jelenete benne van a Family Guy tízedik évadában is (börtön- De messze van a Missisipi)

Itt már a jóöreg Kern András a szinkronhangja, nagyon át tudja adni a szövegeket. Állítólag Woody Allen egyik Budapesti tartózkodása alatt akart találkozni magyar alteregójával, de valami okból nem sikerült a találkozás...

Bővebben az interjú:
http://www.origo.hu/filmklub/blog/inter ... dras-.html
Kép
REMY
Madridista

2012.08.01. 22:26:50

lui1698 írta:Ezt különösen veb-nek:

az összes batman logo
http://kep.index.hu/1/0/319/3191/31918/ ... 91f_wm.jpg

És egy kis elemzés a Batman karakterekről:
http://www.origo.hu/filmklub/blog/ossze ... arvey.html
jó képek !!! illetve írás. Logok közül nekem még mindig az 1989es tetszik a legjobban. A legelső nagyon kész volt :lol: az 1943-as sorozatban volt látható.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.08.01. 22:01:49

Ezt különösen veb-nek:

az összes batman logo
http://kep.index.hu/1/0/319/3191/31918/ ... 91f_wm.jpg

És egy kis elemzés a Batman karakterekről:
http://www.origo.hu/filmklub/blog/ossze ... arvey.html
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.08.01. 19:02:11

REMY írta:
visca el barca írta:ezek az asylum filmek amugy milyen célből készülnek? ezeket nézi valaki? ezeket komoly filmeknek szánják? vagy vígjátéknak? vagy valakinek annyi pénze volt, hogy kitalálta, hogy megcsinálja a világ 100 éegrosszabb filmjét?
vagy ezeket vajh mi motíválja? :D
azt ne mond, hogy te nem láttad a Gyilkos cápa vs. óriáspolip című fantasztikus filmet? :D
de, de nekem a megapirnha a kedvencem :lol:

de amugy tényleg szereném megkapni kérdéseimre a választ
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
REMY
Madridista

2012.08.01. 18:50:47

visca el barca írta:ezek az asylum filmek amugy milyen célből készülnek? ezeket nézi valaki? ezeket komoly filmeknek szánják? vagy vígjátéknak? vagy valakinek annyi pénze volt, hogy kitalálta, hogy megcsinálja a világ 100 éegrosszabb filmjét?
vagy ezeket vajh mi motíválja? :D
azt ne mond, hogy te nem láttad a Gyilkos cápa vs. óriáspolip című fantasztikus filmet? :D
Válasz küldése