Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
érdekes
És sjd-nek issjd írta: Szóval nagyon jó film, de sajnos nem eléggé, simán egy 8-8,5et adok rá, Bob-nak mindenképpen ajánlom
Én sem értettem sokat, de imdb-fórumon rávilágítottak pár dologra, ami miatt arra jutottam, h ezt még egy párszor meg kell, hogy nézzemREMY írta: Hát egyáltalán nem akart leesni nekem a dolog és így teljesen értelmetlen lett a film. Lehet ha újranézném akkor más véleménnyel lennék róla, de mivel az első nézés után nem a legjobb élményekkel lettem gazdagabb így nem mostanában fogom.
persze ha leírod nekem a film lényegét spoilerbe akkor ...![]()
Hát egyáltalán nem akart leesni nekem a dolog és így teljesen értelmetlen lett a film. Lehet ha újranézném akkor más véleménnyel lennék róla, de mivel az első nézés után nem a legjobb élményekkel lettem gazdagabb így nem mostanában fogom.sjd írta: REMY, a Találmányt (Primer) pont most láttam, nálad miért lett a legrosszabb?
Sok opciója nem volt, gyakorlatilag lehetetlen ennyi filmnek mind különböző befejezést csinálni. Mondjuk én sem ezt preferáltam volna, csak ha mindenáron arra törekszik, hogy elkerülje a kliséket, akkor ez is egy opció lett volna (bár ahogy leírod, már ez is egy klisé, szóval semmi sem jó az embereknekbence-barca írta: szerk.: sjd, a TDKR hoz: az ilyen befejezést nem süthette el még egyszer, mert akkor sokan elkezdik szapulni, h megint eljátszotta ezt...bár tény, hogy ütött volna!
Nálam sztem pont ezzel vágta el magát.Elkezdődött,de olyan érzésem volt,h minimum egy óráról lemaradtam,mert tényleg úgy belevágtak a közepébe.A karakteres résszel is tökéletesen egyet tudok érteni,mert nem igazán lettek kibontva,csak úgy voltak azok is.És mivel nulla infóm volt a képregényről,így nehéz volt felvenni a fonalat.Nem is nagyon sikerült,meg valahogy a sztori sem kötött le nagyon.sjd írta:
Watchmen
Ez bőven jó volt, csak az érződött az egészen, mintha egy sorozat 2-3. része lett volna. Eleve az univerzumban ott van 40 évnyi történés, amibe csak úgy bele vagyunk dobva, a karakterek is kicsit bevezetetlennek tűnnek (bár Jonnál próbálták menteni, ami menthető). Szerintem ez a sztori 2-3 filmet is megért volna. Így eléggé kibontatlanra és néhol össze-visszára sikeredett, ami nekem pont azt a +t vette el az értékéből, ami a kedvenceim közé emelhette volna.
alap a minőség, persze kellenek néha a lazább filmek is mert könnyen beletud fásulni az ember.bence-barca írta:Már bocsi, de te miért számolod a filmjeidet? Arra mész, h minél több filmet láss és mesélhess el az unokáidnak vagy mi?REMY írta:
ezzel vége a júliusnak is.
37 filmet sikerült megnézni és ezzel 255 filmnél tartok.![]()
Remélem azért inkább minőségre mész, mint mennyiségre.
Már bocsi, de te miért számolod a filmjeidet? Arra mész, h minél több filmet láss és mesélhess el az unokáidnak vagy mi?REMY írta:
ezzel vége a júliusnak is.
37 filmet sikerült megnézni és ezzel 255 filmnél tartok.
Nekem így ütött igazán, persze én is belekalkuláltam a másik opciót, de az egész addigi dolgokhoz képest ez passzolt igazán.Slither írta: Én meg akkor adnék erre 8-ast, ha nem lett volna happy ending, akkor legalább lett volna vmi meglepő fordulat a filmben.![]()
atyaég h lehet németül filmet néznikurdt írta:Nem a végén mentem ki, még volt hátra kb. harminc-negyven perc a filmből. Lehet, hogy én néztem el valamit? Nem tudok németül?
Na jó, ez kezd egyre cikibb lenni, megyek aludni; legközelebb akkor beszélünk, ha megnéztem még egyszer, angolul...
Még csiszolj a némettudásodon, ha felirat nélkül akarsz filmet néznikurdt írta:...
Slither írta: Én meg akkor adnék erre 8-ast, ha nem lett volna happy ending, akkor legalább lett volna vmi meglepő fordulat a filmben.![]()
Én meg akkor adnék erre 8-ast, ha nem lett volna happy ending, akkor legalább lett volna vmi meglepő fordulat a filmben.kurdt írta:Mostmár minden világos és egy fél ponttal feljebb is húzom az értékelést (7.5). Aztán a második nézés után akár még feljebb is mehet (de max 8-ig)...
Te hogy lehetsz olyan együgyú, h a film végén mész ki elévgezni a dolgodat?kurdt írta:...
Basszus! Egyszer kimentem pisilni, mikor visszajöttem, megkérdeztem haveromat, hogy miről maradtam le, mondja semmiről. Most olvasom a hozzászólásodat, most megkérdeztem: "Te, amíg pisilni voltam, nem került véletlenül egy robotpilóta a BAT-be?" Erre mondja, hogy de, valamit magyaráztak ilyesmiről, nem értette pontosan. Hát köszönöm!Slither írta: Miért lenne halott? Pont arról dumáltak Freeman bácsiék a végén, hogy 6hónapja megcsinálta Bruce a robotpilótát a BAT-ben. Ennél szájbarágósabban azért csak nem csinálhatták meg.
Plusz azt a bizonyos összemosolygós jelenetet Afréd monológja is előre vetítette.Slither írta:Miért lenne halott? Pont arról dumáltak Freeman bácsiék a végén, hogy 6hónapja megcsinálta Bruce a robotpilótát a BAT-ben. Ennél szájbarágósabban azért csak nem csinálhatták meg.kurdt írta: Képtelen vagyok logikusan megindokolni azt a jelenetet, amikor az elvileg halott Bruce Wayne összemosolyog az őt meggyászoló Alfreddel...
Miért lenne halott? Pont arról dumáltak Freeman bácsiék a végén, hogy 6hónapja megcsinálta Bruce a robotpilótát a BAT-ben. Ennél szájbarágósabban azért csak nem csinálhatták meg.kurdt írta: Képtelen vagyok logikusan megindokolni azt a jelenetet, amikor az elvileg halott Bruce Wayne összemosolyog az őt meggyászoló Alfreddel...