Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.08.01. 18:49:35

ezek az asylum filmek amugy milyen célből készülnek? ezeket nézi valaki? ezeket komoly filmeknek szánják? vagy vígjátéknak? vagy valakinek annyi pénze volt, hogy kitalálta, hogy megcsinálja a világ 100 éegrosszabb filmjét?
vagy ezeket vajh mi motíválja? :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
REMY
Madridista

2012.08.01. 18:47:02

érdekes :D fél méteres vízben megy a motorcsónak és a cápa is :D ekkora 'mit is' ? :D

bence-bence a a rózsaszín bikinis csaj elméletileg csak 19 éves :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára REMY 2012.08.01. 18:49:36-kor.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.08.01. 18:36:49

Kép

Mellesleg már másodszorra megtaláltam a jó részt 0:27:45 től Élvezzétek 8) :mrgreen:

szerk.: az ilyen filmekről mindig eszembejut Az Ogre című film. Tipikus film+ os movie, hasonloó mint ez, de... nekem a szívembe külön parcellát kapott. Egyszer elkezdtem nézni egy fáradt állapotomban, de felénél el kellett mennem, mert nagyon álmos vtam, de izgatott mit hoznak ki belőle. Egyszer éjszaka láttam, h megy a TV ben, láttam fél 4kor lesz vége, modnom letojom, ezt muszáj végignéznem. Fél évet szenvedtem, h nem tudtam a végét még torrentben is kerestem, de nem vt meg. De akkor végre sikerült végignéznem :mrgreen: Nem kell mondanom, h 10/10 es film! Filmkulbba azt kéne bedobnom. Úgy a 3 fölötti átlag már nagy szó lenne, de lehet a 2.5 feletti is :mrgeen:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bence-barca 2012.08.01. 18:49:13-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.01. 17:16:33

Gamenek:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... frWaD5rj9c
:mrgreen:
sjd írta: Szóval nagyon jó film, de sajnos nem eléggé, simán egy 8-8,5et adok rá, Bob-nak mindenképpen ajánlom :mrgreen:
És sjd-nek is :P
Kép
Kép
Kép
REMY
Madridista

2012.08.01. 14:28:33

Ryan Gosling maraton

Plasztik szerelem

Pár embertől azt hallottam, hogy érdekes film. És azt mondták, hogy nem biztos, hogy tetszeni fog. Hát tévedtek.
Amerikai-Kanadai VÍGJÁTÉKnak írják, pedig ez egy kőkemény dráma. A film hangulata olyan mintha egy Skandináv filmet néznék. És azoknak van egy sajátos hangulatuk amit mindig eltalálnak. Na hát ebben is tökéletes volt. Az aláfestő zene nagyon passzolt a filmhez. Zongorával nagyon jó filmzenéket lehet csinálni.
Könnyen kilehet ismerni a főszereplő személyiségét, de mégis amikor jön a fordulat tátva marad a néző szája. Nagyon szépen van vezetve a cselekmény és minden egyes változást könnyen megértünk a filmben. Nem szájbarágós csak szimplán könnyedén van vezetve az egész. Simán leköti az ember figyelmét.
Eddig is dicsértem Goslingot, de amit ebben a filmben lehoz az valami parádés. Golden Globe jelölést kapott is érte. Mondjuk simán megérdemelte volna
Ez a film megmutatta, hogy igen is van jövője és nagy színész lehet belőle.

8/10 nagyon ajánlós!!! simán filmklubba való film!!!
REMY
Madridista

2012.08.01. 12:06:38

Dokumentum film a Batmobile történetéről és fejlődéséről

http://www.youtube.com/watch?feature=en ... 9HQNk&NR=1

rendezők, színészek, tervezők is felszólalnak a dokumentumfilmben. Érdemes megnézni.
A favorit még mindig az 1989-es.
soadroli
Llegenda del Barça

2012.08.01. 09:43:49

Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.08.01. 00:22:30

REMY írta: Hát egyáltalán nem akart leesni nekem a dolog és így teljesen értelmetlen lett a film. Lehet ha újranézném akkor más véleménnyel lennék róla, de mivel az első nézés után nem a legjobb élményekkel lettem gazdagabb így nem mostanában fogom.

persze ha leírod nekem a film lényegét spoilerbe akkor ... :roll: :)
Én sem értettem sokat, de imdb-fórumon rávilágítottak pár dologra, ami miatt arra jutottam, h ezt még egy párszor meg kell, hogy nézzem
Úgyhogy így előzetesben nem is nyilatkozom véglegesen
REMY
Madridista

2012.08.01. 00:19:13

sjd írta: REMY, a Találmányt (Primer) pont most láttam, nálad miért lett a legrosszabb?
Hát egyáltalán nem akart leesni nekem a dolog és így teljesen értelmetlen lett a film. Lehet ha újranézném akkor más véleménnyel lennék róla, de mivel az első nézés után nem a legjobb élményekkel lettem gazdagabb így nem mostanában fogom.

persze ha leírod nekem a film lényegét spoilerbe akkor ... :roll: :)
sjd
Llegenda del Barça

2012.08.01. 00:12:43

bence-barca írta: szerk.: sjd, a TDKR hoz: az ilyen befejezést nem süthette el még egyszer, mert akkor sokan elkezdik szapulni, h megint eljátszotta ezt...bár tény, hogy ütött volna!
Sok opciója nem volt, gyakorlatilag lehetetlen ennyi filmnek mind különböző befejezést csinálni. Mondjuk én sem ezt preferáltam volna, csak ha mindenáron arra törekszik, hogy elkerülje a kliséket, akkor ez is egy opció lett volna (bár ahogy leírod, már ez is egy klisé, szóval semmi sem jó az embereknek :D )

REMY, a Találmányt (Primer) pont most láttam, nálad miért lett a legrosszabb?
miihii
KHAL

2012.08.01. 00:12:42

sjd írta:
Watchmen
Ez bőven jó volt, csak az érződött az egészen, mintha egy sorozat 2-3. része lett volna. Eleve az univerzumban ott van 40 évnyi történés, amibe csak úgy bele vagyunk dobva, a karakterek is kicsit bevezetetlennek tűnnek (bár Jonnál próbálták menteni, ami menthető). Szerintem ez a sztori 2-3 filmet is megért volna. Így eléggé kibontatlanra és néhol össze-visszára sikeredett, ami nekem pont azt a +t vette el az értékéből, ami a kedvenceim közé emelhette volna.
Nálam sztem pont ezzel vágta el magát.Elkezdődött,de olyan érzésem volt,h minimum egy óráról lemaradtam,mert tényleg úgy belevágtak a közepébe.A karakteres résszel is tökéletesen egyet tudok érteni,mert nem igazán lettek kibontva,csak úgy voltak azok is.És mivel nulla infóm volt a képregényről,így nehéz volt felvenni a fonalat.Nem is nagyon sikerült,meg valahogy a sztori sem kötött le nagyon.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
REMY
Madridista

2012.08.01. 00:11:57

bence-barca írta:
REMY írta:
ezzel vége a júliusnak is.
37 filmet sikerült megnézni és ezzel 255 filmnél tartok.
Már bocsi, de te miért számolod a filmjeidet? Arra mész, h minél több filmet láss és mesélhess el az unokáidnak vagy mi? :mrgreen:
Remélem azért inkább minőségre mész, mint mennyiségre.
alap a minőség, persze kellenek néha a lazább filmek is mert könnyen beletud fásulni az ember.

Amúgy tök jó dolog számolni :D alapból IMDB-n bejelölöm őket, de ebben az évben elkezdtem vezetni egy excel táblázatban is.
Film cím-évjárat-Pontszám (10-es skálán) emellett van egy pontszám átlagoló.
És külön veszem az új filmeket és az ismételt filmeket is :D
fél percbe sem telik beírni a dolgokat úgyhogy egyáltalán nem megerőltető.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.08.01. 00:05:30

REMY írta:
Már bocsi, de te miért számolod a filmjeidet? Arra mész, h minél több filmet láss és mesélhess el az unokáidnak vagy mi? :mrgreen:
Remélem azért inkább minőségre mész, mint mennyiségre.

szerk.: sjd, a TDKR hoz: az ilyen befejezést nem süthette el még egyszer, mert akkor sokan elkezdik szapulni, h megint eljátszotta ezt...bár tény, hogy ütött volna!
sjd
Llegenda del Barça

2012.08.01. 00:02:57

Slither írta: Én meg akkor adnék erre 8-ast, ha nem lett volna happy ending, akkor legalább lett volna vmi meglepő fordulat a filmben. :D
Nekem így ütött igazán, persze én is belekalkuláltam a másik opciót, de az egész addigi dolgokhoz képest ez passzolt igazán.
Bár már elég sokat ötleteltek egy Inception-ös befejezésen, hogy csak annyit mutatnak, hogy Alfred leül, aztán hirtelen mosoly önti el az arcát

Watchmen
Ez bőven jó volt, csak az érződött az egészen, mintha egy sorozat 2-3. része lett volna. Eleve az univerzumban ott van 40 évnyi történés, amibe csak úgy bele vagyunk dobva, a karakterek is kicsit bevezetetlennek tűnnek (bár Jonnál próbálták menteni, ami menthető). Szerintem ez a sztori 2-3 filmet is megért volna. Így eléggé kibontatlanra és néhol össze-visszára sikeredett, ami nekem pont azt a +t vette el az értékéből, ami a kedvenceim közé emelhette volna.
Egyébként Rorschach karaktere nagyon adta, engem Tyrionra emlékeztetett nagyon egyrészt a coolsága, másrészt az ábrázolása miatt is.
Ami viszont hatalmas pozitív csalódás volt, az Zack Snyder. Ez volt az első filmje, amit láttam (azt hiszem, nem véletlenül), de teljesen lenyűgözött a rendezése, elképesztően látványosak voltak maga a beállításai. ÚGy néz ki egy normális forgatókönyvvel a kezében csodákat tud művelni. Ha olyan rendezőkről van szó, akik nem saját anyagból dolgoznak, akkor egyértelműen a legnagyobbak közé emelkedhet. Hivatalosan is elkezdtem visszaszámolni a Man of Steel-ig.
Szóval nagyon jó film, de sajnos nem eléggé, simán egy 8-8,5et adok rá, Bob-nak mindenképpen ajánlom :mrgreen:
REMY
Madridista

2012.08.01. 00:00:26

Ryan Gosling maraton

Törés

Mindig is bejöttek az olyan filmek amik a bíróságon játszódnak (legalábbis nagyrészt)
Mindig érdekes az ahogy megoldják vagy nem oldják meg a bűntényt.
Ryan Gosling és Anthony Hopkins nagyon jó páros volt a filmben. Tökéletes ellentét.
Amúgy Hopkinsnak ez a beteges gonosz szerep iszonyat jól áll. A rezzenéstelen arca valami fantasztikus. Gosling meg egy fiatal virtuóz ügyész volt és szintén nagyot alakított.
Szépen fel volt vezetve a cselekmény és se nem szájbarágós, se nem felfoghatatlan volt a történet.
Leköti az ember figyelmét a film, úgyhogy erősen ajánlom azoknak akik szeretik az ilyen témájú filmeket.

7/10

Legjobb film: Felemelkedés ... leírtam miért 8)
A legrosszabb film: a Találmány és a Kilencedik légió
Legnagyobb meglepetés: a Titokzatos folyó és az új Pókember volt, de a Géppisztolyos prédikátort is ide lehetne sorolni még.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.07.31. 23:45:38

kurdt írta:Nem a végén mentem ki, még volt hátra kb. harminc-negyven perc a filmből. Lehet, hogy én néztem el valamit? Nem tudok németül?

Na jó, ez kezd egyre cikibb lenni, megyek aludni; legközelebb akkor beszélünk, ha megnéztem még egyszer, angolul... :mrgreen:
atyaég h lehet németül filmet nézni :D én ha meghallom azt a nyelvet minidg röhögök...

az utolsó filmben amit német nyelven néztem csak annyit hajtogattak végig hogy ja ja ja ja drájcih' centimeter gut kaliber :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.07.31. 23:13:06

kurdt írta:...
Még csiszolj a némettudásodon, ha felirat nélkül akarsz filmet nézni :mrgreen:
Ez a legvégén volt, temetés után, Firenze előtt. KÖzte vt, h 2 munkás ott mondta Foxnak. Sárgázzál Bence koma! S. :)
Mellesleg, h nehogy megsértődj, szeretnék én annyira tudni németül mint te... az én tudásom igencsak kevéske.. messze vagyok még a filmezéstől felirat nélkül. Nagyon messze...

szerk: ó a fenébe, elnézést :oops: Most valahogy kiment a fejemből
kurdt
Megmentő :)

2012.07.31. 23:10:00

Nem a végén mentem ki, még volt hátra kb. harminc-negyven perc a filmből. Lehet, hogy én néztem el valamit? Nem tudok németül?

Na jó, ez kezd egyre cikibb lenni, megyek aludni; legközelebb akkor beszélünk, ha megnéztem még egyszer, angolul... :mrgreen:
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.07.31. 23:06:57

Slither írta: Én meg akkor adnék erre 8-ast, ha nem lett volna happy ending, akkor legalább lett volna vmi meglepő fordulat a filmben. :D

Igen, az tényleg adta volna, én is örültem neki! De hát túl lágy szívű ez a Nolan, nem lehet rábízni semmit :D
Így sem volt rossz azért a film, de tény, h jobban ütött volna, ha meghal.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.07.31. 23:04:57

kurdt írta:Mostmár minden világos és egy fél ponttal feljebb is húzom az értékelést (7.5). Aztán a második nézés után akár még feljebb is mehet (de max 8-ig)...
Én meg akkor adnék erre 8-ast, ha nem lett volna happy ending, akkor legalább lett volna vmi meglepő fordulat a filmben. :D

Mekkora kólákat iszol hogy nem bírod végigülni a mozit? :lol:
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.07.31. 23:02:51

kurdt írta:...
Te hogy lehetsz olyan együgyú, h a film végén mész ki elévgezni a dolgodat? :-k :lol: Látható volt, ez már a vége, erre te kimész a mosdóba? Azt hittem ennél rutinosabb filmnéző vagy :mrgreen:
FIlm köüzben még megértem, mert ha nem lehet visszatartani, akkor nem lehet. De azt a nyilvánvalóan pár percet ki lehet várni. :lol:
Amúgy akkor arról is lemaradtál, h a végén kiderül, h a rendőrsrác lesz Robin?

Én? Nem töröltem semmit. Csak kamuzik, h elnézzük neki a duplát :mrgreen:
kurdt

2012.07.31. 23:01:13

Mostmár minden világos és egy fél ponttal feljebb is húzom az értékelést (7.5). Aztán a második nézés után akár még feljebb is mehet (de max 8-ig)...

szerk.: ez nem dupla, bence-barca törölte a hozzászólását! :)
Kép
kurdt

2012.07.31. 22:56:42

Slither írta: Miért lenne halott? Pont arról dumáltak Freeman bácsiék a végén, hogy 6hónapja megcsinálta Bruce a robotpilótát a BAT-ben. Ennél szájbarágósabban azért csak nem csinálhatták meg. :)
Basszus! Egyszer kimentem pisilni, mikor visszajöttem, megkérdeztem haveromat, hogy miről maradtam le, mondja semmiről. Most olvasom a hozzászólásodat, most megkérdeztem: "Te, amíg pisilni voltam, nem került véletlenül egy robotpilóta a BAT-be?" Erre mondja, hogy de, valamit magyaráztak ilyesmiről, nem értette pontosan. Hát köszönöm!

Így már tiszta! :lol:

szerk.:

most beugrott, hogy ugyanezt a hibát már az In Bruges esetében is elkövettem... :lol:
Kimentem wc-re, közben Ralph Fiennes elmondta, hogy ha ő valaha megölne egy kisgyereket, akkor ott helyben főbe lőné magát.A film végén meg néztem, mint a hülye, hogy ez most miért, de második nézésre tiszta lett....
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.07.31. 22:54:38

Slither írta:
kurdt írta: Képtelen vagyok logikusan megindokolni azt a jelenetet, amikor az elvileg halott Bruce Wayne összemosolyog az őt meggyászoló Alfreddel...
Miért lenne halott? Pont arról dumáltak Freeman bácsiék a végén, hogy 6hónapja megcsinálta Bruce a robotpilótát a BAT-ben. Ennél szájbarágósabban azért csak nem csinálhatták meg. :)
Plusz azt a bizonyos összemosolygós jelenetet Afréd monológja is előre vetítette.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.07.31. 22:48:42

kurdt írta: Képtelen vagyok logikusan megindokolni azt a jelenetet, amikor az elvileg halott Bruce Wayne összemosolyog az őt meggyászoló Alfreddel...
Miért lenne halott? Pont arról dumáltak Freeman bácsiék a végén, hogy 6hónapja megcsinálta Bruce a robotpilótát a BAT-ben. Ennél szájbarágósabban azért csak nem csinálhatták meg. :)
Válasz küldése