Igen én is olvastam...Gyanús hogy ő lesz a megoldás,hacsak nagyon nagy hibákat nem követ el most a nagyok ellen...Hát nem tudom,nekem tetszik a játéka,szal magabiztos,határozott,jók az adottságai,jó a labdakihozatalban,látszik hogy mi neveltük ki...De persze van benne lutri...A center back az rutint igénylő poszt,nyílván elsőszámú védelem Puyol,Pique lesz,Mascherano is ha beáll középre semmi baj,mellette Bartra simán megoldja amit kell...Papíron...CSak ha van egy olyan mint tavaly,hogy Pique sérült,és a sok sérülés miatt nem tudja visszanyerni formáját,Puyol ugye nem mai gyerek,szintén benne van hogy kidől...Szal akkor marad Masche,Bartra,mint elsőszámú védelem,no ha ez pont rosszkor,pl a madrid ellen van, azon pl elmehet egy bajnokság ezen simán...Biztonságosabb lenne egy rutinosabb center a mi helyzetünkben...De fene tudja,Pique is mekkorát robbant anno és neki sem volt túl sok tapasztalata,azt kb fél év alatt a világ legjobb centerbekkévé nőtte ki magát...Azért sokszor kockáztatott a Barca az utóbbi években,és saját nevelésű játékosokra épített,és azt kell mondjam sosem okoztak csalódást...Azért ne feledjük nekünk van a legjobb utánpótlásunk a világon...Pl mai napig vannak ilyen megbúvó Thiagok,meg Montoyák...Csakhogy a tavalyi szezonban 2 legjobban beépülő,beváló fiatalt hozzam fel...Barcaman1993 írta:Az mundodeportivo.es szerint a PSG és a MU elleni meccsek fognak dönteni arról, hogy igazolunk-e középső védőt. Ugyanis, ha Marc Bartra a legjobbak (Ibra-Lavezzi, Rooney) ellen képes jó teljesítményt nyújtani, akkor nem lesz szükség újabb védőre. Mindenesetre jól hangzik a dolog. Ha ez igaz, akkor van egy olyan érzésem, hogy nem fogunk venni senkit.
Másik hír,a spanyol lapok lehozták,hogy Songért tárgyalunk az Arsenallal,állítólag 48órát adtak a dolognak,addig tárgyalnak és ha nem hát nem,hát nem tudom,és nem bírtam sosem a formát,de tud vmit el kell ismeri...De persze lehet hogy hápog...De ha tényleg komolyan elgondolkoztak azon,hogy Bartra jó lesz centebacknek, nem kell új,akkor valszeg akarnak egy vkp-t,mert Mascheranora azért így sokkal többet számítanának a védelemben,Bartra nylíván csak 4.számú megoldás lenne,szal akkor kell egy vkp...És így már lehet nem is hápog annyira...