Bob: Pozitív, hogy mindenkit egyenlőként kezelsz, mindenkinek próbálsz segíteni, ez a szemlélet hozzám is nagyon közel áll. Szereted a jó defense-t és a szervezett játékot, ez meg aztán főleg, csak én nem hajtogatom annyit

Negatív szerintem pont ugyanez, mikor eltúlzod, és makacs vagy, nem lehet olyankor meggyőzni semmiről, a kis rózsaszín világodban gondolsz mindenre.
Ozsi: itt is ugyanaz a dolog annyiban, hogy a pozitív egyben negatív is

egyrészt sok mindenben nagyon otthon vagy, jól kifejted a véleményed, de van, amiről nem tudsz annyit, mint amennyit gondolod, de szentül hiszed, hogy neked van igazad, és a tényeket is kiforgatod, mellébeszélsz. Ezt neked már írtam privátban, igaz a válaszodat valamiért nem tudom megnyitni, ezért ott abba is maradt a dolog
Game: nagyon jó humorod van, valamiért a stílusod szintén közel áll hozzám, a hallgatott zenéid is pl

negatívat most így hirtelen nem tudok, talán amit Bob is írt, hogy "sodródsz az árral" néha.
Kanty: sokrétű a tudásod, legalábbis nekem annak tűnik

mindig korrekten fogalmazol, akár egy Kobe vs akárki vitában is, ez nagy erény

negatív, hogy szereted a Lakerst
Miihii: moderátor úr

a jó humorod sokat ér

viszont néha nagyképű tudsz lenni ( like a boss ), ez olyankor zavaró, de nem gyakori.
Azokat írtam, akik hsz-eit rendszeresen olvasom, ha megakad rajtuk a szemem, mert van tartalmuk, van értelmük, vannak érveik, és meg tudják fogalmazni. Sajnos annyi szemét van már a fórumon, hogy a tagok neveinek segítségével szelektálok, hogy mit olvasok el

Persze vannak még olyanok, akiket szoktam ( VEB, Lui, Deus, Mihu akit máshonnan jobban ismerek, Shutter, Matyika pl stb ), de ők vagy kevesebbet szólnak hozzá olyan témához, ami engem érdekel, vagy mint Shutter és Matyi, nem értek velük egyet, és nem feltétlenül igazak rájuk a fenti kritériumok. Bocs, szókimondó vagyok, arról volt szó, hogy nincs sértődés
Amúgy igen Bob, sajnos néha nagyképűen írok én is, észrevettem magamon, de mikor meglátok néhány ökörséget, nem tudom magam visszafogni, majd próbálok nem írni inkább olyankor.
szerk.: kihagytam daffyt, ő is nagyon reálisan látja a dolgokat, és bármiről lehet beszélgetni vele, nem nagyképű, nem okoskodik. negatív nyilván a Madrid