Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
soadroli
Llegenda del Barça

2012.07.31. 22:35:57

Én is jelentkeznék erre az Eurobarca Petőfije dologra :P
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.07.31. 22:32:49

Na, akkor egyelőre csak a jelentkezés menjen majd közben hátha kialakul a dolog:

1. kanty
2. Tocy
3. Forcabarca8
4. lui

Tessék csak tessék...
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.07.31. 22:30:49

Az igazság, h nem rossz ötlet ez, de én ebbe nem szállnék be, mert inkább poénra venném, mintsem komolyan. Azért is, mert nem szoktam rímelni (noha vt már rá példa, h egyik barátommal jól elhülyültünk, h rímeket taáltunk ki és mondhatni rímekben beszéltünk egy kis ideig) és ha komolyan írnék, lehet tűnne inkább nevetségesnek, mint komolynak. Az meg elég nagy fail lenne, h őszintén leírok valamit versben, vki meg odaböki, h mekkora mókamester vagy :mrgreen:
Forcabarca8
Capitá del Barça

2012.07.31. 22:26:23

3. Forcabarca8

Ehhez én is nevem adom,
De ha nem lehet,hát pardon.
Hirtelen ennyi rím volt bennem,
Meg amúgy is el kell mennem.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.31. 22:23:39

lui1698 írta:Hát amíg mindenki ajánl, és lemennek a körök.
Mondjuk egy kör lenne 1-2 nap, mert szerintem annyi elég, végül is nem szépirodalmi mesterművek kellenek. :D

De segíthettek ám ti is. :)
Szerintem ez kicsit kevés lenne. Mert simán előfordul, hogy valaki napokig alig van gépközelben, aztán este természetes, hogy nem a fórumozás a legfőbb dolga.
Én amondó vagyok, hogy egyszer lássuk, hogy hányan lennénk, aztán ezt eldöntenénk, de szerintem 4-5 napot azért hagyhatnánk. :)

szerk:

Ozsi!

Ha nem 800 km-re laknék Budapesttől, akkor simán elmennék. De pl. nekem ez jelenleg eléggé kivitelezhetetlen lenne. Ugye utazz, ami pénz, majd a tali, aztán gyere haza. DE egyszer Előddel összefogunk viszünk 5 liter itthoni szilvapálinkát, tuti, hogy szeretni fogtok. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kanty 2012.07.31. 22:27:24-kor.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.31. 22:23:32

De azt is meg kellene szabni, hogy kb milyen terjedelem legyen, vagy pl gáz-e ha ragrímek vannak benne stb

szerk.: ozsi, kajak így van, azt az egyet nem tudom azóta se megnyitni, minden más működik :D valaki nem akarta azt a vitát :D egyébként igen, azzal egyetértek, hogy olyanoknak magyarázol meg dolgokat, akiket amúgy nem érdekel, csak kötözködnek :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tocy 2012.07.31. 22:28:04-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.31. 22:23:31

Mivel ugye ismertek hszeim alapján, tudjátok azt is,hogy muszáj reagálnom :D (gondolom ebből nem lesz sértődés)

Tocy!

amennyire kívülről meg tudom ítélni magam, inkább azt írnám negatívumomnak,hogy olyanoknak is próbálok megmagyarázni dolgokat, akikről egyértelműen süt,hogy csak is "gonoszkodásból" írnak valótlant bizonyos sportolókra. + utolsó szó itt is befigyel, bár többnyire azért,mert szerintem direkt nem értik meg páran amit írni akarok :D

pozitívnak meg azt,hogy mindig következetes maradok :D

a tények kiforgatásával viszont azért nem értek egyet (gondolom itt a Lakers-Kobe vonulatra gondoltál főképp (más egyáltalán nem ugrana be, amiben nem értettünk egyet), jó lenne ha megtudtad volna nyitni azt a püt :D

nah írok én is rólad egy teljesen full komoly összegzést, ha már Te is rólam:

Tocy!

pozítiv: olvassa a hszeim

negatív: néha beléjük köt :D

amúgy szerintem az lenne egy még jobb ötlet, ha tényleg eljönne az egész brancs talira, és lehet szemtől szemben, Barca meccs előtt, sörözés közben,meg után, meg mindenhogyan, elbeszélgetni, humor sem szokott hiányozni. Fogadni mernék rá, hogy semmilyen rossz hangulatú vita nem lenne, sőt...

lógtok páran a megjelenéssel (teljesség igénye nélkül): Gergő,Gyula,Mátyás,Bob,Lui,Kanty,Veb, egyikőtök sem volt még, ideje ez ellen tenni.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.31. 22:21:58

Na ez érdekesen hangzik :D

Részemről benne vagyok.
Sok lelkes barcás férfi
Megküzd hogy eldöntse ki a gáránt-vörös Petőfi, csapassuk :D

v.e.b majd írj te is, sokan írogattatok, azért nyilván sok ember van, de jó látni azért sokan elgondolkoztak rajta, s kicsit megélénkült megint az offtopik.

Részemről még Deus, bence-barca, ozsimiki, mihu majd még jön :D
Kép
Kép
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.07.31. 22:20:23

Hát amíg mindenki ajánl, és lemennek a körök.
Mondjuk egy kör lenne 1-2 nap, mert szerintem annyi elég, végül is nem szépirodalmi mesterművek kellenek. :D

De segíthettek ám ti is. :)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.07.31. 22:19:54

lui1698 írta:Én úgy képzeltem, hogy kiírnánk a tendert.
Jelentkezne mindenki aki szeretne, aztán a filmklub mintájára ajánlanánk témát.
Minden vers megírására lenne x idő, és minden kör végén szavaznánk.
Pontoznánk a körök végleges állását, mondjuk f1-es mintára.
A legvégén összesítenénk és a győztes meg mondjuk kapna valamilyen rangot. (mondjuk ez nem rajtunk áll)
Poeta del Barça? :D Elképzelhető, hogy beszállok, ha megvalósul az egyébként kiváló ötlet.

Mondjuk szvsz csak szeptemberben kellene elkezdeni, addig szerintem többen is nyaralnak, rendszertelenül vannak gépnél stb.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Gareth Tello 2012.07.31. 22:21:49-kor.
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.31. 22:19:45

kanty írta:
Én benne vagyok ez így jó lenne. Amúgy nem igazán rímfaragok, de félig komolyan ez is elmenne.
Úgyhogy:

1.kanty
2. Tocy
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.31. 22:18:57

Én benne vagyok ez így jó lenne. Amúgy nem igazán rímfaragok, de félig komolyan ez is elmenne.
Attól függ meddig tart, de pl. egy rövidebb alapszakasz után jöhetnének párbajok is, nekem az úgy kicsit érdekesebb lenne.
Úgyhogy:

1.kanty
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kanty 2012.07.31. 22:20:07-kor.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.07.31. 22:17:26

és meddig tartana?
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
lui1698
Llegenda del Barça

2012.07.31. 22:16:56

Én úgy képzeltem, hogy kiírnánk a tendert.
A legvégén összesítenénk és a győztes meg mondjuk kapna valamilyen rangot. (mondjuk ez nem rajtunk áll)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lui1698 2012.07.31. 22:17:51-kor.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.31. 22:12:56

lui1698 írta:Ha már így dúl a komolyság:

Mivel a kultúra topic pang, meg amúgy is ránk fér, mit szólnátok egy rímfaragó versenyhez?
Na.
De legyen egy téma. Mondjuk én. Tényleg kellene egy konkrét téma, mert valaki ír Magdi anyusról, valaki meg a hüvelygombáról.
Sőt lehetne egy eurobarca rímfaragó mini bajnokságot is nyomni. Ha pár ember összejönne, akkor lehetne csapatni, aztán pedig mondjuk egy szavazás, hogy kié a legsikeresebb.
Kultúra topic pedig kérj bocsit.
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.31. 22:09:05

lui1698 írta:Ha már így dúl a komolyság:

Mivel a kultúra topic pang, meg amúgy is ránkfér mit szólnátok egy rímfaragó versenyhez?
Csapassuk :D Krojf a király :D
lui1698
Llegenda del Barça

2012.07.31. 22:08:27

Ha már így dúl a komolyság:

Mivel a kultúra topic pang, meg amúgy is ránk fér, mit szólnátok egy rímfaragó versenyhez?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lui1698 2012.07.31. 22:09:09-kor.
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.31. 21:57:27

Bob: Pozitív, hogy mindenkit egyenlőként kezelsz, mindenkinek próbálsz segíteni, ez a szemlélet hozzám is nagyon közel áll. Szereted a jó defense-t és a szervezett játékot, ez meg aztán főleg, csak én nem hajtogatom annyit :D Negatív szerintem pont ugyanez, mikor eltúlzod, és makacs vagy, nem lehet olyankor meggyőzni semmiről, a kis rózsaszín világodban gondolsz mindenre.

Ozsi: itt is ugyanaz a dolog annyiban, hogy a pozitív egyben negatív is :D egyrészt sok mindenben nagyon otthon vagy, jól kifejted a véleményed, de van, amiről nem tudsz annyit, mint amennyit gondolod, de szentül hiszed, hogy neked van igazad, és a tényeket is kiforgatod, mellébeszélsz. Ezt neked már írtam privátban, igaz a válaszodat valamiért nem tudom megnyitni, ezért ott abba is maradt a dolog :D

Game: nagyon jó humorod van, valamiért a stílusod szintén közel áll hozzám, a hallgatott zenéid is pl :D negatívat most így hirtelen nem tudok, talán amit Bob is írt, hogy "sodródsz az árral" néha.

Kanty: sokrétű a tudásod, legalábbis nekem annak tűnik :D mindig korrekten fogalmazol, akár egy Kobe vs akárki vitában is, ez nagy erény :D negatív, hogy szereted a Lakerst :D

Miihii: moderátor úr :D a jó humorod sokat ér :D viszont néha nagyképű tudsz lenni ( like a boss ), ez olyankor zavaró, de nem gyakori.

Azokat írtam, akik hsz-eit rendszeresen olvasom, ha megakad rajtuk a szemem, mert van tartalmuk, van értelmük, vannak érveik, és meg tudják fogalmazni. Sajnos annyi szemét van már a fórumon, hogy a tagok neveinek segítségével szelektálok, hogy mit olvasok el :D Persze vannak még olyanok, akiket szoktam ( VEB, Lui, Deus, Mihu akit máshonnan jobban ismerek, Shutter, Matyika pl stb ), de ők vagy kevesebbet szólnak hozzá olyan témához, ami engem érdekel, vagy mint Shutter és Matyi, nem értek velük egyet, és nem feltétlenül igazak rájuk a fenti kritériumok. Bocs, szókimondó vagyok, arról volt szó, hogy nincs sértődés :D

Amúgy igen Bob, sajnos néha nagyképűen írok én is, észrevettem magamon, de mikor meglátok néhány ökörséget, nem tudom magam visszafogni, majd próbálok nem írni inkább olyankor.

szerk.: kihagytam daffyt, ő is nagyon reálisan látja a dolgokat, és bármiről lehet beszélgetni vele, nem nagyképű, nem okoskodik. negatív nyilván a Madrid :D
visca el barca
Presidente del Barça

2012.07.31. 21:37:08

öh :shock:

ezmiezitt? valami újrakezdő pszicoanalízis tanfolyam? :D

nem hinném h csatlakozom, nem szeretek látatlanban ítélkezni, de ha sokan írtok, lehet nekem is megjön a kedvem :wink:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.07.31. 21:30:22

Én nem fogok senkiről pszichoanalízist folytatni, nem az erősségem látatlanban leírni másokról a véleményem, de nem tartom kizártnak, hogy holnap összeállítsam a listát.

Amúgy brother lui az őszintét mondta, talál minden szava.
És igen, ez az én mémem:
Kép

Amúgy mindenki írt már közületek a fórum Portrék részlegébe?

Bob - Veb, az Eurobarca Clasicója :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messideco 2012.07.31. 21:38:10-kor.
Kép
"And my heart will leave you never."
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.31. 21:09:59

:D

Jó ötlet, toljátok oda a pofitokat talira, én személyesen elmondom nektek :wink:

főleg 1698 úrra lennék már kíváncsi, persze az első gyermek is megtisztelhetné a családját végre, no meg örök cimborám,és szócsövem Bob is ( :D ) bár azért van pár dolog amiben nagyon egy véleményen vagyunk, sör kíséretében meg a többit úgy is telibeemésztjük.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.07.31. 20:33:54

Pár embert most én is "megtalálok", akikről most is tudok írni már jót is rosszat is.

Visca El Barca - a szlengben csak VEB

Annak örülök, h egyáltalán nem vagy lekezelő v ilyesmi, hiába vagy idősebb. Ugyan tény, h ez nem egy olyan ritka tulajdonság szerencsére, de azért mindig jó. Azt is nagyon szeretem, amit már említett előttem Bob is, hogy tényleg mondhatni csodálom a tudásod. Illetve humorérzék még, az a kicsit néha nyers humor..Na meg ugye OM!
Van, hogy egyszerűen nem tudod megérteni más álláspontját. Ezt filmklubban figyeltem meg, főleg a Bobbal kacsolatos vitáitokra.

Bob

Sok mindenben tetszenek az álláspontjaid plusz a humorérzéked is ott van. Nálam a humorézék az nagyon fontos, így sokaknál meg lesz még emliítve... :D Ezen kívül értékelem nagyon, h te is tudod reálisan látni a dolgokat és nem vakít el a Barcas napszemüveg.
Nem nagyon értem a filmes szokásaid, h csak oylat veszel be, ami értéket kövzetít, de hát ez sem rossz tulajdonság, egyszerűen ilyen vagy. Nekem (meg még másnak is ahogy láttam) kicsit fura ez... :D

sjd

Szeretem az ironikus humorodat! Te ezt magas fokon csinálod és én midnig szerettem ezt a fajta humort. Illetve tetszik ,h fiatalon is látszik, h sok mindenben otthon vagy és általában (az ironizáláson túl) szinte mindenhez tudsz értelmesen hozzászólni.
A már Bob által említett néhai okoskodásod illetve náha mintha lekezelő lennél azokkal, akiknek nincs meg egy bizonyos tudása vmivel kapcsolatban.

Többiek mág analízis alatt, mert vmilyen tulajdonságukon még agyalok.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.07.31. 20:25:35

Bob_Marley írta:- Mostanában te is rászoktál a káromkodásra itt a fórumon, rendben az érces humor néha ezt megköveteli, de kicsit átestél szerintem a ló túloldalára párszor mostanában
Rá kell csapni a gyerek szájára, egy nagy büdös ponttyal (keressük a kifejezés eredeti használóját, megfejtéseiteket küldjétek el sms-ben az 555-01234-es számra. a helyes megfejtők között egy Best of Pataki cd-t sorsolunk ki, valamint egy szerencsés nyertes személyesen tölthet el egy gyertyafényes vacsorát az énekessel a makói Pityóka kocsmában).
Amúgy majd figyelek erre. Bevallom nehéz, mert az életben olyan mocskos a pofám, hogy leírni is rossz. :D
Kép
daffy
Madridista

2012.07.31. 20:20:03

lui1698 írta:Az én haveromnak van egy "ÜSS" az egyik öklén és egy "1972" a másikon. Valamint 9 különféle női név az alkarján, egy "Köszi mama" felirat a vállán, és egy "Gyuros, boxszos" a mellkasán. :D

Komoly rész: ismerek olyat akinek a homlokán (tényleg) egy skorpió van (kajakra!!!). Picit cink csak.

Komámnak meg ez:

Non est volentis, neque currentis, sed miserentis Dei.

Ez magyarul annyit tesz:

Nem azé, aki akarja, sem nem azé, aki fut, hanem a könyörülő Istené.
én a valagamra nyomatok egy "only exit" feliratot,csak nem tudom milyen helyzetben osztom meg a szépséget a közönséggel :)
lui1698
Llegenda del Barça

2012.07.31. 20:17:40

Az én haveromnak van egy "ÜSS" az egyik öklén és egy "1972" a másikon. Valamint 9 különféle női név az alkarján, egy "Köszi mama" felirat a vállán, és egy "Gyuros, boxszos" a mellkasán. :D

Komoly rész: ismerek olyat akinek a homlokán (tényleg) egy skorpió van (kajakra!!!). Picit cink csak.

Komámnak meg ez:

Non est volentis, neque currentis, sed miserentis Dei.

Ez magyarul annyit tesz:

Nem azé, aki akarja, sem nem azé, aki fut, hanem a könyörülő Istené.
Kép
Válasz küldése