Na akkor folytatva:
sjay
+ Őszinte leszek most hirtelen nem is tudom ő ki

Viccet félre téve nyugodt embernek ismerem a hsz-ből konfliktusokat is helyén kezeli, s róla is elmondható komoly hangvételű, remek fogalmazással bír
- Nyilván miután kevesebbet van mostanában a fórumon így ennek is tulajdonítható a dolog, de mostanában kicsit sablonos hsz-ket ír, pedig mint pozitívnál is írtam bőven hozzá tudna szólni dolgokhoz.
kanty
+ itt is azt tudom mondani, hogy széleskörű a látásmódod (legalábbis mindenbe beleugatsz

) s a legtöbbször minden dologban higgadtan "úriemberként" viselkedve a saját álláspontjához hűen írogat, de abszolút korrekt módon.
- Nem tudod megállni ne tiéd legyen az utolsó szó

Ez némiképp ellentmond, hogy higgadtan kezelsz mindent, de itt arra gondolok, hogy azért a kellő egoizmus meg van benned, hogy azért "csak nekem van igazam" .
S.Agüero
+ Az eurobarca első gyermeke

Látszódik, hogy sokat komolyodtál, s ez nagyon becsülendő, jó értelmes dolgokat lehet ovlasni tőled mostanában.
- Na de nem mindig

Vannak azért gyerekes dolgok továbbra is, s úgy érzem a kritikát te fogadod el a legkevésbé, pedig igazat adni a másiknak nem szégyen.
Tocy
+ Segítőkész, helyén kezeli a dolgokat akár ha a csapattal kapcsolatos pozitív vagy negatív eredmények kapcsán van téma, nem egy elszállt ember, aki azonnal temeti a dolgokat, vagy ellenkezőesetben már "alázásról" beszélne.
- Néha átmegy lekezelőbe, ha adott esetben gyerekes probléma merül fel, pl legutóbb is mikor Agüero valamit írt a Forma 1 topikban, "lehülyézte őt" .Direkt tettem idézőjelbe, mert nem elhülyézés volt, csak mégis egy "felsőbbrendűséget" éreztem.
Illetve NBA1.hun néha káromkodik, ne tegye
lui:
+ Mit írjak rólad ??? Két lábon járó irónia

Szerintem kis korodban beteg voltál, s infúzió helyett iróniát kaptál a véredbe. Elképzelem, ahogy az esküvődőn a pap is megkérdezi:Akarod-e hitvesedül az itt megjelent xy-t jóban, rosszban, betegségben, szegénységben, míg a halál el nem választ???Erre te hosszas gondolkozás után....Atyám még billegek

Szóval a humorod lenyűgöző és irigylésre méltó
- Mostanában te is rászoktál a káromkodásra itt a fórumon, rendben az érces humor néha ezt megköveteli, de kicsit átestél szerintem a ló túloldalára párszor mostanában
Még vannak "delikvensek" illetve mindenki nézze el, néha tegezve néha magázva írok, ennyi én nem tudok úgy fogalmazni mint sjd-k