Krasic

Közben pedig a Fiorentina elvitte Gonzalo Rodriguezt és Borja Valerot is a Villarrealból...
Az üzlet nem jött létre, ugyanis Vila megbukott az orvosi teszteken. Ez sem túl gyakori..Initom írta:Dídac Vila MilanValencia (kölcsönbe)
hova gyengül még a Milán?
Nem néztem utána, de ő biztos az a Cicinho? Csak mert tudom hogy egy fiatalabb csóka is van a Palmeirasban, szintén Cicinho névvel, szintén jobbhátvédként.Gareth Tello írta:Cicinho visszatér a La Ligába:
PalmeirasSevilla
ebben biztos vagyok,hisz ott ő lenne az úr,mint volt. ha jól vagyok informálva,a fizetése feléről lemondana,ha visszamehetne(bár az ügynöke,az apja pénzéhes kuki és ő az ellenkezőjét hangoztatja)noname írta:Kakáról. Messze van a régi önmagától, de szigorúan csak a játékát nézve nem olyan rossz a helyzet. A fizetése valóban igazságtalanul magas, azonban ha pl csak 3-4-et keresne, akkor már ez is rendben lenne. Sztem a Milan jól járna vele. Annyit hoz majd mint Seedorf hozott a kpn az utóbbi időben, lehet még némileg magára is talál. Ronaldinho is jobb volt az olasz bajnokságban eleinte, mint volt a spanyolban utolsó éveiben.
valószínű nem látod helyesen,hisz nem nagyon záporoznak az európai klubok ajánlatai. az usa-ból és brazíliából érkeztek(?) kérők,illetve a milan szeretné megvenni egy marék fűmagért. kaka mozgása lassú,körülményes,félti a lábát és alibit nyomat. ezért nem jár évi 9 millió euró a real szerint. az,hogy cr és messi együtt nem hoz akkora bevételt a távolkeletről,mint kaka egyedül,az nem elég a jelek szerintnoname írta:Kaka még mindig az egyik legjobb kp a világon. Már nem A legjobb, de a Barcán,Reálon és még kb 1-2-3 csapaton kívül minenhol erősítést jelentene.
24 milla reális érték.
a jelenlegi kaka nem hogy 24 milliót, 3-at sem ér.Castiel írta:No pletyka szinten: Állítólag a Ac Milan nem akarja kifizetni a Real Madrid középpályásáért, Kakáért a 24 milliós vételárat, így 1 évre kölcsönvennék a korábban kiemelkedő sikereket, éppen velük elérő Brazilt!
Florentino Pérez, s Galliani hamarosan leülnek tárgyalni!
Nem értem eladták a Zlatan-Ts 2-st s ha nem igazolnak minőségi játékosokat, úgy megnézhetik magukat... 65 misit kaptak, s nem akarnak 24 milliót kiadni Kakáért... hm... most egyszerre több dolog is eszembe jutott....
vagy nagyon jól csinálják, v nagyon hülyék...
Csökkenteniük kell a bérkiadásaikat, nemcsak az átigazolási összeg miatt adták el Zlatant és Silvát, nagy keresetű klasszist biztos nem igazolnak, Kakát is csak ilyen kölcsönopcióval (amivel ugye az átigazolási összeget spórolnák meg) vagy valamilyen csökkentett bérrel fogják tudni elhozni.Castiel írta:No pletyka szinten: Állítólag a Ac Milan nem akarja kifizetni a Real Madrid középpályásáért, Kakáért a 24 milliós vételárat, így 1 évre kölcsönvennék a korábban kiemelkedő sikereket, éppen velük elérő Brazilt!
Florentino Pérez, s Galliani hamarosan leülnek tárgyalni!
Nem értem eladták a Zlatan-Ts 2-st s ha nem igazolnak minőségi játékosokat, úgy megnézhetik magukat... 65 misit kaptak, s nem akarnak 24 milliót kiadni Kakáért... hm... most egyszerre több dolog is eszembe jutott....
vagy nagyon jól csinálják, v nagyon hülyék...