Reméljük azért, ha jön, nem az 2 centi fog hiányozni az átlaghoz képest hogy megfeleljen az elvárásoknak...shutterisland írta:középhátvédnek igen is alacsony, ott a 185-187 az átlag, de semmiképpen sem magas, mint ahogy írtad.Kolo 183 cm, szóval nem olyan alacsony ő.
jó, a törpökhöz képest én is magas vagyok a 184 cm-vel, és te sem vagy kicsi a 160-an valamennyivel.
mindgey, jöjjöjn agger, én örülnék neki.
Barca Igazolások
- shutterisland
- Director del Fútbol
középhátvédnek igen is alacsony, ott a 185-187 az átlag, de semmiképpen sem magas, mint ahogy írtad.Kolo 183 cm, szóval nem olyan alacsony ő.
jó, a törpökhöz képest én is magas vagyok a 184 cm-vel, és te sem vagy kicsi a 160-an valamennyivel.

mindgey, jöjjöjn agger, én örülnék neki.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Sőt, még kisebb is, mint gondoltam, csak 178 cm.HAnonymus írta:Nem.S.Agüero írta: Puyol is 185 körül van, nem?
Kolo 183 cm, szóval nem olyan alacsony ő.
Érdekes ez a Neymar ügy. Mivel kijelentette Tito, h nem jön támadó, nem hinném, h ezt megcáfolná. Nagyon úgy néz ki, h jövőre jön. Kíváncsi vagyok, h kb. mennyiért hozható. 40-re saccolom, de lehet még az is kevés lenne érte.

- Varatrix
- Director del Fútbol
Röviden és tömören?K900 írta:Ez egy mai hír, szerintetek az tényleg lehetséges lehet hogy már a nyáron megszerezhetjük a brazilt???![]()
Mert a vezetőség elszólása után, mostmár azt irják a sporton, hogy jönni akar a brazil és opciókkal elehetne hozni.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/n ... ca-2169882
Nem!
Tito mondta hogy nem jön csatár. Létezik egyátalán olyan ember akinek hisznek az emberek átigazolási kérdésekben? Vagy igazából csak azt látják néhányan amit látni akarnak?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- K900
- Jugador d'estrella
Ez egy mai hír, szerintetek ez tényleg lehetséges lehet hogy már a nyáron megszerezhetjük a brazilt???Léfe írta:Idegesit az állandó josolgatás Neymár ügyben. Nem véletlen nagy név. Nem lenne vele semmi gond.

http://www.sport.es/es/noticias/barca/n ... ca-2169882
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.07.31. 16:04:47-kor.
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
- K900
- Jugador d'estrella
Ez egy mai hír, szerintetek az tényleg lehetséges lehet hogy már a nyáron megszerezhetjük a brazilt???Léfe írta:Idegesit az állandó josolgatás Neymár ügyben. Nem véletlen nagy név. Nem lenne vele semmi gond.

Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
Nem.S.Agüero írta: Puyol is 185 körül van, nem?
- noname
- Llegenda del Barça
Agger 27 éves. Még bőven van benne 4, de valszeg több év.Léfe írta:Kolo már elmult 31 éves, Agger 2-vel rövidebb. Fiatalabb kellene. Idegesit az állandó josolgatás Neymár ügyben. Nem véletlen nagy név. Nem lenne vele semmi gond.
Mindkét védő jól jönne. Agger fiatalabb, Toure kevésbé sérülékeny.
A Fifa egy szégyen
Kolo ha jól tudom ingyen távozhat a City-től, úgyhogy ha nem jön össze Agger (én azért őt favorizálom inkább) akkor mindenképp rá kellene mozdulni.S.Agüero írta: 20 millió nálam a max Aggernél, Kolonál meg kb 15.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Remélhetőleg ezeket addig kiküszöböli, mert ha nem akkor majd csak a padra lesz ültetve, ezért elkezd normálisan játszani, vagy nem.daffy írta:nem a barca kezdőjében kéne ezeket megtanulnia,mert időt nem kap rá és akkor jöhet a hisztiS.Agüero írta: Neymaros ügy meg egyre biztosabb, hogy jövőre idehozzuk. Nem igazán örülnék neki, de ha visszavesz az arcából meg a cselezésből, akkor lehet jó lenne ebbe a csapatba, de nagyon nehezen tudom elképzelni Barca mezben.![]()

Mármint úgy értem, h a keret átlagmagasságához képest.shutterisland írta:ja, kolo 183 cm, egy középhátvédnél erre azt mondani, hogy magas...S.Agüero írta:
Magasak + Angliából jönnek, ahonnan Mascherano bevált.

Puyol is 185 körül van, nem?
Lényeg, h nem olyan magasak, mint Masch.

- shutterisland
- Director del Fútbol
ja, kolo 183 cm, egy középhátvédnél erre azt mondani, hogy magas...S.Agüero írta: Magasak + Angliából jönnek, ahonnan Mascherano bevált.![]()

én aggernek örülnék igazából, nagyon jó kis védő, nem is lenne drága (már ha figyelembe vesszük, mennyire vad a piac), korban is megfelelő. nem öreg, de rutinos.
meg hát (bár ez nyilván nem számít ebből a szempontból), de csipázom a stílusát.

nem a barca kezdőjében kéne ezeket megtanulnia,mert időt nem kap rá és akkor jöhet a hisztiS.Agüero írta: Neymaros ügy meg egyre biztosabb, hogy jövőre idehozzuk. Nem igazán örülnék neki, de ha visszavesz az arcából meg a cselezésből, akkor lehet jó lenne ebbe a csapatba, de nagyon nehezen tudom elképzelni Barca mezben.![]()
- MatyiG
- Adminisztrátor
Kolo vagy Agger?
Kolonak jobban örülnék, de esélyesebb Agger, s talán jobb is nála.
Úgyhogy majdnem teljesen mindegy ki jön, mindkettő jó választás lenne.
Lényeg, h jöjjön valaki, és mélyüljön a keret.
20 millió nálam a max Aggernél, Kolonál meg kb 15.
Jó lenne mihamarabb lezárni az ügyet, h hamar elkezdhessenek beilleszkedni, edzeni.
Aztán lehet, hogy a végén kiderül, h kacsa.
Egy Piqué, Masch, Puyol, Agger/Touré, Bartra ötös tuti elég lenne a szezonra.
Neymaros ügy meg egyre biztosabb, hogy jövőre idehozzuk. Nem igazán örülnék neki, de ha visszavesz az arcából meg a cselezésből, akkor lehet jó lenne ebbe a csapatba, de nagyon nehezen tudom elképzelni Barca mezben.

Kolonak jobban örülnék, de esélyesebb Agger, s talán jobb is nála.
Úgyhogy majdnem teljesen mindegy ki jön, mindkettő jó választás lenne.

Lényeg, h jöjjön valaki, és mélyüljön a keret.

20 millió nálam a max Aggernél, Kolonál meg kb 15.
Jó lenne mihamarabb lezárni az ügyet, h hamar elkezdhessenek beilleszkedni, edzeni.
Aztán lehet, hogy a végén kiderül, h kacsa.

Egy Piqué, Masch, Puyol, Agger/Touré, Bartra ötös tuti elég lenne a szezonra.

Neymaros ügy meg egyre biztosabb, hogy jövőre idehozzuk. Nem igazán örülnék neki, de ha visszavesz az arcából meg a cselezésből, akkor lehet jó lenne ebbe a csapatba, de nagyon nehezen tudom elképzelni Barca mezben.

Nekem sem tartozik a kedvenceim közé, mert akadnak elég alattomos módszerei a védekezésben, de Mascheranotól is féltünk, és idén a Barca egyik legjobbja volt.Bob_Marley írta:Bár speciel iszonyat utálom, hogy olyan nagyképű és szét van varrva, de szerencsére a játéka viszont magas szintű.
Szükség van egy védőre elfogadható áron. Várom hogy az eurobarca is lehozza aztán lehet reménykedni, bár nem kell feltétlen őt igazolni, de ha már összehozták velünk nem lehetetlen elképzelni.
- sjay
- Entrenador del Barça
Maradéktalanul örülnék Aggernek, hisz elképesztően higgadt és precíz játékos, emellett ha a helyzet úgy kívánja, hihetetlen nagy bombákat tud megereszteni 20-25 méterről. Remélem nem kacsa a hír. 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Agger jó vétel lenne szerintem is, fejlődőképes, sok posztot képes bejátszani, 20 millióért még korrekt is lenne.
Bár speciel iszonyat utálom, hogy olyan nagyképű és szét van varrva, de szerencsére a játéka viszont magas szintű.
Bár speciel iszonyat utálom, hogy olyan nagyképű és szét van varrva, de szerencsére a játéka viszont magas szintű.

Szerintem sem Piqué, sem Agger nem mondható darabos mozgásúnak. Az meg csak bónusz, hogy mindketten 1.90 fölött vannak...menczel írta: Szerintem is jó játékos Agger, de véleményem szerint nem előnyös, ha két 190 centis létrából áll a védelem közepe, a gyors csatárok ellen jobb, ha egy magas+egy alacsonyabb pár dolgozik hátul. Martinez például most a japók ellen is nevetségesen darabosnak tűnt, úgy fordult mint egy Tigris II tank, szörnyű volt elképzelni Piqué mellett.

Your village called. Their idiot is missing.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Úgymond egy db ilyen védőnk van: Piqué. Puyol és Masch mellet bőven játszhat Agger ha az elméletedet vesszük alapnak. Fontás tűnik nekem még robosztusabbnak, de ő meg alig játszott a sérülése miatt. Egyszóval ez az elmélet nem helytálló, hogy emiatt nem kéne idehozni. A te elméletedben is lenne helye. Ennek ellenére nem gondolom hogy nagyot fürödhetnénk egy meccsen akár a Piqué, Agger kettőssel sem.menczel írta:Szerintem is jó játékos Agger, de véleményem szerint nem előnyös, ha két 190 centis létrából áll a védelem közepe, a gyors csatárok ellen jobb, ha egy magas+egy alacsonyabb pár dolgozik hátul. Martinez például most a japók ellen is nevetségesen darabosnak tűnt, úgy fordult mint egy Tigris II tank, szörnyű volt elképzelni Piqué mellett.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Szerintem is jó játékos Agger, de véleményem szerint nem előnyös, ha két 190 centis létrából áll a védelem közepe, a gyors csatárok ellen jobb, ha egy magas+egy alacsonyabb pár dolgozik hátul. Martinez például most a japók ellen is nevetségesen darabosnak tűnt, úgy fordult mint egy Tigris II tank, szörnyű volt elképzelni Piqué mellett.kurdt írta:Mivel Aggert én is nagyon bírom, ezért kicsit jobban utánaolvastam a dolognak. Tények természetesen nincsenek, az általam olvasott cikkek egyes részletekben eltérnek egymástól, viszont, amit mindenhol ugyanúgy írnak meg, annak lehet valóságalapja...
- Bobberto
- Capitá del Barça
Hihetetlenek vagytok vagy inkább figyelmetlenekMessi-Ini írta:Nem tudom volt-e már: http://barcanoticias.blog.hu/2012/07/30 ... ore4685976
Lehetséges hogy titokban már tényleg lezajlott minden? Azért ha ki nem is jelentették minden játékosnál hogy tárgyalnak érte,nekem igencsak meglepő lenne ha így a semmiből egyszer csak bejelentenék.
Ha viszont igaz a hír,akkor nagyon boldog leszekEgy nagyon jó felépítésű,190+centis védő,bal lábas,és bal hátvédként is tökéletesen el tud játszani ha kell,Pool-ban is sokszor játszott már ott,még mielött Enrique odament.
Az ára sem vészes,a 15+5 az maximum 20 milla,ami szerintem a piac árait figyelembe véve kimondottan jó üzlet,hiszen ne feledjük,ilyen Phil Jones-Coentrao meg istentudja kikért kérnek el 20-30 milliókat,akik még semmit sem tettek le az asztalra.

- Messi-Ini
- Capitá del Barça
Nem tudom volt-e már: http://barcanoticias.blog.hu/2012/07/30 ... ore4685976
Lehetséges hogy titokban már tényleg lezajlott minden? Azért ha ki nem is jelentették minden játékosnál hogy tárgyalnak érte,nekem igencsak meglepő lenne ha így a semmiből egyszer csak bejelentenék.
Ha viszont igaz a hír,akkor nagyon boldog leszek
Egy nagyon jó felépítésű,190+centis védő,bal lábas,és bal hátvédként is tökéletesen el tud játszani ha kell,Pool-ban is sokszor játszott már ott,még mielött Enrique odament.
Az ára sem vészes,a 15+5 az maximum 20 milla,ami szerintem a piac árait figyelembe véve kimondottan jó üzlet,hiszen ne feledjük,ilyen Phil Jones-Coentrao meg istentudja kikért kérnek el 20-30 milliókat,akik még semmit sem tettek le az asztalra.
Ha viszont igaz a hír,akkor nagyon boldog leszek

Mivel Aggert én is nagyon bírom, ezért kicsit jobban utánaolvastam a dolognak. Tények természetesen nincsenek, az általam olvasott cikkek egyes részletekben eltérnek egymástól, viszont, amit mindenhol ugyanúgy írnak meg, annak lehet valóságalapja...
Na, tehát:
- Agger elvágyódik Liverpoolból
- Erre a City ma bedobott egy 13 millió fontról (16-17 m. euró), mert ők Kolo Tourét akarják kipaterolni
- Agger iránt a City mellett a Real és a Barça is érdeklődik, e két klub esetében nincs igazán szó konkrétumokról
- a Barça szép lassan letesz Javi Martinezről, mert a Bilbao hajthatatlan, és a játékos sem nagyon akar váltani
- tehát most úgy néz ki, hogy a Barçánál Agger és Touré a két jelölt
Innnentől tehát először a Barçán, majd Aggeren múlik a dolog. Ha a Barça letesz egy ugyanolyan vagy jobb ajánlatot, mint a City, akkor a Liverpool vagy elfogadja mindkettőt, vagy csak a Barçáét (gondolom szívesen elkerülnék, hogy Agger egy közvetlen riválishoz menjen). És ha Agger ezek után jönni akar, akkor jön. Ha a Citybe akar menni, akkor megy oda és akkor könnyen lehet, hogy Kolo Touré fog itt kikötni.
De az is lehet, hogy mindenki hazudik...
Na, tehát:
- Agger elvágyódik Liverpoolból
- Erre a City ma bedobott egy 13 millió fontról (16-17 m. euró), mert ők Kolo Tourét akarják kipaterolni
- Agger iránt a City mellett a Real és a Barça is érdeklődik, e két klub esetében nincs igazán szó konkrétumokról
- a Barça szép lassan letesz Javi Martinezről, mert a Bilbao hajthatatlan, és a játékos sem nagyon akar váltani
- tehát most úgy néz ki, hogy a Barçánál Agger és Touré a két jelölt
Innnentől tehát először a Barçán, majd Aggeren múlik a dolog. Ha a Barça letesz egy ugyanolyan vagy jobb ajánlatot, mint a City, akkor a Liverpool vagy elfogadja mindkettőt, vagy csak a Barçáét (gondolom szívesen elkerülnék, hogy Agger egy közvetlen riválishoz menjen). És ha Agger ezek után jönni akar, akkor jön. Ha a Citybe akar menni, akkor megy oda és akkor könnyen lehet, hogy Kolo Touré fog itt kikötni.
De az is lehet, hogy mindenki hazudik...

Your village called. Their idiot is missing.
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Agger szenzációs játékos, a Dán válogatott kapitánya és még csak most lesz 28 éves. Remekül fejel, jól lő, és atombiztos a védelem tengelyében. Mascherano szintű igazolás lehet, remélem tényleg nyílik majd esély a megszerzésére.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Igaz ami igaz! Utánanéztem. Akkor viszont ahányszor City meccset néztem ő nem játszott. Én ügye nem is kerestem mert félre voltam informálva. Na mindegy.barca99 írta:Lehet, hogy én vagyok tájékozatlan, de szerintem fél évet kapott, ami már régen lejárt.