kanty írta:Tocy írta:kanty, áthoztam az Olimpiából:
Nyilván igazad van, csak annyi a különbség, hogy a focit szeretem, játszom ( bár már csak 3. sport nálam az amerikai foci és a kosárlabda után... ), valamennyire azért értek is hozzá, míg a vívás, futás nem fog meg egyáltalán. Maga a sport nem érdekel, a sportteljesítmény meg nem érdekes a dopping miatt. Ugyanúgy nyilván a Barcában, az NFL-ben, az NBA-ben is doppingolnak, pl LeBron amikor a Finals Game4 utolsó perceiben begörcsölt a lába, nem Gatorade-t kapott, az biztos

Csak ezek a sportok érdekelnek, mert játszom mindegyiket, van kedvenc csapatom, játékosom, stb.
Tehát, ha pl. szeretnéd a vívást vagy a tollaslabdát, akkor azt is néznéd? Ha jól értelek, akkor a (vélt/valós) doppingolás csak egy csepp a pohárba? Elsődlegesen nem nézed, mert nem mozgat meg, plusz még ugye a sok dopping is ott van.
Általában elég kevesen tollas vagy műúszás fanok, csak ha olimpia van és, ha van magyar érdekeltség, akkor azt szokták nézni. A haza miatt, a nemzet miatt. Akkor benned ez nem annyira erős (javítsd ki, ha rosszul következtetek), ez nem gond vagy kritika.
Amerikai focizol?
Bocs, csak most néztem be ide.
Pontosan, ha alapvetően érdekelne pl a tollaslabda, akkor magát a sportot szeretném, lenne olyan személy, akiért szorítanék stb. De mivel abszolút nem mozgat meg, ezért nem nézem, az meg nekem nem elég indok, hogy ez Olimpia, és hogy most akkor ez meg az.
Igen, csak azért nem fogom nézni a tollaslabdát, mert egy magyar is érdekelt benne. Elolvasom a híreket, ha érmet nyerünk, annak persze örülök, büszke vagyok, de ennyi.
Igen, hobbiszinten amerikai focizok is.