Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
fanbarca
Entrenador del Barça

2012.07.30. 12:24:10

blupatrik írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/07/30/agger_a_barcae

mit szóltok hozzá?

nem sok kacsát szokott közölni az oldal,de azért most vannak kételyeim...Egyébként jó csereember lehet ha beilleszkedik,de 15+5-ből lehetetne a franciák vagy akárki közül jobbat igazolni.
Azért elég sok kacsát közöl az oldal. Idén eddig kb. 60 játékost hozott velünk szóba, mindenféle pletykát leközöl. :) Nem hiszem, hogy Agger itt kötne ki, a Varatrix által említett okok miatt. :)

Habár ki tudja?! Jó erősítésnek gondolom. (abban az esetben, ha hivatalossá is válik)
més que un club
Varatrix
Director del Fútbol

2012.07.30. 12:22:57

blupatrik írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/07/30/agger_a_barcae

mit szóltok hozzá?

nem sok kacsát szokott közölni az oldal,de azért most vannak kételyeim...Egyébként jó csereember lehet ha beilleszkedik,de 15+5-ből lehetetne a franciák vagy akárki közül jobbat igazolni.
Örülnék ha minnél hamarabb pont kerülne az átigazolások végére, és teljes kerettel dolgozhatnánk. Agger szerintem alkalmas ide. Minnél gyorsabban jön át az új ember akár más annál többet tud eggyüt tölteni a csapattal, és most nagyon korán kezdődik a szezon. Nagyon örülnék ha ma délutánra/estére ez a dolog hivatalos lenne. Akkor ezeket az uborka szezonos átigazolásos baromságokat sem kéne folytatni.
Én inkább Kolo Tourét preferálnám, egy-két jó éve még van, addig elég lenne negyedik opciónak.
két évet kapott asszem dopping vétség miatt? Ez lejárt egyátalán? Ha igen akkor is nincs egyátalán formában, és nem is fiatal emberke. Semmiképp nem jó döntés ráadásul legalább egy kacsa cikk lenne róla, de még annyi se!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2012.07.30. 12:25:41-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
barca99
Llegenda del Barça

2012.07.30. 12:19:49

Meglepne Agger, Liverpoolban tuti kezdő, ráadásul most kezdődik ott egy új projekt, szóval van egy pozitív jövőkép is. Középhátvédként a legjobb évei jönnek, nem biztos, hogy ez jó tartelékként eltölteni.

Én inkább Kolo Tourét preferálnám, egy-két jó éve még van, addig elég lenne negyedik opciónak.

Bartrának így is van ideje, szerintem pár szezonra belefér, ha csak évi 10-15 meccset kap.
blupatrik
Jugador del Barça

2012.07.30. 12:14:16

http://barcanoticias.blog.hu/2012/07/30/agger_a_barcae

mit szóltok hozzá?

Tocy
Director del Fútbol

2012.07.30. 11:32:21

Castiel írta:Ugye a klub azt mondta, idén még egy játékos érkezhet, egy vkp-kh...
és hogy támadót nem igazolnak... Nos ehhez képest Bartomeu a raja elleni felkészülési meccs elött utalásokat tett, hogy Neymar az olimpia után aláírhat... (lehet előszerződés) Azt mondják ugye 10 milliót már előlegként letettünk érte... és ha nem sikerül őt megszerezni, akkor ugrik az a 10 misi...
na most akkor??? Forrás: Goal.com
Nem vagyok benne biztos, de goal.com tiltott oldal szerintem, legalábbis sok baromságot szoktak lehozni. Neymar-ról meg már annyit vitáztunk, hogy ne kezdjük el még1x.
kristop
Entrenador del Barça

2012.07.30. 11:31:56

Castiel írta:Ugye a klub azt mondta, idén még egy játékos érkezhet, egy vkp-kh...
és hogy támadót nem igazolnak... Nos ehhez képest Bartomeu a raja elleni felkészülési meccs elött utalásokat tett, hogy Neymar az olimpia után aláírhat... (lehet előszerződés) Azt mondják ugye 10 milliót már előlegként letettünk érte... és ha nem sikerül őt megszerezni, akkor ugrik az a 10 misi...
árnyaljuk a képet. azt mondta, hogy mindannyian szeretnénk, ha az olimpia után nálunk lenne. viszont jelenleg a santos játékosa, de biztos benne hogy a jövőben európába fog jönni, és ha elérkezik ez a pillanat, akkor rárepülünk hogy hozzánk igazoljon.
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.30. 11:23:02

Ugye a klub azt mondta, idén még egy játékos érkezhet, egy vkp-kh...
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.30. 11:21:00

Agger jó védő, kérdés nálunk mennyire válna be. Egész másfajta játékot kér tőle Tito, mint bármelyik másik csapatban...viszont ha ő jön, akkor Fontás/Bartra kettősnek hello van, a 4 védőnk mellett kizárt, hogy játszani fognak. Illetve a valószínűbb, hogy Masch fog Busquets helyén is játszani, ami kérdőjeles azért, mert közel sem olyan labdabiztos mint pl Dos Santos, elég alacsony, bár ütközni és szerelni kétségkívül tökéletesen tud :D
K900
Jugador d'estrella

2012.07.30. 11:04:08

Agger okos és massziv védő, sztem ő jó igazolás lehet.Ezek után én kiváncsi vagyok, hogy most kp posztra jön e valaki.Mert én abban már nem vagyok olyan biztos, hogy esetleg majd a dán bevethető lenne ott is. :)
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
hdavid

2012.07.30. 10:58:33

Piquenbauer írta:A MundoDeportivo angol lapokra hivatkozva arról számolt be, hogy megegyezett egymással a Liverpool és a Barcelona Daniel Agger átigazolásával kapcsolatban, ugyanakkor még egyik klub sem erősítette meg hivatalosan a transzfer létrejöttét. Sajtó értesülések szerint 15 + 5 millió euróért érkezhet Agger, és már a héten bemutathatják.

Személy szerint nagyon örülnék neki, rendkívül jó hátvédnek tartom. És szögleteknél lenne plusz egy fejelő emberünk :wink:
Az LOL Fifa 12-ben pont most igazoltam le aggert a Barca-ba! xD
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2012.07.30. 10:54:57

A MundoDeportivo angol lapokra hivatkozva arról számolt be, hogy megegyezett egymással a Liverpool és a Barcelona Daniel Agger átigazolásával kapcsolatban, ugyanakkor még egyik klub sem erősítette meg hivatalosan a transzfer létrejöttét. Sajtó értesülések szerint 15 + 5 millió euróért érkezhet Agger, és már a héten bemutathatják.

Személy szerint nagyon örülnék neki, rendkívül jó hátvédnek tartom. És szögleteknél lenne plusz egy fejelő emberünk :wink:
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.29. 21:50:34

messideco írta:Csodálkoztam egész nyár alatt, hogy Kompany neve nem merült még fel...
Bajnok és csk a City-nél. Miért akarna ő idejönni?
Kolo-t én is szívesen elnézném itt. Még annyira nem is idős, hasznos lehetne nagyon.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
noname
Llegenda del Barça

2012.07.29. 21:38:18

Kolot én is elfogadnám. Jó vétel lenne. Szóba került ugyanakkor Agger is! 15ért simán elhozhatónak tűnik, technikás, csak kissé sérülékeny, de azt ne feledjük h aki az angol bajnokságban sérülékeny, az nem feltétlen lesz itt is az. Rengeteg remek lehetőség van. Keita pótlása nem létszükséglet, hiszen Dos Santos, Sergi Roberto, stb alighanem könnyen megoldják, legrosszabb esetben télen jöhet Capoue. Már nagyon várok egy védőt. Szinte csak remek választások kerültek szóba.
UI: Kompany már a legelején felmerült, de se a játékos nem akart jönni, se a City nem akarta adni.
A Fifa egy szégyen
messideco
Presidente del Barça

2012.07.29. 21:36:27

Csodálkoztam egész nyár alatt, hogy Kompany neve nem merült még fel...
Kép
"And my heart will leave you never."
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2012.07.29. 21:25:14

Attika 25 írta:http://www.mundodeportivo.com/20120728/ ... 48603.html

Ha igaz ez a cikk akkor ha Martinez nem sikerül akkor egy "Larsson féle" megoldást szeretnénk a védelembe egy idősebb rutinos játékos személyében akinek azzal sem lenne gondja ha nem alapember. Elvileg 3 név van a pakliban amiből az egyik jó eséllyel Kolo Toure, a másik kettő az rejtély.

Én kiegyeznék pl. Kolo-val, magas-jól fejel, erős felépitésű, kevés ilyen játékos van a keretünkben és elvileg ingyen igazolható. Kiegésztiő embernek egy vagy két évre nagyon jó lehetne, főleg ingyen.
régen az álmom lett volna kolo a barcában, még az arsenalos időszakában a világ egyik legjobb belső védője volt. citynél elég szutyok lett, meg volt a doppingügye is, ettől függetlenül ilyen feltételek mellett szerintem jó döntés lenne.
Attika 25
Capitá del Barça

2012.07.29. 08:34:24

http://www.mundodeportivo.com/20120728/ ... 48603.html

Ha igaz ez a cikk akkor ha Martinez nem sikerül akkor egy "Larsson féle" megoldást szeretnénk a védelembe egy idősebb rutinos játékos személyében akinek azzal sem lenne gondja ha nem alapember. Elvileg 3 név van a pakliban amiből az egyik jó eséllyel Kolo Toure, a másik kettő az rejtély.

Én kiegyeznék pl. Kolo-val, magas-jól fejel, erős felépitésű, kevés ilyen játékos van a keretünkben és elvileg ingyen igazolható. Kiegésztiő embernek egy vagy két évre nagyon jó lehetne, főleg ingyen.
K900
Jugador d'estrella

2012.07.29. 07:44:19

http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... ar-2159301
Jelenleg ez a szitu.8) Bartomeu csak elismerte, hogy mostmár megakarják szerezni a brazilt. :wink: Valami Portós kp-ről is írnak valamit, feltehetőleg ő jöhetne majd "Seydou" helyére. :D De ez a hír, sztem most csak kacsa. :roll: Nem hiszem hogy ennyit elköltene most a klub. :) Védő ügyben, én úgylátom hogy nagy előrelépés nem történt. :cry: Miért kell mindenáron ez Martinez!!! Ezt nem is értem :evil:
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2012.07.29. 02:07:40

Castiel írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/07/28 ... ore4683082
Úgy látszik csak nálunk unjuk ezt a Martinez ügyet... Spanyolországban nagyon rá vannak állva erre...
most éppen 49 olyan játékost szedtek össze aki megoldás lehet a klub számára...
Hagyni kéne már a búsba ezt a martinez dolgot... örülnék nagyon ha jönne, de aki nem akar jönni, azt hagyjuk...
kétség kívül lenne még alternatíva martínezen kívül, de a mundonak se kéne hülyeségeket írosgatni csak azért, mert újdonsággal nem tudnak szolgálni se martínezzel, se mással kapcsolatban. escude, denilson, koscielny...ez most kb olyan volt, mintha football managerbe beállították volna a posztot feltételnek keresésbe, meg, hogy kb. dárdainál jobb player legyen, és akit kihozott azt kiírták.
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.28. 17:34:30

http://barcanoticias.blog.hu/2012/07/28 ... ore4683082
Úgy látszik csak nálunk unjuk ezt a Martinez ügyet... Spanyolországban nagyon rá vannak állva erre...
most éppen 49 olyan játékost szedtek össze aki megoldás lehet a klub számára...
Hagyni kéne már a búsba ezt a martinez dolgot... örülnék nagyon ha jönne, de aki nem akar jönni, azt hagyjuk...
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
sura
Jugador d'estrella

2012.07.26. 10:12:56

JDS játékára az volt a meccsen a jellemző, hogy ha megjátszott (néha elvesztett) egy labdát, mindig rápihent és elfelejtett visszazárkózni. Ezért tudták szabadon a kontrát ráhozni a védelemre. Nem vkp!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.25. 16:03:44

barca99 írta:
Most nem teljesen értünk egyet, szerintem Busquets cseréjének pont jó Dos Santos. Keita nem volt az, legalábbis az utóbbi időben nem.

Már leírtam korábban is, szóval ismétlem önmagam (bár tegnap nekem ismét bizonyított Jonathan). Van esze ahhoz a poszthoz, jól köti össze a védelmet és a középpályát, tegnap jó helyezkedéssel több labdát is visszaszerzett, a játéka közelebb van Busquets-hez mint Keita-hoz. Itt nyerünk Keitához képest. Fizikailag nyilván bukunk, írtam is anno, hogy Keita fizikai ereje jól jött a keretnek. Nyilván lesz olyan szituáció, amikor nagyon kellene egy fizikailag erős játékos, talán komoly meccs is megy el ezen. Összességében mégis úgy gondolom most, hogy JdS-szal előrébb vagyunk.
Amit írtál teljesen rendben van, ezt valóban tudja dos Santos, de pont amit említesz is, hogy fizikailag gyengébb, nekem ez "vesszőparipám" vele kapcsolatban.Keita tudta ezzel is szélesíteni a taktikai repertoárt, nem hiába akár fontos meccseken, akár veszélyes ellenfél ellen játszott, szükség volt az agilitására, pontrúgásoknál a fejelő készségére.Így se vagyunk egy égimeszelő csapat, s érzésem szerint egy jól fejelő, fizikailag erős emberre szükségünk lenne.

A játéka szerintem is jó, s fontos hogy rajta nem látszódnak a nagyképűség jelei mint a tesóján, de keret mélységet tekintve, taktikai repertoárt tekintve, nem jutunk vele előrébb szerintem.Ezért tartom Romeut a legjobb megoldásnak, rendszert ismeri lenne benne bizonyítási vágy bőven, lehet szervezőképességei gyengébbek mint Dos Santosnak, de jól fejel, erős, s azért a labdával sem ügyetlen s emlékeim szerint a B csapatban középhátvéd is volt, sőt emlékszem egyszer a Sevilla ellen játszottunk talán kupameccs volt, s akkor is hátvéd volt, s teljesen rendben lehozta.
Kép
Kép
Kép
K900
Jugador d'estrella

2012.07.25. 16:00:40

Gareth Tello írta:
És ez azon múlik, hogy mennyire ismert? :-k
Azon is múlik sztem, mert Masc legalább már egy nagy klubban (vagy rangosabban) játszott, az előtt hogy a csapathoz került volna.Nem akarok nagyon idézgetni,de majd megteszi más helyettem úgy is, ahogy itt egy-két ember szavajárása elvén megfogalmazva a brazil liga az most kicsit "bohóc" liga vagyis...sajnos ez van . :evil: Bár én ezt túlzónak tartom, de sajnos a selecao bajnokság az most egy kicsit tényleg gyenge.Ezt én is elismerem, pedig én selecao fan vagyok már 98-óta. :?
A hozzászólást 9 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.07.26. 11:32:13-kor.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.07.25. 15:55:00

atyavilág mekkora fantasy football megy itt megint... olyan neveket írtok ami már a vicc kategória... ezeket még sebők vili is megeszi reggelire.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.07.25. 15:48:39

K900 írta:Casemirot sokkan dicsérik, bár én még nem láttam játszani, de attól még lehet hogy jó játékos.Csak az a baj vele, hogy egyáltalán nem biztos, hogy kh poszton is beválna mint pl.(Masch), mivel még nincs olyan ismert sem mint pl.Romeu vagy Martinez. :wink:
És ez azon múlik, hogy mennyire ismert? :-k
K900
Jugador d'estrella

2012.07.25. 15:44:22

Fofana írta: 2. Casemiro (Fc Sao Paulo): 182cm magas, fő posztja vkp, mellékposztja kh. 22 éves brazil válogatott. Brazilként minden bizonnyal kreatív és sokoldalú. Min. 15M-ba kerülne szerintem, de egyáltalán nem biztos, hogy hajlandóak eladni. Minimális a kockázata, mert szinte garantáltan emelkedni fog az ára-értéke, ha nem válna be, akkor is jó pénzért tovább lehetne adni.
Romeu garantáltan megszerezhető, egy nagyágyú túl drága lenne ahhoz, hogy megérje kockáztatni (Ibra sem azért nem vált be, mert az derült ki róla, hogy mégsem tud focizni).
[/list]
Casemirot sokkan dicsérik, bár én még nem láttam játszani, de attól még lehet hogy jó játékos.Csak az a baj vele, hogy egyáltalán nem biztos, hogy kh poszton is beválna mint pl.(Masch). :wink: Egyébként pedig ha jól tudom, most a Sao Paulo játékosa a srác. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.07.25. 15:48:51-kor.
Válasz küldése