Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nekem nagyon szimpatikus. Viszont ahogy visszakapcsoltak a stúdióba, ott aztán vannak érdekes lények. A figura a lehető legdurvább fapofával közölte, hogy ő is küszködik a könnyeivel...OMG!visca el barca írta:de aranyos a kommentator csajszi ahogy próbál beszélni, de nem egy
Megdöbbentővisca el barca írta:.....
http://www.hirado.hu/olimpia/elo.aspxInitom írta:valaki tud adni stream et, vagy valami oldalt ahol tudom nézni szilágyi döntőjét meg esetleg a többi eseményt?
mert a vihar miatt nincs adás.
nincs bakkerBob_Marley írta:Arra speciel én is emlékszem, olaszosan folyamat ment a duma meg ugrálgatott a pástról és vagy 10szer meghaltvisca el barca írta: kardban tényleg nem vagyunk annyira erősek, mint mondjuk párbajtőrben, de 8 éve azért nemcsik zsolti csak összekardozott egy ezüstöt sydneyben
áh bakker azt a meccset sem felejtem soha, az olasz montano 15-14-re nyert, hihetelen egy meccs volt, az olasz végig hisztériázott...![]()
Amúgy tegnap említetted, valóban egy csapatunk sincsen most az Olimpián???Nem tudom mi a helyzet ezzel kapcsolatban, de meglepne, s eléggé elszomorító lenne, a vívás az egyik legsikeresebb sportágunk
gyurta dani döntőjét ki ne hagyd 21:11 kor.messideco írta:Pedig zsír lett volna.
Sajnos a Game of thrones maraton miatt eddig kevesebb figyelmet szentelek az Olimpiára, de majd holnaptól
Mára tervezem a vívás döntőjét megnézni, a Spanyolország - Honduras focimeccset, illetve a Magyarország - Dánia kézilabdameccset is. Ha lesz energiám, akkor a Litvánia - Argentínát is megnézem (kosárlabda)
Arra speciel én is emlékszem, olaszosan folyamat ment a duma meg ugrálgatott a pástról és vagy 10szer meghaltvisca el barca írta: kardban tényleg nem vagyunk annyira erősek, mint mondjuk párbajtőrben, de 8 éve azért nemcsik zsolti csak összekardozott egy ezüstöt sydneyben
áh bakker azt a meccset sem felejtem soha, az olasz montano 15-14-re nyert, hihetelen egy meccs volt, az olasz végig hisztériázott...
Athénban volt ezüstérmesvisca el barca írta: kardban tényleg nem vagyunk annyira erősek, mint mondjuk párbajtőrben, de 8 éve azért nemcsik zsolti csak összekardozott egy ezüstöt sydneyben
áh bakker azt a meccset sem felejtem soha, az olasz montano 15-14-re nyert, hihetelen egy meccs volt, az olasz végig hisztériázott...
Nemmessideco írta:A magyarok bejutottak a 4x100-as váltóba? (úszás)
kardban tényleg nem vagyunk annyira erősek, mint mondjuk párbajtőrben, de 8 éve azért nemcsik zsolti csak összekardozott egy ezüstöt sydneybenBob_Marley írta:Az igen, Áron mekkorát vívottHa ráérez ezekre a "beugrásokra" szépen odacsapkod mindenkinek
kardban annyira úgy tudom nem voltunk soha erősek, de Áron most nagyon megy szépen agresszívan, látványosan vív.És még egy döntős mára, óriási!
mikor döntőzik?visca el barca írta:szegény Mikimost hallottam a nyilatkozatát, annyira megérdemelte volna az aranyat... áhh
![]()
Áron viszont parádézik, 5-1-ről mikor a ruszki egyenlített, kicsit fostam, de a végén gyönyörűen lehozta![]()
egy nap nem lehet két döntőt bukni!