Én sem nevek alapján szurkolok, csak én látok!!! És tudsom ki mit tud, mennyit ér, és mennyira hasznos a csapatnak!!!
Nem vitatom tavaly velük nyertük meg a bajnoki cimet, de, ha BL-t akarunk nyerni akkor nem elég, mert gyenge a védelem, és most ne kezdjétek, hogy ennyi golt kaptunk, meg stb. Mert igy van, jobb védő- kellene valaki!!! Bal védő- ide is kellene valaki, és Marquez tényleg nem védekező középpályás, hanem védő, és nem is oylan jó, Oleauer meg nálam nem mnagy szám!!! Én igy gondolom, jó semmi bajom velük, csak nem ők viszik a csapatot, ha nincs Ronaldinho, Eto'o, Deco, Xavi akkor most sehol nem vagyunk!!! Tudom kellenek iylan játékosok is mint ők, de akkor is(szürkeeminenciások, akik szerzik a labdákat, és tömik vele azokat akik a játékot szervezik, de ezekkel az a baj, hogy nem is nagyon szerzik a labdákat) De mind1!!! Menjek a reáltáborba, mert ott a nevek alapján, hm...

Miylen nevek alapján??? Robinho, Raúl, BAbtista... lehetnek ott is nevek, ha nem tudják őket berakni egy rendszerbe, minden játékos életét tönkreteszik!!! Tudom, hogy a Barca egy nagy család, és ezek a játékosk is beletartoznak, én csak azt mondom, hogy ne sztároljuk túl őket, ott vannak, de.. akkor is... nem oylan jók!