Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen Iguodala kimaradtGame90 írta: Denver meg kapná Igoudala-t![]()
Szerintem:
1. LAL: bármennyire is jó játékosnak tartom Howard-ot, azért Bynum és Gasol > DH és Harrington. Howard takarítana a palánk alatt, végre lenne egy pass-first PG is mellette, de a PF poszt kabaré lenne Jamison-nal és Harrington-nal. De azért nem szívesen nézném meg, hogy mire menne DH, Kobe és Nash együtt![]()
2. 76ers: Philly fanok szíve fájna Igoudala-ért, de egy egészséges Bynum brutális lenne ebben a csapatban, Bob, te már amúgy is írtad, hogy eltudnád képzelni ittBár gondolom csak akkor csinálnák a cserét, ha Bynum hosszabbítana náluk.
3. Nuggets: nálam ők lennének a csere legnagyobb nyertesei.
4. Magic: ok, hogy korrekt ellenértéket kapnának, de kb. ilyen színtelen-szagtalan középcsapat lennének, mint a Hawks jó néhány évig.
Bár az érdekelne, hogy milyen pickeket dobnának be a csapatok![]()
Ez szerintem nagyjából korrekt, bár a Wizardsot meg a Cavset ennyire nem raknám hátulra, Cleveland még talán egy Po besurranásra is jó lehet szerintem.Game90 írta: Power Rankings:
KATT
High jumps of the summer: Brooklyn (+14), Minnesota (+12), Golden State (+9), Free falls of the summer: Houston (-11), Phoenix (-11), Chicago(-9).
Azért van itt még 1-2 használható emberke.Blatcheből talán valahol lesz játékos, Kenyon Martin padról pár pattanóra jó, Delfino szerintem ezután az olimpia után megérdemelne, Pietrus azért még valamennyire használható ha térdei is úgy akarják, Barbosa-Meeks tűzerőnek jó lehet, T-Mac meg szintén pár pontra 1-2 assistra jó ha a háta is úgy akarja.Game90 írta: T-Mac kapjon szerződést, a többi nem érdekel![]()
The best of who's left in free-agency? This is where it stands: Andray Blatche, Matt Barnes, Kenyon Martin, Carlos Delfino, Josh Childress, Derek Fisher, Chris Andersen, Darko Milicic, Mickael Pietrus, Leandro Barbosa, Josh Howard, Anthony Tolliver, Jodie Meeks, Maurice Evans, Anthony Parker, Ryan Gomes, Tracy McGrady.
Telibe! Amúgy Kim Kardashian-tól vált elMessiFan írta:Kris Humphries? Válásról nem tudok, de a többi klappol.Game90 írta:27 éves, a 2000-es évek elején draftolták, idáig 4 csapatban játszott, a pályafutása során 2x volt dupla-duplás átlaga, mindkettő az utóbbi 2 szezonban, volt neki egy felesége, de azóta már elváltak. Ki ő?
Kris Humphries? Válásról nem tudok, de a többi klappol.Game90 írta:27 éves, a 2000-es évek elején draftolták, idáig 4 csapatban játszott, a pályafutása során 2x volt dupla-duplás átlaga, mindkettő az utóbbi 2 szezonban, volt neki egy felesége, de azóta már elváltak. Ki ő?
Denver meg kapná Igoudala-tBob_Marley írta: Orlando and the L.A. Lakers are engaged in 4-way talks with Denver and Philadelphia on a Dwight Howard blockbuster, league sources tell Y!
Miről is van szó:
Lakers kapja:All Harrington, Dwight Howard
Sixers kapja:Andrew Bynum
Pau Gasol és Arron Afllalo meg menne Orlandoba
Hátha sikerül feldobni a topikot, a helyes megfejtő akár nyomathatja az újabb feladványtBob_Marley írta:Haldoklik a topik
Szerintem PP-től és Garnettől el lehet venni 5-5 percet, és oda lehet adni Lee-nek és Sullingernek.Bob_Marley írta: Rondo 40
Bradley 30
PP 35
Bass 25
KG 35
Terry 25
Green 30
Lee 10
Wilcox+Sullinger 10
Elnéztem, így tényleg kicsit már necces, de szerintem belenézek azért.Tocy írta:23:15, nem annyira emberi az...
22:15, ha jól emlékszem az M2 adja.neobarca írta:
Mikor lesz a meccs?Hátha most nem maradok le róla...
Chris hatttttalmas! És az a legszebb, hogy vállalja is!Bob_Marley írta:Miből lesz a cserebogár???
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 8544_n.jpg
Ekkor még aranyosak voltak
Ma ahogy néztem Usa-Tunézia, íjjj lesz közte 40-50
kanty írta:Ma végre normális időpontban játszik a Team USA. Olimpián a kosarat a show miatt nézem, az izgalmaknak ott az NBA. Tehát minél jobban kenjék el a többiek száját.
CP3-nak akkor is milyen genyó feje volt.Bob_Marley írta:Miből lesz a cserebogár???
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 8544_n.jpg
Ekkor még aranyosak voltak
Ma ahogy néztem Usa-Tunézia, íjjj lesz közte 40-50
Roy nekem hatalmas kérdőjel, de ha 15-20 perceket tud játszani, akkor az már jó. Rubio-n is sok fog múlni, hogy mikor és milyen formában fog visszatérni, én szurkolok nekik, hogy meglegyen a PO, jövőre is felpattanok a Wolves bandwagon-raMessiFan írta:Muszáj lesz, mert Love akkor lelécel, meg amúgy is..
Kirilenko azért nem semmi erősítés lesz majd a csapatnak, ha Roy térdei kibírják akkor szerintem garantált a PO.
MessiFan írta: Majd meglátjuk. Keleten szerintem a Magicon kívül ugyan azok a csapatok lesznek ott a rájátszásban a Netsel együtt.
És asszem Deng-et is műtik az Olimpia után. Nem lesz könnyű helyzetben a Bulls, nem lepődnék meg, ha nem jutnának be a PO-ba vagy max. 8. helyen.Bob_Marley írta: Amúgy tegnap egy cimborámmal arról beszélgettünk, hogy nagyon érdekes lehet "előreláthatólag" a PO.Mivel a Bulls val nem lesz annyira erős az alapszakaszban Rose nélkül, viszont a Po-ra meg lesz Rose, s a bikákat pl szerintem sokan elkerülnék az első körben, s felboríthatják az erősorrendet, de persze addig rengeteg idő van.
Amerika, ennyiBob_Marley írta:Én azon "akadtam" ki, hogy egy scout reportban mennyi minden benne van.Még olyanok is, hogy középiskolában adott játékosnak kik voltak a barátai, ők milyen eredményeket értek el, milyen jegyeik voltak, voltak-e balhéban stb.Meg számítógépes elemzés, hogy adott játékos centire pontoson hol vannak hotspotjai iszonyat durván részletesen minden van.
10ezer hsz felett már van protekcióBob_Marley írta:Én ezt nem tudtam ide belinkelni, Forbidden szöveggel, meg nincs jogosultsága...Neked ezek szerint van
Egyetértek ezzel a kijelentéssel.Én még azt is megkockáztatom 2iknak befutnak, szerintem mi kelták nem fogjuk erőltetni az alapszakaszt, ahogy ezt megszokhattuk az utóbbi pár évben, s a 3-4 hely a cél.Game90 írta: MessiFan!
Szerintem a Nets messze lesz a 6-8. helytől, egyértelműen csak a Heat - Celtics kettőst látom jobbnak náluk![]()
Nyugaton meg megint óriási csatára számítok, gyakorlatilag ahogy tavaly is úgy idén várható, hogy 6 de akár 8 csapat is küzdhet a 4-8 helyekért.Dallas-Memphis-Houston talán-Phoenix talán-Jazz talán-Wolves esetleg Warriors stb, Nyugat nagyon szoros lesz megint.Game90 írta: Jó lesz a Wolves is, PO-ba szerintem odaérhetnek:
Three-way Hornets, Suns and Wolves deal finally completed, clearing way for Minny to sign Andrei Kirilenko to 2-year, $20M deal.
Én azon "akadtam" ki, hogy egy scout reportban mennyi minden benne van.Még olyanok is, hogy középiskolában adott játékosnak kik voltak a barátai, ők milyen eredményeket értek el, milyen jegyeik voltak, voltak-e balhéban stb.Meg számítógépes elemzés, hogy adott játékos centire pontoson hol vannak hotspotjai iszonyat durván részletesen minden van.Game90 írta:Hogy lehet ennyire benézni?VictorValdes19 írta: Kis érdekesség, hogy a világ egyik legjobb hokisa, Pavel Datsyuk 6/171(!!!)-esként lett draftolva!![]()
Ez a scout munka nem lehet a legegyszerűbb meló, hatalmasat lehet bukni vagy nyerni 1-1 játékoson. De ahogy előbb említették, az sem mindegy, hogy milyen játékosok jönnek ki a drafton, 1/2-vel lehet húzni egy Durant-et vagy egy Thabeet-et is![]()
Vagy ott van a másik példa is, Adam Morrison, aki az egyetemen hatalmas sztár volt, 1/3-ként el is vitte a Bobcats, de nem tudott "átszokni" az NBA-be, aztán 28 évesen a Besiktas-ban játszik. Bár legalább 2x NBA bajnok![]()
Én ezt nem tudtam ide belinkelni, Forbidden szöveggel, meg nincs jogosultsága...Neked ezek szerint van
Majd meglátjuk. Keleten szerintem a Magicon kívül ugyan azok a csapatok lesznek ott a rájátszásban a Netsel együtt.Game90 írta:MessiFan!
Szerintem a Nets messze lesz a 6-8. helytől, egyértelműen csak a Heat - Celtics kettőst látom jobbnak náluk
Muszáj lesz, mert Love akkor lelécel, meg amúgy is..Jó lesz a Wolves is, PO-ba szerintem odaérhetnek:
Three-way Hornets, Suns and Wolves deal finally completed, clearing way for Minny to sign Andrei Kirilenko to 2-year, $20M deal.
Hogy lehet ennyire benézni?VictorValdes19 írta: Kis érdekesség, hogy a világ egyik legjobb hokisa, Pavel Datsyuk 6/171(!!!)-esként lett draftolva!