Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.07.29. 09:31:18

Most indul a GP3-as futam, vizes a pálya, remélem azért nem az SC mögött megy majd végig, mint a múlt hétvégén.
McLareneknek láthattuk kifejezetten nem fekszenek ezek a körülmények, így most kivételesen nem örülnék esőnek.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
miihii
KHAL

2012.07.29. 09:17:12

ozsimiki írta:
Kollega, te nem szoktál kiforgatni dolgokat...

Szóval amikor Vettel dominált,és adott ennyit, én nem használtam az izgalmas kifejezést, magának az izgalmasnak szólt a szemforgatás, nem annak,hogy épp Lewisé a pole. Nekem teljesen izgalmas akkor szokott lenni, amikor az első helyért is izgulhatunk, persze a többi helyezésért folytatott harc nem volt rossz. Szóval mielőtt támadva érzed a kedvencedet, semmi köze nem volt ehhez a hszemnek,h épp ki nyerte. Persze amikor anno Vettelék nyerték nagyobb fölénnyel, -és nem volt izgalmas- akkor azért örültem mert nyert. Ahogy most Te is gondolom magasról teszel rá, hogy az első helyért nem kellett vért izzadnia, hiszen a lényeg,h nyert.

Remélem így teljesen okés már a dolog, de általában Neked nem szokott kelleni egy 2.post is tőlem eddig,hogy az legyen :) köv körben akkor én jövök a félreértéssel :)
Nem kiforgattam,csak megkérdeztem,h azért van e a szemforgatós,szájhúzós rész,mert elégedetlenkedsz,h nem volt izgalom meg,h csak a 2. helytől lefelé volt kérdés.Mert a korábbiakhoz képest elég érdekes lett volna,ezért is érdeklődtem. Nem kifejezetten Hami miatt írtam,az csak egy adalék. Furán hatott,mert senki sem írta,h hú,milyen izgalmas volt,mindössze a Q2-re,aminek a vége meg valóban kemény volt.Igaz,nem az elejét tekintve,de a bejutó helyekért volt tülekedés.Uh ezért volt érdekes hangzású ez a két sorod,amire rákérdeztem ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.29. 08:19:08

miihii írta:
ozsimiki írta:Mekkora izgalmak voltak, csak 4-5-6 tizedeket adott minden etapban Hami a többieknek. :roll: igaz legalább azon izgulhattunk,h milyen szoros a 2-12.ig...
Akkor miért nem hasonló szemforgatósakat írtál,amikor FOLYAMATOSAN lehetett tudni,h Vettel vagy néha Webber nyeri sokkal az időmérőket? :wink:
Ott is csak a másodiktól volt kérdés,szinte egész szezonban. Most egyszer (végre) dominál Lewis és már nem tetszik?Pedig remélem ez csak a kezdet :P
Kollega, te nem szoktál kiforgatni dolgokat...

Szóval amikor Vettel dominált,és adott ennyit, én nem használtam az izgalmas kifejezést, magának az izgalmasnak szólt a szemforgatás, nem annak,hogy épp Lewisé a pole. Nekem teljesen izgalmas akkor szokott lenni, amikor az első helyért is izgulhatunk, persze a többi helyezésért folytatott harc nem volt rossz. Szóval mielőtt támadva érzed a kedvencedet, semmi köze nem volt ehhez a hszemnek,h épp ki nyerte. Persze amikor anno Vettelék nyerték nagyobb fölénnyel, -és nem volt izgalmas- akkor azért örültem mert nyert. Ahogy most Te is gondolom magasról teszel rá, hogy az első helyért nem kellett vért izzadnia, hiszen a lényeg,h nyert.

Remélem így teljesen okés már a dolog, de általában Neked nem szokott kelleni egy 2.post is tőlem eddig,hogy az legyen :) köv körben akkor én jövök a félreértéssel :)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
miihii
KHAL

2012.07.29. 00:32:41

ozsimiki írta:Mekkora izgalmak voltak, csak 4-5-6 tizedeket adott minden etapban Hami a többieknek. :roll: igaz legalább azon izgulhattunk,h milyen szoros a 2-12.ig...
Akkor miért nem hasonló szemforgatósakat írtál,amikor FOLYAMATOSAN lehetett tudni,h Vettel vagy néha Webber nyeri sokkal az időmérőket? :wink:
Ott is csak a másodiktól volt kérdés,szinte egész szezonban. Most egyszer (végre) dominál Lewis és már nem tetszik?Pedig remélem ez csak a kezdet :P
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.28. 22:53:50

S.Agüero írta:Bízok a holnapi jó rajtban, és esetleg egy jó kis esőben. :P
6. helyről a 3-4. hely reális lehet, ha nagy kavarodás lesz, akár jobb is lehet a helyezése Alonak.
Szerintem behúzza ezt a versenyt holnap Hami, Grosjeanban bízok, hátha most nem betlizik, és Vettel előtt tud maradni.
Tehát jöjjön holnap egy jó rajt meg egy eső, és akkor jó versenynek nézhetünk elébe. :)

Vamos!
sztem mag jó ez így... :) nem kell eső... mármint izgalmasabb lenne jobb lenne, de Webbernek sokat segíthetne... nekünk az a jó ha a pontokban minél távolabbiak nyernek... hamár nem Alo... :) de sztem 4-ben lessz!:)
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.28. 22:28:21

Mekkora izgalmak voltak, csak 4-5-6 tizedeket adott minden etapban Hami a többieknek. :roll: igaz legalább azon izgulhattunk,h milyen szoros a 2-12.ig...

Alonsonak jó ez az eredmény, VBnek nem mondanám :D Ahhoz Webbernek is előtte kellene,h legyen. Alo kb körberöhögi az egészet,ha Hamilton meg Button hoz rajta kb 10-12 pontot (ennyit max Hami, Button szerintem örülhet ha hoz 3-4et, igaz neki már rég vége a VB-nek), na bumm...de legalább Vettel faraghat egy keveset HA nem jön közbe semmi.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.07.28. 16:16:32

na végre Lewis! Egész hétvégén pokolian gyors volt, megérdemelte a polet.
Remélem holnap nem jön semmi, ami közbe tudna szólni, és arat egy rajt-cél győzelmet!
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.28. 16:11:31

Bízok a holnapi jó rajtban, és esetleg egy jó kis esőben. :P
6. helyről a 3-4. hely reális lehet, ha nagy kavarodás lesz, akár jobb is lehet a helyezése Alonak.
Szerintem behúzza ezt a versenyt holnap Hami, Grosjeanban bízok, hátha most nem betlizik, és Vettel előtt tud maradni.
Tehát jöjjön holnap egy jó rajt meg egy eső, és akkor jó versenynek nézhetünk elébe. :)

Vamos!
ab1daL
Director del Fútbol

2012.07.28. 15:52:01

Na itt a lehetőség, lehet hozni Alonson valamennyit, bár láttunk már a spanyoltól futamgyőzelmet a 11. helyről, nem bánkódnék ha most is összejönne. :D De látva Hamilton teljesítményét, szerintem nyer is holnap a brit, tényleg elég jól megy a hétvégén grat neki. Grosjean szerintem hátrébb fog végezni, ha egyáltalán nem esik ki, ahogy mindig szokta. Ferrari meg remélem kitalál holnapra valamit, ha mást nem, de Alot be kéne hozni Vettel elé, mert Hamilton azért jócskán le van maradva. Mindenesetre az szerintem biztos, hogy holnap nagyon jó futamot fogunk látni. :)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.07.28. 15:36:26

Nagyon megérdemelte ezt Lewis, mindhárom etapban hatalmas köröket ment és csapattársánál is jelentős különbséggel volt gyorsabb.
Az elmúlt hetek hányattatásai után már jó lenne a futamon is alkotni egy ugyanilyen eredményt. Remélem a gumikopáson is tudtak javítani és nem lesznek hátrányban a többiekhez képest.
Grosjean ismét gyors volt, futamon okozhat kellemetlen perceket, Lotus a versenyeken még jobb, így a győzelemre is jó eséllyel pályáznak.
Vettel most nem ment olyan jót, de legalább a tisztább oldalról indulhat, Webberhez képest meg egyenesen kitűnő. Futamon ők is jobban szerepelnek majd.
Button is a versenyen erősebb lesz, így az első négy nagy csatát vívhat a győzelemért.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.28. 15:36:16

No 1 6.hely... azt gondoltam hogy ezen a pályán a mekik toronymagasan a legjobbak, de majdnem 1 mp... az tényleg gáz... mindegy alo nagyon jol tud helyezkedni.. remélem min 4.helen fordul el az első kanyarban... amugy Grat lewisnak esélye sem volt senkinek megelőzni,,, nem csak ma, de a pénteki edzések óta nagyon ott volt... holnap meg hajrá alo... egy dobogós hely jó lenne...:)
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.28. 15:04:46

Hell yeah :D Végre egy időmérő, ami helyezések szempontjából is jó volt :D Lewis egész hétvégén pokoli gyors, szereti a pályát, jó a kocsi, minden adott holnap hogy sikerüljön nyerni, remélhetőleg nem jön össze semmi gond se a boxban se a pályán :D
Grosjean is ott van a 2ik helyen yeah :D Még Buttonnak kellett volna a 3iknak Vettel helyett és teljes az öröm :D De így se rossz, ez a 4ik hely, Jensontól.

Holnap titkon remélem egy McLaren kettős győzelem lesz :D Nagyon jót tenne a VB-nek is meg az én kicsi lelkemnek is :mrgreen:

Szép volt Lewis, holnap húzzuk be!!!!!!
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.07.28. 14:46:00

Hű milyen Q2 volt ez te jó ég :D három tizeden belül voltak 9-en! Webber meg is szívta. Kegyetlen.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.28. 14:45:21

Te jó Isten mekkora Q2 volt :shock:

Volt mikor Rosberg és Senna ideje ezredre ugyanannyi volt a még bejutó 10ik helyen 1:21:895 :D Webber csak 11 de annyira szoros volt, hogy hihetetlen nagy pechje volt szegénynek.Annak személy szerint örülök, hogy a 2 Mercedes kiesett, 2 Williams továbment, na meg persze Lewis óriási formában az egész hétvégén, most a Q3-ban is oda kellene pörkölni.De szép lenne a sok balszerencse után egy pole :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.07.28. 14:49:27-kor.
Kép
Kép
Kép
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.27. 17:30:08

a bikákkal kapcsolatos hír hogy a Hungaroringtől kezdődően sem a vip vendégek, sem az újságírók nem hallgathatnak bele a csapat rádiósbeszélgetéseibe, az év hátralévő részében...
forrás: formula.hu
Kép
balinteer
Capitá del Barça

2012.07.27. 16:29:30

Totál nem értem,hogy a kislány minek integetett mikor Hamilton visszavette tőle a körét? Mindig is egy flegma gyereknek tartottam,de mióta a Red Bull autó adott neki 2 VB címet,totálisan elszállt.

Remélem a Hungaroringen elkerülik Lewist a balesetek és győztes futamot ünnepelhet kicsiny hazánkban.
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.27. 15:46:20

http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hir ... _red_bull/

Na megint keverik a kártyákat... sajnos most már az f1-ben is megtalálható ez.... megosztásnak jó de semmi több...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.07.27. 09:18:05

S.Agüero írta:20 év után újra élőben közvetítik a pénteki szabadedzéseket!

Csak én vagyok olyan elmebeteg, h ezért felkelek 10-kor, h megnézzem? :mrgreen:
Igen. :D
S.Agüero írta: Alonsotól egy dobogót várok, ha ez meglesz, már elégedett leszek.

Szerintem egy ilyen dobogó lesz a végén:
1.Button
2.Vettel
3.Alonso
Egy ilyennel én is elégedett lennék, ha nem is tökéletesen. :lol:
Valamiért most úgy érzem, Rosberg is ott lesz a dobogón.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.26. 23:37:14

20 év után újra élőben közvetítik a pénteki szabadedzéseket!

Csak én vagyok olyan elmebeteg, h ezért felkelek 10-kor, h megnézzem? :mrgreen:

Alonsotól egy dobogót várok, ha ez meglesz, már elégedett leszek.

Szerintem egy ilyen dobogó lesz a végén:
1.Button
2.Vettel
3.Alonso
Ez jó is lenne, mert 41 pont előnnyel mehetne pihenni Alo Vettelhez képest. :P

Vamos!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.07.23. 20:52:58

Kerékcsere világrekord a McLarennél:
http://sportgeza.hu/forma1/2012/07/23/2 ... tas_alatt/ :)
Bár nyernének inkább futamokat, főleg Jenson...
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.23. 17:04:11

Ab1daL összes szavával teljes mértékben egyetértek!

Tocy!
Ne húzd fel magad ilyeneken. Te ezt gondolod, én azt, ennyi.

Azt meg még mindig adom, h ha Massa nem lenne ilyen rossz és Alonso nem tudna kihozni 110%-ot a kocsiból, ugyanígy több pontja lenne az RB-nek, de ez az én véleményem. De az utolsó két versenyen már felvette a versenyt a Ferrari az RB-vel, időmérőn is.

Az meg tényleg igaz, h ez a "szabályszegősdi" mindig az RB-vel van, és ha nem fogják a többi szabályt is normálisan megírni, elő fog jönni később is ez, és akkor sem lesz büntetés. :)

Na mindegy. Pénteki 2 szabadedzést adja élőben az m1!

Azt meg én is megnézném, h ugyanolyan kocsival menne mindenki, bár unalmas lenne.
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.07.23. 16:53:20

off legkevésbé célom a hsz. növelés :D :D :D közel 5 éve vagyok regisztrált tag..lehet meg van az már 6 is :) és 300hszem van, annyi volt az értelme,hogy leírtam mennyire tartom Vettelt mint versenyzőt...
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.23. 16:50:10

Mezner2 írta:Egy Vettel fantól,szerencsésnek tituálni bárkit is a jelenlegi mezőnyből nagyon vicces :lol:
Undorodom a Red Bulltól,ezért rohadt elfogult vagyok ellenük,ezért előre is elnézést(ez a mindig keressünk kiskaput,nem baj ha nem találunk,akkor majd csalunk, bünti persze nem jár úgysem...)
Alonso klasszisokkal jobb pilóta mint Vettel lesz valaha,a jelenlegi mezőny 5legjobbja közé sem fér be a fritz,ezt nem egyszer bizonyította is.
Úgy megnéznék csak egyetlen egy olyan versenyt amikor mindenki ugyanolyan autóval indul(rohadt nagy utópia tudom),a Vettel fanok el is felejtenék szerintem egyből a mindenféle kifogások keresését,mert az első 5ben nem lenne.......
Ez a véleményem,mondtam az elején,hogy elfogult lesz evvan :lol:
Egyébként Maldonado hatalmas volt :lol: :lol: :lol:
Ezt is pl mi a francnak kell leírni? Leírod hogy ennyire elfogult vagy, majd ebből következően leírsz egy orbitális baromságot, amit még te sem hiszel el kb, és kiröhögteted magad. Most akkor miért is? Hsz-számot értelmes gondolatokkal is lehet növelni. Feladom, határtalan az Isten állatkertje...
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.07.23. 16:46:25

Egy Vettel fantól,szerencsésnek tituálni bárkit is a jelenlegi mezőnyből nagyon vicces :lol:
Undorodom a Red Bulltól,ezért rohadt elfogult vagyok ellenük,ezért előre is elnézést(ez a mindig keressünk kiskaput,nem baj ha nem találunk,akkor majd csalunk, bünti persze nem jár úgysem...)
Alonso klasszisokkal jobb pilóta mint Vettel lesz valaha,a jelenlegi mezőny 5legjobbja közé sem fér be a fritz,ezt nem egyszer bizonyította is.
Úgy megnéznék csak egyetlen egy olyan versenyt amikor mindenki ugyanolyan autóval indul(rohadt nagy utópia tudom),a Vettel fanok el is felejtenék szerintem egyből a mindenféle kifogások keresését,mert az első 5ben nem lenne.......
Ez a véleményem,mondtam az elején,hogy elfogult lesz evvan :lol:
Egyébként Maldonado hatalmas volt :lol: :lol: :lol:

kb erre én is úgy tudok reagálni, ahogy te: :lol: többet részemről nem ér ez a vélemény. Ozsi
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.23. 16:43:24

Hagyd Ozsi nem érti/értik meg úgysem, többszörösen bizonyított tény...ezért írtam neked múltkor, hogy inkább be sem nézek ide...nem érdemes leírni ugyanazt. Jelenleg ott tartunk, hogy Alonso vezet, hétvégén Magyar Nagydíj, kb ennyiben értünk egyet mindannyian :D
Válasz küldése