Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kiforgattam,csak megkérdeztem,h azért van e a szemforgatós,szájhúzós rész,mert elégedetlenkedsz,h nem volt izgalom meg,h csak a 2. helytől lefelé volt kérdés.Mert a korábbiakhoz képest elég érdekes lett volna,ezért is érdeklődtem. Nem kifejezetten Hami miatt írtam,az csak egy adalék. Furán hatott,mert senki sem írta,h hú,milyen izgalmas volt,mindössze a Q2-re,aminek a vége meg valóban kemény volt.Igaz,nem az elejét tekintve,de a bejutó helyekért volt tülekedés.Uh ezért volt érdekes hangzású ez a két sorod,amire rákérdeztemozsimiki írta:
Kollega, te nem szoktál kiforgatni dolgokat...
Szóval amikor Vettel dominált,és adott ennyit, én nem használtam az izgalmas kifejezést, magának az izgalmasnak szólt a szemforgatás, nem annak,hogy épp Lewisé a pole. Nekem teljesen izgalmas akkor szokott lenni, amikor az első helyért is izgulhatunk, persze a többi helyezésért folytatott harc nem volt rossz. Szóval mielőtt támadva érzed a kedvencedet, semmi köze nem volt ehhez a hszemnek,h épp ki nyerte. Persze amikor anno Vettelék nyerték nagyobb fölénnyel, -és nem volt izgalmas- akkor azért örültem mert nyert. Ahogy most Te is gondolom magasról teszel rá, hogy az első helyért nem kellett vért izzadnia, hiszen a lényeg,h nyert.
Remélem így teljesen okés már a dolog, de általában Neked nem szokott kelleni egy 2.post is tőlem eddig,hogy az legyenköv körben akkor én jövök a félreértéssel
Kollega, te nem szoktál kiforgatni dolgokat...miihii írta:Akkor miért nem hasonló szemforgatósakat írtál,amikor FOLYAMATOSAN lehetett tudni,h Vettel vagy néha Webber nyeri sokkal az időmérőket?ozsimiki írta:Mekkora izgalmak voltak, csak 4-5-6 tizedeket adott minden etapban Hami a többieknek.igaz legalább azon izgulhattunk,h milyen szoros a 2-12.ig...
![]()
Ott is csak a másodiktól volt kérdés,szinte egész szezonban. Most egyszer (végre) dominál Lewis és már nem tetszik?Pedig remélem ez csak a kezdet
Akkor miért nem hasonló szemforgatósakat írtál,amikor FOLYAMATOSAN lehetett tudni,h Vettel vagy néha Webber nyeri sokkal az időmérőket?ozsimiki írta:Mekkora izgalmak voltak, csak 4-5-6 tizedeket adott minden etapban Hami a többieknek.igaz legalább azon izgulhattunk,h milyen szoros a 2-12.ig...
sztem mag jó ez így...S.Agüero írta:Bízok a holnapi jó rajtban, és esetleg egy jó kis esőben.
6. helyről a 3-4. hely reális lehet, ha nagy kavarodás lesz, akár jobb is lehet a helyezése Alonak.
Szerintem behúzza ezt a versenyt holnap Hami, Grosjeanban bízok, hátha most nem betlizik, és Vettel előtt tud maradni.
Tehát jöjjön holnap egy jó rajt meg egy eső, és akkor jó versenynek nézhetünk elébe.
Vamos!
Igen.S.Agüero írta:20 év után újra élőben közvetítik a pénteki szabadedzéseket!
Csak én vagyok olyan elmebeteg, h ezért felkelek 10-kor, h megnézzem?
Egy ilyennel én is elégedett lennék, ha nem is tökéletesen.S.Agüero írta: Alonsotól egy dobogót várok, ha ez meglesz, már elégedett leszek.
Szerintem egy ilyen dobogó lesz a végén:
1.Button
2.Vettel
3.Alonso
Ezt is pl mi a francnak kell leírni? Leírod hogy ennyire elfogult vagy, majd ebből következően leírsz egy orbitális baromságot, amit még te sem hiszel el kb, és kiröhögteted magad. Most akkor miért is? Hsz-számot értelmes gondolatokkal is lehet növelni. Feladom, határtalan az Isten állatkertje...Mezner2 írta:Egy Vettel fantól,szerencsésnek tituálni bárkit is a jelenlegi mezőnyből nagyon vicces![]()
Undorodom a Red Bulltól,ezért rohadt elfogult vagyok ellenük,ezért előre is elnézést(ez a mindig keressünk kiskaput,nem baj ha nem találunk,akkor majd csalunk, bünti persze nem jár úgysem...)
Alonso klasszisokkal jobb pilóta mint Vettel lesz valaha,a jelenlegi mezőny 5legjobbja közé sem fér be a fritz,ezt nem egyszer bizonyította is.
Úgy megnéznék csak egyetlen egy olyan versenyt amikor mindenki ugyanolyan autóval indul(rohadt nagy utópia tudom),a Vettel fanok el is felejtenék szerintem egyből a mindenféle kifogások keresését,mert az első 5ben nem lenne.......
Ez a véleményem,mondtam az elején,hogy elfogult lesz evvan![]()
Egyébként Maldonado hatalmas volt![]()
![]()