A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
ha gólátlagra osztanák,akkor az előzőt nem kapta volna meg messistartland írta:Ahha, de azért biztosan CR lesz az aranylabdás...S.Agüero írta:Az kemény, Messi a 2012-es naptári évben 37 meccsen 51!!! gólt lőtt. Klub és válogatottal együttvéve.![]()
Ahha, de azért biztosan CR lesz az aranylabdás...S.Agüero írta:Az kemény, Messi a 2012-es naptári évben 37 meccsen 51!!! gólt lőtt. Klub és válogatottal együttvéve.
Igen,közben a cikk is frissült,ott is erről írnak már.mindorokke_barca írta:1.2 az stimmel, de nem annyitol esunk el, csak annyit kaptunk volna ha Messi is palyara lep. Igy viszont 400 ezerrel kapunk kevesebbet Messi serulese miatt.
hát, hasból, természetesenNa, ez már a minimum 3. verzió. Ez honna jött?
Na, ez már a minimum 3. verzió. Ez honna jött?mindorokke_barca írta:400 ezerrel kap kevesebbet a csapat a Hamburgtól amiért Messi nem játszik.

Pontosan, el sem érdemes olvasni őket, mindenki ugyanazt mondja, a kérdéstől 3 kilóméterre mond 2 közhelyet és ennyi.socio66 írta:de ilyenkor nem egy ember teszi fel a kérdéseket, hanem több újságíró egyet-egyet, azért lehetnek hasonlóak.Sanama írta:ez az interjú csak szerintem botrányos? Ki tette fel ezeket a kérdéseket? minden harmadik kérdés vagy a gólokra vonatkozott, vagy az aranylabdára, és mindig ugyanazt mondta el... de csak meg kell kérdezni még egyszer.
enyhén szólva unalmas
egyébként olyan szinten semmitmondóak, és közhelyesek ezek a nyilatkozatok, hogy elolvasni sem érdemes őket, jön egy kérdés, és már tudom rá a választ.
nehogy véletlenül valaki elejtsen egy egyéni véleményt, nehogy tegyen bele egy kis színt, csak a sablon.
de ilyenkor nem egy ember teszi fel a kérdéseket, hanem több újságíró egyet-egyet, azért lehetnek hasonlóak.Sanama írta:ez az interjú csak szerintem botrányos? Ki tette fel ezeket a kérdéseket? minden harmadik kérdés vagy a gólokra vonatkozott, vagy az aranylabdára, és mindig ugyanazt mondta el... de csak meg kell kérdezni még egyszer.
enyhén szólva unalmas