meglássuk

Azért elég sok kacsát közöl az oldal. Idén eddig kb. 60 játékost hozott velünk szóba, mindenféle pletykát leközöl.blupatrik írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/07/30/agger_a_barcae
mit szóltok hozzá?
nem sok kacsát szokott közölni az oldal,de azért most vannak kételyeim...Egyébként jó csereember lehet ha beilleszkedik,de 15+5-ből lehetetne a franciák vagy akárki közül jobbat igazolni.
Örülnék ha minnél hamarabb pont kerülne az átigazolások végére, és teljes kerettel dolgozhatnánk. Agger szerintem alkalmas ide. Minnél gyorsabban jön át az új ember akár más annál többet tud eggyüt tölteni a csapattal, és most nagyon korán kezdődik a szezon. Nagyon örülnék ha ma délutánra/estére ez a dolog hivatalos lenne. Akkor ezeket az uborka szezonos átigazolásos baromságokat sem kéne folytatni.blupatrik írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/07/30/agger_a_barcae
mit szóltok hozzá?
nem sok kacsát szokott közölni az oldal,de azért most vannak kételyeim...Egyébként jó csereember lehet ha beilleszkedik,de 15+5-ből lehetetne a franciák vagy akárki közül jobbat igazolni.
két évet kapott asszem dopping vétség miatt? Ez lejárt egyátalán? Ha igen akkor is nincs egyátalán formában, és nem is fiatal emberke. Semmiképp nem jó döntés ráadásul legalább egy kacsa cikk lenne róla, de még annyi se!Én inkább Kolo Tourét preferálnám, egy-két jó éve még van, addig elég lenne negyedik opciónak.
Nem vagyok benne biztos, de goal.com tiltott oldal szerintem, legalábbis sok baromságot szoktak lehozni. Neymar-ról meg már annyit vitáztunk, hogy ne kezdjük el még1x.Castiel írta:Ugye a klub azt mondta, idén még egy játékos érkezhet, egy vkp-kh...
és hogy támadót nem igazolnak... Nos ehhez képest Bartomeu a raja elleni felkészülési meccs elött utalásokat tett, hogy Neymar az olimpia után aláírhat... (lehet előszerződés) Azt mondják ugye 10 milliót már előlegként letettünk érte... és ha nem sikerül őt megszerezni, akkor ugrik az a 10 misi...
na most akkor??? Forrás: Goal.com
árnyaljuk a képet. azt mondta, hogy mindannyian szeretnénk, ha az olimpia után nálunk lenne. viszont jelenleg a santos játékosa, de biztos benne hogy a jövőben európába fog jönni, és ha elérkezik ez a pillanat, akkor rárepülünk hogy hozzánk igazoljon.Castiel írta:Ugye a klub azt mondta, idén még egy játékos érkezhet, egy vkp-kh...
és hogy támadót nem igazolnak... Nos ehhez képest Bartomeu a raja elleni felkészülési meccs elött utalásokat tett, hogy Neymar az olimpia után aláírhat... (lehet előszerződés) Azt mondják ugye 10 milliót már előlegként letettünk érte... és ha nem sikerül őt megszerezni, akkor ugrik az a 10 misi...
na most akkor??? Forrás: Goal.com
Az LOL Fifa 12-ben pont most igazoltam le aggert a Barca-ba! xDPiquenbauer írta:A MundoDeportivo angol lapokra hivatkozva arról számolt be, hogy megegyezett egymással a Liverpool és a Barcelona Daniel Agger átigazolásával kapcsolatban, ugyanakkor még egyik klub sem erősítette meg hivatalosan a transzfer létrejöttét. Sajtó értesülések szerint 15 + 5 millió euróért érkezhet Agger, és már a héten bemutathatják.
Személy szerint nagyon örülnék neki, rendkívül jó hátvédnek tartom. És szögleteknél lenne plusz egy fejelő emberünk
Bajnok és csk a City-nél. Miért akarna ő idejönni?messideco írta:Csodálkoztam egész nyár alatt, hogy Kompany neve nem merült még fel...
régen az álmom lett volna kolo a barcában, még az arsenalos időszakában a világ egyik legjobb belső védője volt. citynél elég szutyok lett, meg volt a doppingügye is, ettől függetlenül ilyen feltételek mellett szerintem jó döntés lenne.Attika 25 írta:http://www.mundodeportivo.com/20120728/ ... 48603.html
Ha igaz ez a cikk akkor ha Martinez nem sikerül akkor egy "Larsson féle" megoldást szeretnénk a védelembe egy idősebb rutinos játékos személyében akinek azzal sem lenne gondja ha nem alapember. Elvileg 3 név van a pakliban amiből az egyik jó eséllyel Kolo Toure, a másik kettő az rejtély.
Én kiegyeznék pl. Kolo-val, magas-jól fejel, erős felépitésű, kevés ilyen játékos van a keretünkben és elvileg ingyen igazolható. Kiegésztiő embernek egy vagy két évre nagyon jó lehetne, főleg ingyen.
kétség kívül lenne még alternatíva martínezen kívül, de a mundonak se kéne hülyeségeket írosgatni csak azért, mert újdonsággal nem tudnak szolgálni se martínezzel, se mással kapcsolatban. escude, denilson, koscielny...ez most kb olyan volt, mintha football managerbe beállították volna a posztot feltételnek keresésbe, meg, hogy kb. dárdainál jobb player legyen, és akit kihozott azt kiírták.Castiel írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/07/28 ... ore4683082
Úgy látszik csak nálunk unjuk ezt a Martinez ügyet... Spanyolországban nagyon rá vannak állva erre...
most éppen 49 olyan játékost szedtek össze aki megoldás lehet a klub számára...
Hagyni kéne már a búsba ezt a martinez dolgot... örülnék nagyon ha jönne, de aki nem akar jönni, azt hagyjuk...
Amit írtál teljesen rendben van, ezt valóban tudja dos Santos, de pont amit említesz is, hogy fizikailag gyengébb, nekem ez "vesszőparipám" vele kapcsolatban.Keita tudta ezzel is szélesíteni a taktikai repertoárt, nem hiába akár fontos meccseken, akár veszélyes ellenfél ellen játszott, szükség volt az agilitására, pontrúgásoknál a fejelő készségére.Így se vagyunk egy égimeszelő csapat, s érzésem szerint egy jól fejelő, fizikailag erős emberre szükségünk lenne.barca99 írta:
Most nem teljesen értünk egyet, szerintem Busquets cseréjének pont jó Dos Santos. Keita nem volt az, legalábbis az utóbbi időben nem.
Már leírtam korábban is, szóval ismétlem önmagam (bár tegnap nekem ismét bizonyított Jonathan). Van esze ahhoz a poszthoz, jól köti össze a védelmet és a középpályát, tegnap jó helyezkedéssel több labdát is visszaszerzett, a játéka közelebb van Busquets-hez mint Keita-hoz. Itt nyerünk Keitához képest. Fizikailag nyilván bukunk, írtam is anno, hogy Keita fizikai ereje jól jött a keretnek. Nyilván lesz olyan szituáció, amikor nagyon kellene egy fizikailag erős játékos, talán komoly meccs is megy el ezen. Összességében mégis úgy gondolom most, hogy JdS-szal előrébb vagyunk.
Azon is múlik sztem, mert Masc legalább már egy nagy klubban (vagy rangosabban) játszott, az előtt hogy a csapathoz került volna.Nem akarok nagyon idézgetni,de majd megteszi más helyettem úgy is, ahogy itt egy-két ember szavajárása elvén megfogalmazva a brazil liga az most kicsit "bohóc" liga vagyis...sajnos ez van .Gareth Tello írta:
És ez azon múlik, hogy mennyire ismert?
És ez azon múlik, hogy mennyire ismert?K900 írta:Casemirot sokkan dicsérik, bár én még nem láttam játszani, de attól még lehet hogy jó játékos.Csak az a baj vele, hogy egyáltalán nem biztos, hogy kh poszton is beválna mint pl.(Masch), mivel még nincs olyan ismert sem mint pl.Romeu vagy Martinez.