Európai játékospiac

Foci a Barçán kívül
messideco
Presidente del Barça

2012.07.26. 14:08:49

Initom írta:Joe Allen(Swansea) ért 12.5 milliót ajánlott a Pool.
Ez kamu, mivel van egy olyan záradék, hogy a Pool 2? évig nem igazolhat a walesi csapattól a vezetőedző leigazolása miatt :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Initom
Entrenador del Barça

2012.07.26. 13:58:21

Joe Allen(Swansea) ért 12.5 milliót ajánlott a Pool.

Axel Witsel felkeltette több angol klub érdeklődését is...

Destro félig a Romáé.

Eidur Gudjohnsen (ISL,csatár)

AEK Athen>>>szerződése felbontva

Oscar (BRA,középp.)

Internacional>>>Chelsea cirka 25 millió fontért cserébe...
Abi & Tito
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.24. 16:38:17

daffy írta:
Bob_Marley írta: ár/érték arányban közel sincsenek a számok.
az attól függ,hogy mit nézel értéknek. a tv előtt engem csak a füvön mutatott teljesítmény érdekel,de azon kívül a reklámokból,mezekből és a fene tudja még miből folyik be az iszonyatos pénz. így a játékosok tényleges értékét(amennyiben az értékbe az általuk termelt pénzt is beleszámoljuk) mi nem tudjuk megítélni. olyan rossz nem lehet az igazoláspolitika,hisz a barca és a real is pluszban zárt,pedig rengeteg pénzért vásárolt játékosokat.
Ez így van. :D Én is a TV előtt verzióra gondolok.

A brazil felépítésre socio szerintem pont az a magyarázat amit írtam.Míg régebben francia holland portugál csapatok kiló számra hozták a brazilokat (most is sok van) s a legtehetségesebbek is oda mentek, mert mind fizetésben mind nívóban megérte.

Most gyakorlatilag semmilyen motiváció nincsen, hogy eljöjjenek, csak hogy ha nagy csapatokhoz, s a klubtulajdonosoknak is az a céljuk mindenkit ott tartsanak, főleg hogy VB s az utóbbi időkben nagyon készülnek erre, s tolják befelé a pénzt a fociban, s mindenkit otthon akarnak tartani.

Focijuk más, taktikai részben vannak elmaradások, de mondjuk sok EU edző van Dél-Amerikában, de az biztos, hogy tartom hogy pl az ilyen Neymar vagy Lucas félék pislognának, s "vért pisilnének" egy EU nagy csapat edzésén de azért a brazil bajnokság vagy argentin, de akár a Libertadores kupa jó sorozatok.

Összegezve ok-okozati dolog, eu középcsapatoknak nicns annyi pénzük, hogy elhozzák ezeket az embereket, s a játékosoknak sem érdekük, hogy feltétlenül eljöjjenek Európába.Fizetésük meg van, elmehetnek kedvükre csajozni bulizni, amiért itt (teljes joggal) páros seggbe rúgás jár.
Kép
Kép
Kép
socio66

2012.07.24. 16:16:00

az tényleg hihetetlen, hogy mi egy karrierje csúcsán lévő, eb, vb-győztes, klubjában és válogatottban egyaránt konstans klasszis teljesítményt nyújtó villát vettünk meg negyvenért, a brazil, semmit nem bizonyító, kizárólag potenciált kínáló kölyköknél meg ennyi alatt nem is lehet kopogtatni.
én elhiszem hogy ügyes srácok, a vérükben van a foci nem vitás, de a technikai tudás, a dribli nem elég, át kell konvertálni a játékukat 'európai módba', ami közel sem megy mindenkinél, ezt láttuk sokszor.
nem értem a brazilokat sem, látják a sikeres elődök, ronaldo, rivaldo, ronaldinho példáját, ők sem ugrottak egyből fejest a mély vízbe, akkor miért nem lehet ezt a hagyományt folytatni, és ésszel felépíteni a fiatalok karrierjét?
de szerintem az lehet ott, amit már írtam is, hogy a brazilok nem mérik azt fel, hogy az ő focijuk nem elit, ott azt hiszik hogy simán európai szinten vannak, meg hogy majd nyerik a vb-t, mint ahogy neymar-ék is elhitték, hogy majd megvernek minket a klub vb-n.
hát persze.
daffy
Madridista

2012.07.24. 15:51:51

Bob_Marley írta: ár/érték arányban közel sincsenek a számok.
az attól függ,hogy mit nézel értéknek. a tv előtt engem csak a füvön mutatott teljesítmény érdekel,de azon kívül a reklámokból,mezekből és a fene tudja még miből folyik be az iszonyatos pénz. így a játékosok tényleges értékét(amennyiben az értékbe az általuk termelt pénzt is beleszámoljuk) mi nem tudjuk megítélni. olyan rossz nem lehet az igazoláspolitika,hisz a barca és a real is pluszban zárt,pedig rengeteg pénzért vásárolt játékosokat.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.24. 15:44:56

Azt se szabad elfelejteni, hogy a brazil bajnokságba is rengeteg pénz beáramolt, így nincsenek annyira rászorulva, hogy eladják bagóért a játékosokat.Nagyobb csapatokban hasonló fizetést kapnak mint itt EU-ban úgyhogy rég nincs olyan, hogy az EU közép csapatok EU-ba átcsábítják a tehetséges játékosokat.

Hazard meg szerintem is bizonyított eleget, remek játékos.Az ára természetesen túlzott, de ez mindenkire elmondható, hogy ár/érték arányban közel sincsenek a számok.
Kép
Kép
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2012.07.24. 15:40:28

Rinku írta:Valójában egy költői kérdés volt, egyértelmű, hogy kik tesznek tökre mindent... Hazard meg akkor ér 40 milliót, amikor én is. Villa volt 40, ami így is egy nagyon nagy összeg. Nem hogy még egy taknyos kölyök, akinek lúdtoll van a sejhaján és lőtt néhány gólt a francia(!) bajnokságban... Röhejes.
És akkor most gondolj bele, hogy ez a helyzet már csak romlani fog.. Bár érdekes hogy a Milan pl. 25 millióért elengedte Ibrát, holott szerintem Ő volt a legértékesebb játékosuk.
Rinku
Director del Fútbol

2012.07.24. 15:38:58

Valójában egy költői kérdés volt, egyértelmű, hogy kik tesznek tökre mindent... Hazard meg akkor ér 40 milliót, amikor én is. Villa volt 40, ami így is egy nagyon nagy összeg. Nem hogy még egy taknyos kölyök, akinek lúdtoll van a sejhaján és lőtt néhány gólt a francia(!) bajnokságban... Röhejes.
Football, bloody hell. /SAF/
sjay
Entrenador del Barça

2012.07.24. 15:31:51

Rinku írta:
daffy írta:noshát,lucas boldog a sao pauloban és marad. a csapat visszautasította a mu 38 milliós ajánlatát.
Nincs az a megfelelő mennyiségű LOL, amit erre írni lehetne... Amúgy mikor ment fel ennyire a nevesincs játékosoknak az ára, mint pl. ez a Lucas, vagy Oscar vagy Hazard?...
Hazard szerintem bizonyított már, hisz igencsak jól játszott anno a Lille bajnoki csapatában. Oscart meg Lucast igazából nem ismerem, de biztos jól teljesítenek ha a MU és a Chelsea érdeklődik irántuk. Hogy mikor ment fel az áruk? A multimilliárdosok befolyásával a fociba, mivel tudják a klubtulajok is, hogy ha mondjuk a MU nem fizeti ki, majd érkezik egy nagyobb pénzes klub, és megteszi majd az.
Rinku
Director del Fútbol

2012.07.24. 15:29:12

daffy írta:noshát,lucas boldog a sao pauloban és marad. a csapat visszautasította a mu 38 milliós ajánlatát.
Nincs az a megfelelő mennyiségű LOL, amit erre írni lehetne... Egyrészt arra, hogy nem fogadnak el egy ekkora összeget, másrészt meg arra, hogy vannak ekkora gyökerek, akik ennyit adnának érte! Amúgy mikor ment fel ennyire a nevesincs játékosoknak az ára, mint pl. ez a Lucas, vagy Oscar vagy Hazard?...
Football, bloody hell. /SAF/
daffy
Madridista

2012.07.24. 15:25:49

noshát,lucas boldog a sao pauloban és marad. a csapat visszautasította a mu 38 milliós ajánlatát.
messideco
Presidente del Barça

2012.07.24. 14:48:08

Még sem lesz belőle semmi:

Malaga announce their financial problems will be cleared soon, no intention to sell or negotiate about Cazorla.
Kép
"And my heart will leave you never."
szajko
Director del Fútbol

2012.07.24. 14:44:34

kanty írta:A Malagának mióta vannak pénzügyi gondjai? Ez nekem új.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... at-2150745
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.24. 14:01:37

salas9 írta:Az Arsenal -állítólag- szóban megegyezett Santi Cazorlával. A Malaga mivel pénzügyi gondjaik vannak, lehet elengedik 20. millio euroért.
A Malagának mióta vannak pénzügyi gondjai? Ez nekem új.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
salas9
Entrenador del Barça

2012.07.24. 13:32:18

Az Arsenal -állítólag- szóban megegyezett Santi Cazorlával. A Malaga mivel pénzügyi gondjaik vannak, lehet elengedik 20. millio euroért.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2012.07.24. 13:14:34

Akkor ezt lehetne is törölni. :lol: Nilmar volt kiemelve, meg a következő hozzászólás is vele indított, tovább meg nem olvastam. :oops:

Csak hogy ne legyek teljesen off, Gio dos Santos sorsa még mindig nem egyértelmű a Spursnél, majd ha visszajött az Olimpiáról, akkor beszélnek AVB-vel. Szerintem van benne fantázia, tekintve, hogy AVB szereti jobb oldalon a bal lábas támadókat (Hulk, majd Sturrige).
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.07.24. 12:56:24

barca99 írta:
Messi-Ini írta:ha minden igaz akkor ősszel összeszedett egy elég súlyós sérülést,(pontosan nem tudom hogy mit,de 5-6 hónapot kihagyott miatta...),majd mikor szezon vége felé visszatért,egyből rásérült ugyanarra a sérülésre,és így most jelenleg is sérült,ígymeg nemigazán kapkodnak utána a csapatok...
Ez tényleg így van, vagy Giuseppe Rossi-val kevered? :) Mert ha igaz, akkor nagyon durva a hasonlóság... Egyébként ha Rossi, akkor keresztszalag szakadás, kétszer is, jó lenne, ha a karrierje azért nem menne rá.
Rossi-ról beszélek,Lui-nak írtam azon kérdésére hogy mivan vele :wink:
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2012.07.24. 12:53:44

Messi-Ini írta:ha minden igaz akkor ősszel összeszedett egy elég súlyós sérülést,(pontosan nem tudom hogy mit,de 5-6 hónapot kihagyott miatta...),majd mikor szezon vége felé visszatért,egyből rásérült ugyanarra a sérülésre,és így most jelenleg is sérült,ígymeg nemigazán kapkodnak utána a csapatok...
Ez tényleg így van, vagy Giuseppe Rossi-val kevered? :) Mert ha igaz, akkor nagyon durva a hasonlóság... Egyébként ha Rossi, akkor keresztszalag szakadás, kétszer is, jó lenne, ha a karrierje azért nem menne rá.
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.07.24. 12:41:36

lui1698 írta:
fanbarca írta:Nem túl megbízható oldal, mehetne tiltólistára.

ON: Nilmar is Katarba szerződött. 28 évesen.. :roll: ismét a pénzt választotta egy ígéretes játékos a fejlődés, foci helyett.

Nilmar: Villareal :arrow: Al Rayyan
Azért, ilyen idős korában már nem nagyon fejlődik az ember.
Nem volt rossz focista, de én annyira nem bánom, hogy oda igazolt.
Megszedi magát, aztán 1-2 év otthon és kész.

Viszont Rossival érdekelne, hogy mi van?
Marad a Villarreal-ban, vagy őt vinné valaki?
ha minden igaz akkor ősszel összeszedett egy elég súlyós sérülést,(pontosan nem tudom hogy mit,de 5-6 hónapot kihagyott miatta...),majd mikor szezon vége felé visszatért,egyből rásérült ugyanarra a sérülésre,és így most jelenleg is sérült,ígymeg nemigazán kapkodnak utána a csapatok...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.07.24. 11:55:02

ab1daL írta:Tim Cahill
Everton :arrow: New York RedBulls
Igen, még át kell esnie az orvosin, de ha átmegy, Titi és Márquez csapattársa lesz. :)
ab1daL
Director del Fútbol

2012.07.24. 11:34:54

Tim Cahill
Everton :arrow: New York RedBulls
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
daffy
Madridista

2012.07.23. 16:10:58

K900 írta:http://www.azzurri.co.hu/Inter/Inter-A- ... t-Lucasert

Ha igaz ez a hír, amiről most cikkeznek a neten, akkor sztem most s.a.f-ék nagyon jól jártak vele. :) A Sao Paulo és az egész selecao bajnokságnak,az egyik legnagyobb tehetsége a srác. 8) Sztem befog válni,mint ahogyan majd Hazard is CHFnél.

Kép
Gyors a srác, + eléggé technikás is azért. :D
nincs túl sok szélsője ehhez a mu-nak? mert lucas sebességét figyelembe véve én nem tenném be a pálya közepére.
egyébként:
-eddig úgy tudtam,hogy minden vágya az inter
-mintha a sao paulo elutasított volna nemrég egy 39 millió ajánlatot vagy álmodtam? :shock:
ha a mu-ba megy,akkor jó befektetés,mert ha esetleg a fejlődésben megakadna,akkor még mindig lehet egy villámléptű szélsőt csinálni belőle,ami angliában elég a nemzeti hőssé váláshoz(pl: bale)
visca el barca
Presidente del Barça

2012.07.23. 15:41:18

Ha igaz ez a hír, amiről most cikkeznek az újságok, akkor sztem most s.a.f-ék nagyon jól jártak vele. :)
jah.
a legnagyobb vicc maga SAF aki ki van akadva a jatekosok árain (konkrétan hazardén) erre kifizetnek 25 milliot egy 19 éves gyerekért, aki lehet h oriasi betli lesz...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.23. 15:41:09

Ha igaz ez a hír, akkor sztem most s.a.f-ék nagyon jól járnak vele. :)
Egyenlőre én azt mondanám kezeljük helyén a dolgokat.
Az angol Mirror tegnap este kész tényként ez nem egy hiteles hírforrás úgy gondolom.
Te tételezzük fel igaz a hír, jobban örültem volna ha az Interbe megy, de ennyi pénzt meg nem ér, s a nerazzuriknál pénz nem igazán van.Illetve ezek szerint nem csak a Cityre lehet elsütni azt a közkeletű szlogent Manchesterben, hogy bezzeg megveszik, mert pénzük van. :D United ugyanúgy kitesz 35+ millió eurót ráadásul egy "csodagyerekért" aki nincs 20 se.....
De mint írtam kezeljük helyén, egyenlőre én úgy tudom érdeklődik csak a United.
Kép
Kép
Kép
K900
Jugador d'estrella

2012.07.23. 15:31:37

http://www.azzurri.co.hu/Inter/Inter-A- ... t-Lucasert

Ha igaz ez a hír, amiről most cikkeznek a neten, akkor sztem most s.a.f-ék nagyon jól jártak vele. :) A Sao Paulo és az egész selecao bajnokságnak,az egyik legnagyobb tehetsége a srác. 8) Sztem befog válni,mint ahogyan majd Hazard is CHFnél.

Kép
Gyors a srác, + eléggé technikás is azért. :D
A hozzászólást 8 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.07.23. 16:06:29-kor.
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
Válasz küldése