Ez kamu, mivel van egy olyan záradék, hogy a Pool 2? évig nem igazolhat a walesi csapattól a vezetőedző leigazolása miattInitom írta:Joe Allen(Swansea) ért 12.5 milliót ajánlott a Pool.

Ez így van.daffy írta:az attól függ,hogy mit nézel értéknek. a tv előtt engem csak a füvön mutatott teljesítmény érdekel,de azon kívül a reklámokból,mezekből és a fene tudja még miből folyik be az iszonyatos pénz. így a játékosok tényleges értékét(amennyiben az értékbe az általuk termelt pénzt is beleszámoljuk) mi nem tudjuk megítélni. olyan rossz nem lehet az igazoláspolitika,hisz a barca és a real is pluszban zárt,pedig rengeteg pénzért vásárolt játékosokat.Bob_Marley írta: ár/érték arányban közel sincsenek a számok.
az attól függ,hogy mit nézel értéknek. a tv előtt engem csak a füvön mutatott teljesítmény érdekel,de azon kívül a reklámokból,mezekből és a fene tudja még miből folyik be az iszonyatos pénz. így a játékosok tényleges értékét(amennyiben az értékbe az általuk termelt pénzt is beleszámoljuk) mi nem tudjuk megítélni. olyan rossz nem lehet az igazoláspolitika,hisz a barca és a real is pluszban zárt,pedig rengeteg pénzért vásárolt játékosokat.Bob_Marley írta: ár/érték arányban közel sincsenek a számok.
És akkor most gondolj bele, hogy ez a helyzet már csak romlani fog.. Bár érdekes hogy a Milan pl. 25 millióért elengedte Ibrát, holott szerintem Ő volt a legértékesebb játékosuk.Rinku írta:Valójában egy költői kérdés volt, egyértelmű, hogy kik tesznek tökre mindent... Hazard meg akkor ér 40 milliót, amikor én is. Villa volt 40, ami így is egy nagyon nagy összeg. Nem hogy még egy taknyos kölyök, akinek lúdtoll van a sejhaján és lőtt néhány gólt a francia(!) bajnokságban... Röhejes.
Hazard szerintem bizonyított már, hisz igencsak jól játszott anno a Lille bajnoki csapatában. Oscart meg Lucast igazából nem ismerem, de biztos jól teljesítenek ha a MU és a Chelsea érdeklődik irántuk. Hogy mikor ment fel az áruk? A multimilliárdosok befolyásával a fociba, mivel tudják a klubtulajok is, hogy ha mondjuk a MU nem fizeti ki, majd érkezik egy nagyobb pénzes klub, és megteszi majd az.Rinku írta:Nincs az a megfelelő mennyiségű LOL, amit erre írni lehetne... Amúgy mikor ment fel ennyire a nevesincs játékosoknak az ára, mint pl. ez a Lucas, vagy Oscar vagy Hazard?...daffy írta:noshát,lucas boldog a sao pauloban és marad. a csapat visszautasította a mu 38 milliós ajánlatát.
Nincs az a megfelelő mennyiségű LOL, amit erre írni lehetne... Egyrészt arra, hogy nem fogadnak el egy ekkora összeget, másrészt meg arra, hogy vannak ekkora gyökerek, akik ennyit adnának érte! Amúgy mikor ment fel ennyire a nevesincs játékosoknak az ára, mint pl. ez a Lucas, vagy Oscar vagy Hazard?...daffy írta:noshát,lucas boldog a sao pauloban és marad. a csapat visszautasította a mu 38 milliós ajánlatát.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... at-2150745kanty írta:A Malagának mióta vannak pénzügyi gondjai? Ez nekem új.
A Malagának mióta vannak pénzügyi gondjai? Ez nekem új.salas9 írta:Az Arsenal -állítólag- szóban megegyezett Santi Cazorlával. A Malaga mivel pénzügyi gondjaik vannak, lehet elengedik 20. millio euroért.
Rossi-ról beszélek,Lui-nak írtam azon kérdésére hogy mivan velebarca99 írta:Ez tényleg így van, vagy Giuseppe Rossi-val kevered?Messi-Ini írta:ha minden igaz akkor ősszel összeszedett egy elég súlyós sérülést,(pontosan nem tudom hogy mit,de 5-6 hónapot kihagyott miatta...),majd mikor szezon vége felé visszatért,egyből rásérült ugyanarra a sérülésre,és így most jelenleg is sérült,ígymeg nemigazán kapkodnak utána a csapatok...Mert ha igaz, akkor nagyon durva a hasonlóság... Egyébként ha Rossi, akkor keresztszalag szakadás, kétszer is, jó lenne, ha a karrierje azért nem menne rá.
Ez tényleg így van, vagy Giuseppe Rossi-val kevered?Messi-Ini írta:ha minden igaz akkor ősszel összeszedett egy elég súlyós sérülést,(pontosan nem tudom hogy mit,de 5-6 hónapot kihagyott miatta...),majd mikor szezon vége felé visszatért,egyből rásérült ugyanarra a sérülésre,és így most jelenleg is sérült,ígymeg nemigazán kapkodnak utána a csapatok...
ha minden igaz akkor ősszel összeszedett egy elég súlyós sérülést,(pontosan nem tudom hogy mit,de 5-6 hónapot kihagyott miatta...),majd mikor szezon vége felé visszatért,egyből rásérült ugyanarra a sérülésre,és így most jelenleg is sérült,ígymeg nemigazán kapkodnak utána a csapatok...lui1698 írta:Azért, ilyen idős korában már nem nagyon fejlődik az ember.fanbarca írta:Nem túl megbízható oldal, mehetne tiltólistára.
ON: Nilmar is Katarba szerződött. 28 évesen..ismét a pénzt választotta egy ígéretes játékos a fejlődés, foci helyett.
Nilmar: VillarealAl Rayyan
Nem volt rossz focista, de én annyira nem bánom, hogy oda igazolt.
Megszedi magát, aztán 1-2 év otthon és kész.
Viszont Rossival érdekelne, hogy mi van?
Marad a Villarreal-ban, vagy őt vinné valaki?
Igen, még át kell esnie az orvosin, de ha átmegy, Titi és Márquez csapattársa lesz.ab1daL írta:Tim Cahill
EvertonNew York RedBulls
nincs túl sok szélsője ehhez a mu-nak? mert lucas sebességét figyelembe véve én nem tenném be a pálya közepére.K900 írta:http://www.azzurri.co.hu/Inter/Inter-A- ... t-Lucasert
Ha igaz ez a hír, amiről most cikkeznek a neten, akkor sztem most s.a.f-ék nagyon jól jártak vele.A Sao Paulo és az egész selecao bajnokságnak,az egyik legnagyobb tehetsége a srác.
Sztem befog válni,mint ahogyan majd Hazard is CHFnél.
Gyors a srác, + eléggé technikás is azért.
jah.K900 írta:http://www.azzurri.co.hu/Inter/Inter-A- ... t-Lucasert
Ha igaz ez a hír, amiről most cikkeznek az újságok, akkor sztem most s.a.f-ék nagyon jól jártak vele.
Egyenlőre én azt mondanám kezeljük helyén a dolgokat.K900 írta:http://www.azzurri.co.hu/Inter/Inter-A- ... t-Lucasert
Ha igaz ez a hír, akkor sztem most s.a.f-ék nagyon jól járnak vele.