Európai játékospiac
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... at-2150745kanty írta:A Malagának mióta vannak pénzügyi gondjai? Ez nekem új.
A Malagának mióta vannak pénzügyi gondjai? Ez nekem új.salas9 írta:Az Arsenal -állítólag- szóban megegyezett Santi Cazorlával. A Malaga mivel pénzügyi gondjaik vannak, lehet elengedik 20. millio euroért.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Akkor ezt lehetne is törölni.
Nilmar volt kiemelve, meg a következő hozzászólás is vele indított, tovább meg nem olvastam.
Csak hogy ne legyek teljesen off, Gio dos Santos sorsa még mindig nem egyértelmű a Spursnél, majd ha visszajött az Olimpiáról, akkor beszélnek AVB-vel. Szerintem van benne fantázia, tekintve, hogy AVB szereti jobb oldalon a bal lábas támadókat (Hulk, majd Sturrige).

Csak hogy ne legyek teljesen off, Gio dos Santos sorsa még mindig nem egyértelmű a Spursnél, majd ha visszajött az Olimpiáról, akkor beszélnek AVB-vel. Szerintem van benne fantázia, tekintve, hogy AVB szereti jobb oldalon a bal lábas támadókat (Hulk, majd Sturrige).
- Messi-Ini
- Capitá del Barça
Rossi-ról beszélek,Lui-nak írtam azon kérdésére hogy mivan velebarca99 írta:Ez tényleg így van, vagy Giuseppe Rossi-val kevered?Messi-Ini írta:ha minden igaz akkor ősszel összeszedett egy elég súlyós sérülést,(pontosan nem tudom hogy mit,de 5-6 hónapot kihagyott miatta...),majd mikor szezon vége felé visszatért,egyből rásérült ugyanarra a sérülésre,és így most jelenleg is sérült,ígymeg nemigazán kapkodnak utána a csapatok...Mert ha igaz, akkor nagyon durva a hasonlóság... Egyébként ha Rossi, akkor keresztszalag szakadás, kétszer is, jó lenne, ha a karrierje azért nem menne rá.

Ez tényleg így van, vagy Giuseppe Rossi-val kevered?Messi-Ini írta:ha minden igaz akkor ősszel összeszedett egy elég súlyós sérülést,(pontosan nem tudom hogy mit,de 5-6 hónapot kihagyott miatta...),majd mikor szezon vége felé visszatért,egyből rásérült ugyanarra a sérülésre,és így most jelenleg is sérült,ígymeg nemigazán kapkodnak utána a csapatok...

- Messi-Ini
- Capitá del Barça
ha minden igaz akkor ősszel összeszedett egy elég súlyós sérülést,(pontosan nem tudom hogy mit,de 5-6 hónapot kihagyott miatta...),majd mikor szezon vége felé visszatért,egyből rásérült ugyanarra a sérülésre,és így most jelenleg is sérült,ígymeg nemigazán kapkodnak utána a csapatok...lui1698 írta:Azért, ilyen idős korában már nem nagyon fejlődik az ember.fanbarca írta:Nem túl megbízható oldal, mehetne tiltólistára.
ON: Nilmar is Katarba szerződött. 28 évesen..ismét a pénzt választotta egy ígéretes játékos a fejlődés, foci helyett.
Nilmar: VillarealAl Rayyan
Nem volt rossz focista, de én annyira nem bánom, hogy oda igazolt.
Megszedi magát, aztán 1-2 év otthon és kész.
Viszont Rossival érdekelne, hogy mi van?
Marad a Villarreal-ban, vagy őt vinné valaki?

-
- Az Év fórumozója 2013
Igen, még át kell esnie az orvosin, de ha átmegy, Titi és Márquez csapattársa lesz.ab1daL írta:Tim Cahill
EvertonNew York RedBulls

- ab1daL
- Director del Fútbol
Tim Cahill
Everton
New York RedBulls
Everton

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
nincs túl sok szélsője ehhez a mu-nak? mert lucas sebességét figyelembe véve én nem tenném be a pálya közepére.K900 írta:http://www.azzurri.co.hu/Inter/Inter-A- ... t-Lucasert
Ha igaz ez a hír, amiről most cikkeznek a neten, akkor sztem most s.a.f-ék nagyon jól jártak vele.A Sao Paulo és az egész selecao bajnokságnak,az egyik legnagyobb tehetsége a srác.
Sztem befog válni,mint ahogyan majd Hazard is CHFnél.
Gyors a srác, + eléggé technikás is azért.
egyébként:
-eddig úgy tudtam,hogy minden vágya az inter
-mintha a sao paulo elutasított volna nemrég egy 39 millió ajánlatot vagy álmodtam?

ha a mu-ba megy,akkor jó befektetés,mert ha esetleg a fejlődésben megakadna,akkor még mindig lehet egy villámléptű szélsőt csinálni belőle,ami angliában elég a nemzeti hőssé váláshoz(pl: bale)
- visca el barca
- Presidente del Barça
jah.K900 írta:http://www.azzurri.co.hu/Inter/Inter-A- ... t-Lucasert
Ha igaz ez a hír, amiről most cikkeznek az újságok, akkor sztem most s.a.f-ék nagyon jól jártak vele.
a legnagyobb vicc maga SAF aki ki van akadva a jatekosok árain (konkrétan hazardén) erre kifizetnek 25 milliot egy 19 éves gyerekért, aki lehet h oriasi betli lesz...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Egyenlőre én azt mondanám kezeljük helyén a dolgokat.K900 írta:http://www.azzurri.co.hu/Inter/Inter-A- ... t-Lucasert
Ha igaz ez a hír, akkor sztem most s.a.f-ék nagyon jól járnak vele.
Az angol Mirror tegnap este kész tényként ez nem egy hiteles hírforrás úgy gondolom.
Te tételezzük fel igaz a hír, jobban örültem volna ha az Interbe megy, de ennyi pénzt meg nem ér, s a nerazzuriknál pénz nem igazán van.Illetve ezek szerint nem csak a Cityre lehet elsütni azt a közkeletű szlogent Manchesterben, hogy bezzeg megveszik, mert pénzük van.

De mint írtam kezeljük helyén, egyenlőre én úgy tudom érdeklődik csak a United.

- K900
- Jugador d'estrella
http://www.azzurri.co.hu/Inter/Inter-A- ... t-Lucasert
Ha igaz ez a hír, amiről most cikkeznek a neten, akkor sztem most s.a.f-ék nagyon jól jártak vele.
A Sao Paulo és az egész selecao bajnokságnak,az egyik legnagyobb tehetsége a srác.
Sztem befog válni,mint ahogyan majd Hazard is CHFnél.

Ha igaz ez a hír, amiről most cikkeznek a neten, akkor sztem most s.a.f-ék nagyon jól jártak vele.

A hozzászólást 8 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.07.23. 16:06:29-kor.
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
-
- Az Év fórumozója 2013
Michu
Rayo Vallecano
Swansea
Neki tavaly elég jó szezonja volt a Rayóban, kíváncsi leszek, mire megy a PL-ben.
Rayo Vallecano

Neki tavaly elég jó szezonja volt a Rayóban, kíváncsi leszek, mire megy a PL-ben.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Marcos Rojo
Spartak Moszkva
Sporting Lisszabon
Gaby Mudingayi
Bologna
FC Internazionale
Spartak Moszkva

Gaby Mudingayi
Bologna

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
Eden öccsét,Thoran Hazardot is vinné(és viszi is nagy valószínüséggel) a Chelsea. Nem tudom hol fog elférni ennyi támadó felfogású játkos,igaz ő még csak 19 éves és a padozást szivesen vállalja,de ha még aláír Hulk is...
-
- Az Év fórumozója 2013
Naldo
Werder Bremen
Wolfsburg
A PSG is igazolt még egyet, ezúttal kivételesen nem sztárjátékosról van szó, hanem fiatal tehetségről:
Marco Verratti (19 éves védekező középpályás)
Pescara
PSG
Werder Bremen

A PSG is igazolt még egyet, ezúttal kivételesen nem sztárjátékosról van szó, hanem fiatal tehetségről:
Marco Verratti (19 éves védekező középpályás)
Pescara

- ab1daL
- Director del Fútbol
Fernando Gago
Real Madrid
Valencia CF
Real Madrid

- lui1698
- Llegenda del Barça
Azért, ilyen idős korában már nem nagyon fejlődik az ember.fanbarca írta:Nem túl megbízható oldal, mehetne tiltólistára.
ON: Nilmar is Katarba szerződött. 28 évesen..ismét a pénzt választotta egy ígéretes játékos a fejlődés, foci helyett.
Nilmar: VillarealAl Rayyan
Nem volt rossz focista, de én annyira nem bánom, hogy oda igazolt.
Megszedi magát, aztán 1-2 év otthon és kész.
Viszont Rossival érdekelne, hogy mi van?
Marad a Villarreal-ban, vagy őt vinné valaki?

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Khalid Boulahrouz
Vfb Stuttgart
Sporting Lisszabon (ingyen)
Vfb Stuttgart

- fanbarca
- Entrenador del Barça
Nem túl megbízható oldal, mehetne tiltólistára.
ON: Nilmar is Katarba szerződött. 28 évesen..
ismét a pénzt választotta egy ígéretes játékos a fejlődés, foci helyett.
Nilmar: Villareal
Al Rayyan
ON: Nilmar is Katarba szerződött. 28 évesen..

Nilmar: Villareal

més que un club
- Castiel
- Capitá del Barça
fb-on van egy focimánia hírportál! ott!:)fanbarca írta:Én ezt a hírt sehol sem találom.Castiel írta:közben hivatalos lett: Oscar&Hulk a Chelsea-hez igazolt! erős lesz a címvédő az biztos jól igazolnak!Hol olvastad?

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-