Beírom hogy ezzel jelenleg nekem is lenne egy kisebb problémám, hogy csak 100 karaktert lehet beírni aláírásba.Jelzés értékűen, hogy ez mennyire kevés az én aláírásomba lévő idézet 121 karakter színezés és kiemelős tagek nélkül......De rendben legyen engedélyezve ennyi s maradt mindenkinek s túl élem ha nem változtathatok rajta, viszont van egy kis gond

Így semmilyen változtatást, beállítást nem tudok végrehajtani a profilomban (pl nyári időszámítás vagy e-mailek) mert NEM LEHET ELMENTENI miután TÚL HOSSZÚ ALÁÍRÁS
Ezt meg bent hagyom délelőttről még válaszoltam rá, most viszont a saját gondom miatt újra írtam az egészet.
FtcSikiHun írta:hey, amikor megakartam változtatni a sigemet, folyton azt írta ki, hogy túl hosszú az aláírás, pedig a sig linkje rövidebb volt mindet eddig. aztán megpróbáltam az aláírásból részeket kitörölni, de akkor sem lett jobb. utána ki kellett törölnöm az összes aláírást, és csak a siget tudtam bent hagyni, mire elfogadta. hogy is van ez?
Pont alattad pár hsz-el írta Slither, hogy az aláírás max 100 karakter lehet egy ideje.Akiknek ennél több azon nem változtat a rendszer, viszont ha meg akarod változtatni, akkor csak 100 karakterre van mód.
Mondjuk egy kicsit lehetne emelni ezen a limiten

Én is szerettem volna az egyik userbart lecserélni, de hát nem tudom

És még úgyse ha az idézetet kiveszem.
No mindegy.
Kérdés/kérés hogy nagyon kevésnek érzem a 100 karakternyi helyet, nem lehetne ezt a számot megemelni????Kedves nagyra becsült staffunk